Jimaki MBG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2014 Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Εχω κατι μνημες DDR2 kingston 2x1gb 800mhz ecc low profile. Μια καινουρια μητρικη asus που χρησημοποιω δεν υποστηριζει ecc ram, ενω η προηγουμενη gigabyte στη σελιδα του κατασκευαστη λεει οτι υποστηριζει. Οι μνημες τωρα δεν λειτουργουν,δεν bootαρει καν το πισι ενω παλια λειτουργουσαν στην αλλη μητρικη. Ειναι αυτος ο λογος η παρεδοσαν πνευμα?
Wizard! Απρίλιος 8, 2014 #2 Απρίλιος 8, 2014 Δε βλέπουν όλα τα chipsets τις ECC. 99% αυτό είναι το θέμα.
Jimaki MBG Απρίλιος 8, 2014 Author #3 Απρίλιος 8, 2014 Ευχαριστώ αρχικά για την απάντηση. και κάτι ακόμα. Ουσιαστικά ECC είναι οι πιο παλιές? γιατί διάβασα οτι πλέον το Error correction έχει ενσωματωθεί στους επεξεργαστές.
Wizard! Απρίλιος 8, 2014 #4 Απρίλιος 8, 2014 Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Οι ECC είναι σχεδιασμένες ώστε να ελέγχουν και να διορθώνουν ένα μέρος σφαλμάτων που μπορεί να προκληθεί κατά την εγγραφή των δεδομένων σε αυτές.
vagsk Απρίλιος 8, 2014 #5 Απρίλιος 8, 2014 ΕCC είναι πιο ανθεκτικές και χρησιμοποιούνται συνήθως σε server καταστάσεις. Το ένα λάθος στην μνήμη θα στις εβγαζε off σε non ΕCC ενώ σε ECC δουλεύουν κανονικά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.