Jump to content

Aγορα ram απο το εξωτερικο?

Cipioner

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Με ψυκτρες, η χωρις

Με ψύκτρες κανονικά είχανε ''βρωμίσει'' οι kingston και οι corsair, και τώρα τα τσακαλάκια τις δίνουν 40 τα 4g και 70 τα 8g με τάχα μου χαμένη την απόδειξη...

Κι εγώ Corsair Vengeance 2x4, 1600Mhz, C9 είχα πάρει από Πλαίσιο στα 42 ή 46€ (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς). Τώρα έχουν πάρει φωτιά οι τιμές. Πάντως, επειδή είναι από τα αξιόπιστα κομμάτια του υπολογιστή, εγώ θα κοίταζα και ελαφρώς μεταχειρισμένες.

Mηπως θυμασαι και χρονολογια, γιατι αυτες τωρα παιζουνε στα 70 και βαλε ευρω.

Έλα χτύπα αυτές [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FN7VUE/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE]GeIL Enhance 8GB (4 x 2048MB) 1333MHz PC3 10660 DDR3 Memory Module: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] αλλά είναι 4χ2 gb και βγαίνουν 55 με μεταφορικά.

Ακυρό, τώρα είδα ότι έχεις μόνο δύο ram slots !!!

Eνταξει την παραγγειλα, ελπιζω να μην εχω προβλημα ασυμβατοτητας, αλλα αυτο που ειδα, μου την εδωσε για τα καλα, απο 169 μονο 129,99, ελεοοος, μας περνανε για τοσο :yawn: σε ποιους απευθυνονται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.