balboagr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω το εξής θέμα. Εκτός ότι έχει θέμα ο σκληρός και μου βγάζει μήνυμα να κάνω backup εκεί που σερφάρω μετά απο λίγο μαυρίζει η οθόνη και μου πετάει το μήνυμα που γράφει στην φωτό. Μπορείτε να βοηθήσετε? Γίνεται να φτιαχτεί η να το σουτάρω απο το παράθυρο? Ευχαριστώ πολύ! http://s11.postimg.org/d3i3l66in/Untitled.jpg' alt='Untitled.jpg'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω το εξής θέμα. Εκτός ότι έχει θέμα ο σκληρός και μου βγάζει μήνυμα να κάνω backup εκεί που σερφάρω μετά απο λίγο μαυρίζει η οθόνη και μου πετάει το μήνυμα που γράφει στην φωτό. Μπορείτε να βοηθήσετε? Γίνεται να φτιαχτεί η να το σουτάρω απο το παράθυρο? Ευχαριστώ πολύ! http://s11.postimg.org/d3i3l66in/Untitled.jpg' alt='Untitled.jpg'> Για δοκίμασε αυτό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Απρίλιος 8, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Για τον σκληρό κατέβασε κάποιο πρόγραμμα να τον τσεκάρεις όπως το Hard Disk Sentinel για παράδειγμα για να δεις αν χρειάζεται αλλαγή. Το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών είναι συνήθως θέμα drivers, έκανες κανένα update τελευταία; Ή κανένα format; Κατέβασε τους πιο πρόσφατους οδηγούς και αν έχεις τους τελευταίους, κάνε roll back σε μία παλαιότερη ver. Και πέρνα τα 7 στην πρώτη ευκαιρία, επιστημονικές μελέτες σε χρήστες vista, έδειξαν αυξημένη αρτηριακή πίεση και μεγαλύτερη προδιάθεση σε Εγκεφαλικά και σχιζοφρένεια. :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Απρίλιος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 θα συμφωνήσω με τον φιλο RGR, κανε update drivers στην καρτα γραφικών και θα εισαι οκ. τωρα για το σκληρό θα κατεβάσεις ενα πρόγραμμα διαγνωστικό, μάλλον θα θέλει αλλαγή αλλα μιλάμε για vista καλύτερα να το τσεκάρεις με πρόγραμμα του δίσκου, τι μάρκα ειναι ο σκληρος ξέρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Απρίλιος 9, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 παίδες windows 7 ultimate έχω. Έκανα format και του πέρασα τους drivers απο το site της acer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 11, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2014 Κάνε σε safe mode απεγκατάσταση τους οδηγούς της κάρτας γραφικών και κατέβασε τους τελευταίους από το site της ati ή nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Απρίλιος 12, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Intel vga φοράει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.