Jump to content

προβλημα με το ΛΟΛ

makakasosfp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αμα το θεμα μου ανηκει σε αυτο το ποστ.:sorry:επειδη δεν ξερω και πολλα για υπολογηστες θελω να με βοηθησετε.Εχω κατεβασει το λολ και μου κολαει πολει τα μεγιστα fps ειναι 10 πσαχνω για λυση αλλα τιποτα εχω κατεβασει ολα τα γραφικα αλλα και παλι τιποτα.Εχω το presario CQ57 windows 7 home premium 64-bit SP 1. AMD C-50 processor. 2,0GB RAM. AMD radeon HD 6250 graphics. το ξερω δεν σας δινω πολλες πληροφοριες αλλα οπιως μπορει ας με βοηθησει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

το σύστημα σου είναι απλά αδύναμο

δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τρέχει καλύτερα

Γεια σας ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αμα το θεμα μου ανηκει σε αυτο το ποστ.:sorry:επειδη δεν ξερω και πολλα για υπολογηστες θελω να με βοηθησετε.Εχω κατεβασει το λολ και μου κολαει πολει τα μεγιστα fps ειναι 10 πσαχνω για λυση αλλα τιποτα εχω κατεβασει ολα τα γραφικα αλλα και παλι τιποτα.Εχω το presario CQ57 windows 7 home premium 64-bit SP 1. AMD C-50 processor. 2,0GB RAM. AMD radeon HD 6250 graphics. το ξερω δεν σας δινω πολλες πληροφοριες αλλα οπιως μπορει ας με βοηθησει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Οπως λενε οι ναυτικοι βαφτο μπλε και πετα το στην θαλασσα, αν θες να παιξεις λολ μπορεις να αγορασεις ενα με 100-200 ευρω! μεταχειρισμενο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.