Jump to content

Northwood 2,4b εξίζει watercooling????

CJV

Recommended Posts

Για χαρά παίδες.....για άλλη μια φορά θα σας ζιτησω βοήθεια για το overclocking του 2.4b μου.

Λιπον τον έχω φτάσει σε 2.789 με bus 154 Asincronus και οταν πάω 2,8 κολάει

κάποιος μου πουλάει υδρόψθξη μόνο για cpu 60 ευρό και σκέφτομαι οτι είναι ευκαιρια αλλα αν η cpu μου δεν αντέχει άλλο τοτε δεν αξίζει να αγωράσω........εσείς τι προτίνετε?

Κοίτα, το oc δεν εξαρτάται μόνο από τον επεξεργαστή, αλλά και από μνήμες, από μητρική, από τυχόν περιφερειακά, αν δεν είναι κλειδωμένο το agp/pci...

Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις υδρόψυξη, αλλά με τέτοιο setup ώστε κάποια εξαρτήματά της να σου φανούν χρήσιμα και όταν αναβαθμίσεις. Τι υδρόψυξη είναι αυτή με 60€? έχεις κάποιο link ?

αμα δω φωτο θα το αναγνωρίσω αλλα δεν είμαι σύγουρος για το ονομα.....έμειαξε με ηχίο ήταν ασιμενιο και νομίζω έλεγε coolmaster.....ο τυπάς που μου το δίνει το είχαι σε μια έκθεση υπολογιστών και επιδη είναι μεταχειριμένο για μερικές ώρες το πουλάει απο 80 σε 60.

Ένας φίλος έχει έναν 2.4b... Με 1.7v και μια Zalman 7000CU πήγε στα 3.3GHz, αλλά δεν δοκίμασα για σταθερότητα και τέτοια.... Windows μια φορά μπήκε...

Πιστεύω δεν είναι κακό να δώσεις 60 για νερό, από την άποψη ότι θα πας μέχρι ενός σημείου, π.χ. στα 3.2GHz με λίγο ρεύμα ή ακόμα και 3.4+GHz με 1.7v....

Από την άλλη όμως θα ήταν καλύτερο να έχει μητρική με lock στα agp/pci, για να μην σου μείνει καμιά vga ή καμιά pci κάρτα στο χέρι κάποιο πρωί.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.