mikros2565 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κανένα καλό χάρτη για android να κατεβάσω αλλά να είναι FREE; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 αν θες για offline δε μου ερχεται κατι στο μυαλλο..αλλιως google maps..τον τελευταιο χρονο μονο αυτον εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion1986 Νοέμβριος 18, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κανένα καλό χάρτη για android να κατεβάσω αλλά να είναι FREE;mapfactor navigator . ομως εχει και αυτο τις ελλειψεις του Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 19, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 δοκίμασε το HERE της nokia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastersakis Νοέμβριος 27, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 (edited) Το navfree είναι εντελώς δωρεάν και δουλευει και offline. Έχει και άλλα αν ψαξεις στο play store. Το copilot είναι πολύ καλό και για 30 μερες δουλεύει free και μετά συνεχείζει να δουλευει αλλά σε 2D και χωρίς φωνητικές οδηγίες (την δουλειά σου πάντως θα την κάνεις). Εγώ έχω αγορασμένο το copilot και το sygic. To sygic είναι απίστευτο με 3D χάρτες και απίστευτα γραφικά.....το βγάζουν σε προσφορά πότε πότε και αξίζει τα 20 ευρώ του....είναι ότι καλύτερο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2014 από mastersakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts