fits79 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Καλησπέρα.Θα ήθελα να επεκτείνω το ίντερνετ σήμα από το ένα δωμάτιο του σπιτιού μου στο άλλο άλλα επειδή το ασύρματο σήμα φτάνει με το ζόρι εκεί και ήδη έχω δοκιμάσει wifi access point & repeater χωρίς αποτέλεσμα μιας και είναι οριακό το wifi σήμα στο σαλόνι σκέφτομαι να κάνω το εξής.Να μεταφέρω μέσω poweline από το δωμάτιο μου και συνδέοντας το ένα από τα δυο powerline σε μια θύρα lan του router μου(linksys wag200g) και το δεύτερο powerline να το βάλω στο σαλόνι ώστε να συνδέσω ένα άλλο router και να το βάλω απλά να στέλνει το ίντερνετ σήμα ασύρματα.Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν τα linksys wag160n ver1 μπορεί να δουλέψει σαν απλό μηχάνημα που παίρνει το ίντερνετ μέσω καλωδίου και να το στέλνει μέσω wifi.Εν ολιγης η συνδεσμολογία θα είναι:Linksys wag200g -> powerline(Δωμάτιο μου) -> powerline(Σαλόνι) -> linksys wag160nΤι ρυθμίσεις ακριβώς πρέπει να κάνω στο linksys wag160n για να το κάνω να στέλνει το wifi με έναν άλφα κωδικό?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Απρίλιος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Να πάρεις powerline που εχει και wifi ,και καθαρισες.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Απρίλιος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Ναι αυτο το ξερω αλλα οσα εχω βρει που ειναι και ασυρματα ειναι πανακριβα.Το φτηνοτερο που εχω βρει ειναι αυτο αλλα δεν μπορω να δωσω πανω απο 30 αντε με πολυ ζορι 40 ευρω οχι να δωσω 60 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Άμα συνδέσεις το 2ο ρούτερ στο σαλόνι στη ΛΑΝ θύρα και κλείσεις το dhcp και του δώσεις ip/mask στο ίδιο υποδίκτυο με το πρώτο θα παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Απρίλιος 9, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Εγω το αφησα στο bridge mode και με ολα τα αλλα αυτοματα και μια χαρα συνδεθηκε με μια προσωρινη δοκιμη που εκανα.Η συνδεσμολογια ητανLinksys wag200g(Βασικο μου ρουτερ) -> splitter -> linksys wag160 ή tp-link td-w8901g(Δευτερευον ρουτερ) -> wifi -> netbook και μια χαρα επαιξε.Στην ουσια δηλαδη εβαλα το splitter εκει που θα ειναι η θεση του powerline γιατι τωρα δεν τα εχω τα powerline και θα τα παρω την τεταρτη 16//4/2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Απρίλιος 11, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Τι λετε θα δουλευει αυτη η λυση ή θα εχω θεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.