Jump to content

Ο ’γγλος που μας έκανε όλους να γελάσουμε

Snips

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έβλεπα κάτι clipάκια και ξεράθηκα στο γέλιο. Ο άνθρωπος ήταν one of a kind που λένε..

lu547.jpg

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Για όσους νέους δεν τον ξέρουν...Λυπάμαι...ψάξτε:flex:

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Καλα που το ανεφερες!Ψαχνω να βρω σε DVD οτι υπαρχει αλλα δεν εχω βρει ακομα τιποτα.

Μπορεις να μου στειλεις τιποτα?

Καλά ρε Snips πού τον θυμήθηκες ; καταπληκτικός ο Benny Hill και φοβερή φάτσα και ο κοντός γεράκος ποτ τον χτυπούσε συνέχεια στην καράφλα ο Benny

και οι δύο απλά καταπληκτικοί...

@ paschalia -> Αν εννοείς τον Λουί ντε φινές

Αυτον φυσικα Γατοκοριτσο

Απαιχτοι οντως και οι δυο .

Τετοιοι ηθοποιοι δυστυχως δεν βγαινουν συχνα ..

Eνταξει ρε παιδια καλος ηταν,αλλα καπως κουραστηκος μετα απο λιγη ωρα....

κατι σαν τον σεφερλη,στην αρχη ειχε γελιο,τωρα ειναι σχεδον γελίος

Λολ .

Μα και ο Μπενυ Χιλ το ιδιο .

Χρονικα` την ιδια περιοδο της δεκαετιας τους εβλεπα .

Μετα επεσαν τα ιδιωτικα καναλια και εστειλαν στην ληθη τις σειρες της Υενεδ-ερτ2-ετ2 ,ερτ-ερτ1-ετ1

Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 12:30]

ατυχης η συγκριση. ασε που ο σεφερλης, ποτέ δεν ειχε γελιο, αλλα απο την πρωτη στιγμη ειναι γελοιος..

Αρχική απάντηση από fantacid

μάλλον θα συμφωνήσω (εκτός λίγων εξαιρέσεων / επεισοδίων)

η σύγκριση με τον Σεφερλή είναι όντως ατυχής σε επίπεδο προσώπων αλλά όχι και αποτελέσματος

γενικά βέβαια υπάρχει το θέμα ότι όσο μεγαλώνουμε, πράγματα τα οποία μας φαινόντουσαν μικροί ωραία / αστεία κλπ τώρα απλά μας είναι αδιάφορα έως γελοία....

Είναι στυγνή Ιεροσυλία να συγκρίνουμε την θεατρική κωμικότητα του Benny Hill με τον καραγκιοζάκο Σεφερλή που θα μας έκανε μεγάλη χάρη αν έφευγε μετανάστης στην Αυστραλία.

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 14:08]

Είναι στυγνή Ιεροσυλία να συγκρίνουμε την θεατρική κωμικότητα του Benny Hill με τον καραγκιοζάκο Σεφερλή που θα μας έκανε μεγάλη χάρη αν έφευγε μετανάστης στην Αυστραλία.

Τι σου φταίει η Αυστραλία??? :p

Αρχική απάντηση από vdeseris

Τι σου φταίει η Αυστραλία??? :p

Σωστό κι αυτό.... Μάλλον θέλω να εκδικηθώ για την γενοκτονία των Αβοριγίνων από τους αποίκους....!!!

Αρχική απάντηση από kallileo

Θεος ειναι ο Benny εχω και 4 cd με επεισοδεια του......

Φίλε μου Kallileo!!!!!!!! θα μου τα γράψεις σε ένα DVDάκι όταν ανέβω Θεσσαλονίκη ε? ε? ε? Θα σε κεράσω και κουρκουμπινάκια μετά! θα πάμε στον Χατζή να σιροπιάσουμε!!!

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Μόνο ιεροσυλία? Σαν να λέμε άσπρο - μαύρο.

Και βέβαια φίλε μου Jimmy!!! Νομίζω έχεις και εσύ αντιγραφικό, σωστά? ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.