Jump to content

Αγορά Pc case!!

Junkhead

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορά ενός pc case!Αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με τον υπάρχον κουτί και θα ήθελα ένα κουτί κατά προτίμηση Mid tower από 60 έως 90 ευρώ!Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οι θερμοκρασίες!οπότε ψάχνω ένα κουτί που να έχει αρκετούς χώρους για ανεμιστήρες κτλ..ήμουν ανάμεσα στο corsair 230T και το corsair 200R αλλά αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο,ευπρόσδεκτη η κάθε γνώμη!

Το σύστημα μου αποτελείται από:

Επεξεργαστής: I7 920 (Με Corsair H55 Cooler)

Μητρική: Foxconn flaming blade

Κάρτα γραφικών:Ati Radeon 4870 Vapor-X 2gb DDR 5

RAM:8GB DDR3

(Συγνώμη για τυχόν λάθη!Είναι το πρώτο post που κάνω)

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!Έχω τρελαθεί να κοιτάω review αυτές τις μέρες!Όντως πολύ καλό το 400R!Είχα βρει στο e shop to 500R 113 Ευρώ!Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το 400R από το 500R?Επίσης σκεφτόμουν πως αν ήταν να διαθέσω λίγα χρήματα παραπάνω,ποια θα ήταν η γνώμη σας για τα:

COOLERMASTER CMS-693-KKN1 690 III

Fractal Design Define R4 Black Pearl

Ναι φίλε μου,το κουτί έχει το θέμα,φαντάσου πως αυτή τη στιγμή έχει μόνο έναν ανεμιστήρα μπροστά και έναν στο πίσω μέρος όπου είναι και η υδροψυξη ,έχει θέση για ένα 230mm φαν στο πλαϊνό μέρος και ένα στο πάνω μέρος,αλλά λόγο της υδροψυξης δεν μπορώ να βάλω κανένα από τα 2!Έτσι και αλλιώς όμως παλιά που είχα και τα 2 230 φαν,κοπάναγαν πάνω στο κουτί και στράβωναν κάθε φορά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.