Jump to content

2 router σε μια τηλεφωνική γραμμή

fits79

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να επεκτείνω το ίντερνετ σήμα από το ένα δωμάτιο του σπιτιού μου στο άλλο άλλα επειδή το ασύρματο σήμα φτάνει με το ζόρι εκεί και ήδη έχω δοκιμάσει wifi access point & repeater χωρίς αποτέλεσμα μιας και είναι οριακό το wifi σήμα στο σαλόνι σκέφτομαι να κάνω το εξής.

Να μεταφέρω μέσω poweline από το δωμάτιο μου και συνδέοντας το ένα από τα δυο powerline σε μια θύρα lan του router μου(linksys wag200g) και το δεύτερο powerline να το βάλω στο σαλόνι ώστε να συνδέσω ένα άλλο router και να το βάλω απλά να στέλνει το ίντερνετ σήμα ασύρματα.

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν τα

linksys wag160n ver1 μπορεί να δουλέψει σαν απλό μηχάνημα που παίρνει το ίντερνετ μέσω καλωδίου και να το στέλνει μέσω wifi.

Εν ολιγης η συνδεσμολογία θα είναι:

Linksys wag200g -> powerline(Δωμάτιο μου) -> powerline(Σαλόνι) -> linksys wag160n

Τι ρυθμίσεις ακριβώς πρέπει να κάνω στο linksys wag160n για να το κάνω να στέλνει το wifi με έναν άλφα κωδικό?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Ναι αυτο το ξερω αλλα οσα εχω βρει που ειναι και ασυρματα ειναι πανακριβα.

Το φτηνοτερο που εχω βρει ειναι αυτο αλλα δεν μπορω να δωσω πανω απο 30 αντε με πολυ ζορι 40 ευρω οχι να δωσω 60 ευρω.

Εγω το αφησα στο bridge mode και με ολα τα αλλα αυτοματα και μια χαρα συνδεθηκε με μια προσωρινη δοκιμη που εκανα.

Η συνδεσμολογια ηταν

Linksys wag200g(Βασικο μου ρουτερ) -> splitter -> linksys wag160 ή tp-link td-w8901g(Δευτερευον ρουτερ) -> wifi -> netbook και μια χαρα επαιξε.

Στην ουσια δηλαδη εβαλα το splitter εκει που θα ειναι η θεση του powerline γιατι τωρα δεν τα εχω τα powerline και θα τα παρω την τεταρτη 16//4/2014

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.