makakasosfp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 Γεια σας ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αμα το θεμα μου ανηκει σε αυτο το ποστ.:sorry:επειδη δεν ξερω και πολλα για υπολογηστες θελω να με βοηθησετε.Εχω κατεβασει το λολ και μου κολαει πολει τα μεγιστα fps ειναι 10 πσαχνω για λυση αλλα τιποτα εχω κατεβασει ολα τα γραφικα αλλα και παλι τιποτα.Εχω το presario CQ57 windows 7 home premium 64-bit SP 1. AMD C-50 processor. 2,0GB RAM. AMD radeon HD 6250 graphics. το ξερω δεν σας δινω πολλες πληροφοριες αλλα οπιως μπορει ας με βοηθησει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Isidorosis Απρίλιος 8, 2014 #2 Απρίλιος 8, 2014 το σύστημα σου είναι απλά αδύναμοδεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τρέχει καλύτερα
grstaycool Απρίλιος 8, 2014 #3 Απρίλιος 8, 2014 Γεια σας ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αμα το θεμα μου ανηκει σε αυτο το ποστ.:sorry:επειδη δεν ξερω και πολλα για υπολογηστες θελω να με βοηθησετε.Εχω κατεβασει το λολ και μου κολαει πολει τα μεγιστα fps ειναι 10 πσαχνω για λυση αλλα τιποτα εχω κατεβασει ολα τα γραφικα αλλα και παλι τιποτα.Εχω το presario CQ57 windows 7 home premium 64-bit SP 1. AMD C-50 processor. 2,0GB RAM. AMD radeon HD 6250 graphics. το ξερω δεν σας δινω πολλες πληροφοριες αλλα οπιως μπορει ας με βοηθησει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Οπως λενε οι ναυτικοι βαφτο μπλε και πετα το στην θαλασσα, αν θες να παιξεις λολ μπορεις να αγορασεις ενα με 100-200 ευρω! μεταχειρισμενο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.