Jump to content

Πρόβλημα με netbook

balboagr

Recommended Posts

Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω το εξής θέμα. Εκτός ότι έχει θέμα ο σκληρός και μου βγάζει μήνυμα να κάνω backup εκεί που σερφάρω μετά απο λίγο μαυρίζει η οθόνη και μου πετάει το μήνυμα που γράφει στην φωτό. Μπορείτε να βοηθήσετε? Γίνεται να φτιαχτεί η να το σουτάρω απο το παράθυρο? Ευχαριστώ πολύ! <a  href=%7Boption%7Dhttp://s11.postimg.org/d3i3l66in/Untitled.jpg' alt='Untitled.jpg'>

Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω το εξής θέμα. Εκτός ότι έχει θέμα ο σκληρός και μου βγάζει μήνυμα να κάνω backup εκεί που σερφάρω μετά απο λίγο μαυρίζει η οθόνη και μου πετάει το μήνυμα που γράφει στην φωτό. Μπορείτε να βοηθήσετε? Γίνεται να φτιαχτεί η να το σουτάρω απο το παράθυρο? Ευχαριστώ πολύ! <a  href=%7Boption%7Dhttp://s11.postimg.org/d3i3l66in/Untitled.jpg' alt='Untitled.jpg'>

Για δοκίμασε αυτό .

Για τον σκληρό κατέβασε κάποιο πρόγραμμα να τον τσεκάρεις όπως το Hard Disk Sentinel για παράδειγμα για να δεις αν χρειάζεται αλλαγή. Το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών είναι συνήθως θέμα drivers, έκανες κανένα update τελευταία; Ή κανένα format; Κατέβασε τους πιο πρόσφατους οδηγούς και αν έχεις τους τελευταίους, κάνε roll back σε μία παλαιότερη ver.

Και πέρνα τα 7 στην πρώτη ευκαιρία, επιστημονικές μελέτες σε χρήστες vista, έδειξαν αυξημένη αρτηριακή πίεση και μεγαλύτερη προδιάθεση σε Εγκεφαλικά και σχιζοφρένεια. :jump1:

θα συμφωνήσω με τον φιλο RGR, κανε update drivers στην καρτα γραφικών και θα εισαι οκ. τωρα για το σκληρό θα κατεβάσεις ενα πρόγραμμα διαγνωστικό, μάλλον θα θέλει αλλαγή αλλα μιλάμε για vista καλύτερα να το τσεκάρεις με πρόγραμμα του δίσκου, τι μάρκα ειναι ο σκληρος ξέρεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.