Jump to content

ανεμιστηρες για corsair 600t

TheHacker

Recommended Posts

Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε να αλλαξω τους 3 stock ανεμηστηρες που εχει πανω το corsair 600t (2 λευκοι 240Mm και 1 120 Μαυρο πισω).Ο συνδιασμος χρωματων που εχω ειναι λευκο(κουτι) -μπλε led εσωτερικα συνεπως δεν θα δεχτω ιδεες οπως Noctua ...:pleasantry: ...θα ηθελα κατι σε be quiet ή corsair και πειτε μου επισης με ποσους θα ειμαι καλυμενος για καποιο oc στο μελλον....5 120mm? ή 3 120 mm? ευχαριστω

Δες αυτούς PHANTEKS PH-F140HP 140MM PWM FAN BLACK/WHITE -

Είναι 14άρηδες αλλά οι οπές είναι στις αποστάσεις των 12άρηδων. Πιστεύω να τους χωράει το 600Τ. Από τους πιό vfm ανεμιστήρες, και δυστυχώς του φέρνει μόνο το e-shop. Υπάρχει ο ίδιος και με blue led.

ο πάνω και ο μπροστά είναι 200mm και όχι 240, επίσης αν βάλεις 30mm πάχος μπροστά δεν θα μπορεί να μπει το cage.

Θα συμφωνήσω μαζι σου μιας και έχω το 650D το οποίο είναι ολοιδιο εσωτερικά με το 600Τ με δυσκολία θα βρει ανεμιστήρα μπροστινό που να χωράει και το κλουβί τον σκληρών. Άμα δεν χρειάζεται να βρίσκεται εκεί μπροστά μπορεί να βγάλει τα δυο κελιά σκληρών, και να βάλει ένα δίπλα από το τροφοδοτικό που υπάρχει υποστήριξη όπως έχω και γω. Θα χει καλύτερη ροή αέρα επίσης έτσι καθώς δε θα υπάρχουν οι σκληροί εμπόδιο μπροστά και ο αέρας θα κυκλοφορεί πιο άνετα

post-28690-1416078301,8393_thumb.jpg

ωραια αρα αν παρω 2 120αριδες για μπροστα πρεπει να βγουν τα κελια? δεν εχω καποιο θεμα να τα βγαλω θα βαλω τους 2 σκληρουςπανω στις θεσεις του dvd-cd rom .....Απο την αλλη οι bitfenix μ φαινονται καλη επιλογη για πανω κ μπροστα ...[MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] δεν νομιζω πως κατω θα "Τραβαει" ο ανεμιστηρας :S ..κατι σε corsair sp?

ωραια αρα αν παρω 2 120αριδες για μπροστα πρεπει να βγουν τα κελια? δεν εχω καποιο θεμα να τα βγαλω θα βαλω τους 2 σκληρουςπανω στις θεσεις του dvd-cd rom .....Απο την αλλη οι bitfenix μ φαινονται καλη επιλογη για πανω κ μπροστα ...[MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] δεν νομιζω πως κατω θα "Τραβαει" ο ανεμιστηρας :S ..κατι σε corsair sp?

Ελπίζω μη σε μπέρδεψα εννοώ να αφαιρέσεις εντελώς το ένα κελί σκληρών και το δεύτερο αυτών να το τοποθετήσεις δίπλα από το τροφοδοτικό που έχει υποδοχή. Έτσι βάζεις ότι 200αρη ανεμιστήρα γουστάρεις μπροστά. Αυτό με τους 2 120αρηδες γίνεται ως μοντα και με δέσιμο πάνω στα κελιά

αυτο θα εχω κανει τωρα αλλα με 2 κελια... εχω το 1 να κρεμεται πανω και το αλλο διπλα στο τροφοδοτικο ...συνεπως αν βγαλω αυτο που κρεμεται εντελως δεν θα εχω προβλημα και βαζω καλυτερα 2 200αρηδες λες? ή 1 200αρη μπροστα και 3 120-140 πανω και πισω?

Προσωπικά έχω βγάλει και τα 2 cage, έχω μεταφέρει τους σκληρούς (τον ένα δλδ) στα cd-rom και εκεί έχω βάλει έναν 120αρι, από κάτω αλλαγμένος 200 και πάνω δεν έχω βάλει καθόλου, έβγαλα και αυτόν που είχε.

Προσωπικά έχω βγάλει και τα 2 cage, έχω μεταφέρει τους σκληρούς (τον ένα δλδ) στα cd-rom και εκεί έχω βάλει έναν 120αρι, από κάτω αλλαγμένος 200 και πάνω δεν έχω βάλει καθόλου, έβγαλα και αυτόν που είχε.

σωστός. Εγώ κρατήσει το ένα cage εγώ (το έχω βάλει στο πάτωμα δίπλα στο τροφοδοτικό στην 2η θέση του) και μπροστά απο τον 200αρι έχω αφήσει κενό με κολλημένο τον ssd στο πάτωμα. Έχω δει διαφορά στην θερμοκρασία της κάρτας γραφικών δίνοντας "αερα" στον μπροστινό ανεμιστήρα. Επίσης καλό θα ήταν να βάλετε rubber fan mounts και μερικά Rubber Washers στον μπροστινό 200αρι ώστε να απομακρυνθεί μερικά mm απο την γρίλια γιατί κάνει σπαστικό θόρυβο επειδή απο την μανα του είναι πολύ κοντά στην μπροστινή σίτα.

αααα τωρα κατααλαβα που οφειλεται αυτος ο θορυβος :D ...thnx hell.....τελικα λεω ν παρω 2 200αρηδες scynthe μπροστα πανω και 1 corsair πισω

έχει 200mm η scythe?

Και να κόψεις την γρίλα και πάλι θα κάνει θόρυβο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.