schumifer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 Καλησπέρες.Σε περίπτωση που κάποιος εχει ιδέα από ήχο αφήνω αυτό εδώ. Κάθε βοήθεια παίδες δεκτήΤο ανωτέρω είναι για φίλο που δεν έχει απαιτήσεις από το μηχάνημά του σε επίπεδο ήχου. Μια χαρά χαρούμενος είναι και με τα ηχεία της τηλεόρασης(μη σας πω και του φορητού!). Μιας και θα συμβιώνει όμως πλέον και μιας και που πήρε καλή τηλεόραση, είπε να πάρει και ένα All In One.5.1 θα είναι , και οι βασικές επιθυμίες είναι-να αναπαράγονται τα πάντα από usb (Όλα τα mkv ανεξαρτήτως bitrate, όλα τα sound streams -και το DTS-)-να έχει BR, αν και δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσει.-αν γίνεται πίσω ασύρματα (δεν είναι απαραίτητα, μιας και ήδη υπάρχει η εγκαταστάση να κρυφτούν τα καλώδια)ΜΑΧ 250 ευραίους...Κάθε άποψη και πρόταση σεβαστή.Μέχρι τώρα από τα λίγα που κοίταξα έχω βρει αυτόSony BDV-E2100 | Skroutz.grΑλλά αν υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα που μπορώ να κοιτάξω μου λέτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.