Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για ολικό backup και restore;Αν είναι και free ακόμη καλύτερα. Απλά τα free συνήθως έχουν κομμένες λειτουργίες. Παλιά χρησιμοποιούσα το Acronis, πρόσφατα το Paragon, απλά πλέον έχουν τσιμπήσει τις τιμές και το σκέφτομαι για ανανέωση.Η δουλειά που θέλω να κάνω απαραίτητα είναι να μπορώ σε ενδεχόμενο failure του σκληρού που φέρει το OS, να βάλω έναν καινούργιο σκληρό, να περάσω μέσα το backup και όταν εκκινήσω τον υπολογιστή να είναι σαν να μη συνέβη τίποτα.
Lazy Dog Απρίλιος 8, 2014 #2 Απρίλιος 8, 2014 AOMEI Backupper Standard...αν και τον ακρονη δεν τον αλλαζω :worship:
YDinopoulos Απρίλιος 8, 2014 #3 Απρίλιος 8, 2014 Αν εχεις Windows 7 ή 8, το backup τους ειναι μια χαρα.
sstav Απρίλιος 9, 2014 #4 Απρίλιος 9, 2014 εμένα πάντως το acronis την φορά που το χρειάστηκα με κρέμασε...η ψήφος μου στην ΑΟΜΕΙ
Eddie Απρίλιος 9, 2014 #6 Απρίλιος 9, 2014 ξερει κανείς αν το aomei ή καποιο άλλο προγραμμα, κανει restore και το grub bootloader απο linux σε dual boot συστηματα με windows?To paragon παντως δεν το κανει (η εκδοση 12 γιατι την 14 δεν την έχω δοκιμασει), και πρεπει να το φτιάξεις μονο σου μετα.
Wizard! Απρίλιος 9, 2014 #7 Απρίλιος 9, 2014 Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για ολικό backup και restore;Τι θέλεις να κάνεις backup, ποιές είναι οι απαιτήσεις σου;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.