GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 Βασικα θα παω το ενα πλαγιο κομματι του πισιου μου για υδροκοπη,αλλα δεν εχω βρει κανενα ωραιο σχεδιο να μου κεντρισει το ενδιαφερον....ελεγα για δρακο...αλλα δεν λεει ....τελευταια εχουν πολλοι δρακους k forgotten realms κ δεν μ'αρεσει.....ελεγα να παω σε κατι πιο ''hi-tech'' αλα matrix αλλα παλι δεν βρισκω κατι να μ'αρεσει.....!Ελεγα κ κανενα σχημα με εκεινον τον τυπο που ειχαν παλια τα windows μα τα 4 χερια κ 4 ποδια αλλα το ειδα κ αυτο κ ειπα οχι....bio-hazard το σκεφτηκα αλλα παραειναι απλο........ ριχτε καμια ιδεα η σχεδιο βρε παιδια...ακουω.....ειμαι ολος
fanisk Οκτώβριος 24, 2004 #2 Οκτώβριος 24, 2004 Βασιλη εχεις κανα site ή καμια φωτο με σχεδια απο υδροκοπη?????Απο τιμες?????
GoriLLakoS Οκτώβριος 24, 2004 Author #3 Οκτώβριος 24, 2004 Οχι δεν εχω...εχει ο θειος μου επιχηρειση με κατασκευες δεξαμενων κτλ στον πειραια αλλα εχουν πελατες που κανουν υδροκοπες κτλ κ τον ρωτησα κ μου δωσε το ok....απο χρηματα δεν ξερω...μου ειπε οτι ειναι ανολογο του μηκους του σχηματος κ του παχους που θα κοπει...αλλα μου ειπε οτι δεν θα κοστισει σχεδον τιποτα!!!!:devil:
fanisk Οκτώβριος 24, 2004 #4 Οκτώβριος 24, 2004 Βασιλη μπορω να φερω και το δικο μου να παμε μαζι????? Και μιας και ειπες για δεξαμενες, μηπως κολλανε και plexi μεταξυ τους για να φτιαξουμε ενα τανκ????? Συγγνωμη αν βγηκα off topic αλλα ψαχνω για αυτα τα 2 πολυ καιρο
GoriLLakoS Οκτώβριος 24, 2004 Author #5 Οκτώβριος 24, 2004 Κοιτα.....θα φτιαξω το δικο μου....θα στο δειξω κ αμα ειναι,ρωταω κ παμε.....!Δυστηχως δεν ειναι τετοιες δεξαμενες αλλα τεραστιες για καυσιμα κτλ.....αλλα αν θυμαμαι καλα,εκει 'διπλα' εχει ενα μαγαζι που κανει οτι του ζητησεις με το πλεξυ!Οταν μαθω διευθηνση ακριβως θα σου πω....!
fanisk Οκτώβριος 24, 2004 #6 Οκτώβριος 24, 2004 Ναι βρε συ καταλαβα οτι φτιαχνουν μεγαλες δεξαμενες, απλα δεν το διατυπωσα σωστα, μηπως εχουν καποιον γνωστο που να κανει κολπα με το plexi!!!!! Ωραια περιμενω!Αν θες Τεταρτη-Πεμπτη που δεν εχουμε σχολειο μπουρουμε να παμε!
GoriLLakoS Οκτώβριος 24, 2004 Author #7 Οκτώβριος 24, 2004 Eλα ρε παιδια....στειλτε κανα σχεδιο...πειτε καμια ιδεα...!
fantacid Οκτώβριος 24, 2004 #8 Οκτώβριος 24, 2004 Eγω ισως να εκανα το ΟΜαλλα μπορει να μην σ'ρεσει....!
DarkSaga Οκτώβριος 25, 2004 #12 Οκτώβριος 25, 2004 η υδροκοπή δε μπορεί να κόψει σχέδια νομίζω.... είναι για χοντροδουλειες η για αρχικό στάδιο
GoriLLakoS Οκτώβριος 25, 2004 Author #13 Οκτώβριος 25, 2004 Δεν ξερω...μπορει κ να εχεις κδικιο....εμενα παντως μου ειπανε να κανω ενα οτιδηποτε σχεδιο απο υπολογιστη κ να τους το δωσω....!
Nikos007 Οκτώβριος 26, 2004 #15 Οκτώβριος 26, 2004 Νομιζω οτι ο ΓιαγκΤ με καλυψε. Η υδροκοπη εχει ακριβεια δεκατο του χιλιοστου αφου τοση ειναι η δεσμη του νερου. Οσο αφορα για το τι μπορει να κοψει πολυ απλα οτι μπορει να σχεδιαστει σε autocad δηλαδη τα παντα σε 2D
Κοπρίτης Οκτώβριος 26, 2004 #16 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 08:48] Νομιζω οτι ο ΓιαγκΤ με καλυψε. Η υδροκοπη εχει ακριβεια δεκατο του χιλιοστου αφου τοση ειναι η δεσμη του νερου. Οσο αφορα για το τι μπορει να κοψει πολυ απλα οτι μπορει να σχεδιαστει σε autocad δηλαδη τα παντα σε 2D και ενα ενδεικτικο κοστος? παει αναλογα με την πολυπλοκοτητα του σχεδιου? ή με το μεγεθος της προς χαραξη επιφανειας? @ ΓιαγκΤ ρε μαστορα... εσενα πρεπει να σε κανουν ολοκληρο sticky στην κεντρικη σελιδα να μας λυνεις τις αποριες ανα πασα ωρα και στιγμη... Κεντρο πληροφοριων καταλογου The Lab ....Ask Γιαγκ...:worship:
GoriLLakoS Οκτώβριος 26, 2004 Author #17 Οκτώβριος 26, 2004 Αναλογα με την επιφανεια χαραξης κ του παχους του υλικου που θα κοπει....
fantacid Οκτώβριος 26, 2004 #18 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης ααααααα.......psychedelας????? oχι............βουδιστης!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.