Jump to content

Aγορα ram απο το εξωτερικο?

Cipioner

Recommended Posts

Μη κοιτάς που στην Ελλάδα δεν τις πολυξέρουμε τις Crucial. Στο εξωτερικό τις έχουν σε μεγάλη υπόληψη. To Crucial είναι το "εμπορικό" όνομα της Micron Technology, από τις πιό παλαιές και μεγάλες κατασκευάστριες στο χώρο.

Ναι, η Corsair έχει χτίσει σιγά-σιγά τεράστια φήμη, αλλά ειδικά στο χώρο της μνήμης, το να σου δίνει μια εταιρεία σαν την Crucial Lifetime εγγύηση έχει την σημασία του.

Δεν βάζω το θέμα "ποιά είναι καλύτερη". Για το στήσιμο που κάνεις, μνήμες στα 1600MHz και με C9 (και όλα αυτά με τάση λειτουργίας στα 1,5V, που δείχνει αν μη τι άλλο, καλή κατασκευή των τσιπ) στα 59€ είναι για τις μέρες μας "λουκούμι"..:yes4:

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Με κλειστά τα μάτια Crucial, αλλά βιάσου μέχρι την Κυριακή γιατί είναι προσφορά. 1600MHz με C9 στα 60€ είναι super deal.

Καλά δεν είναι και κανένα Souper Deal δες εδώ . Τα 5 ευρώ λιγότερα εμένα δεν μου λένε πολλά.

Αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι δεν αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για τις άλλες. Εγγύηση υπάρχει και στη μια και στην άλλη άρα και να χαλάσει (πράγμα αδύνατον σχεδόν) τις γυρνάς πίσω.

Τα 5 ευρώ λιγότερα εμένα δεν μου λένε πολλά.

Αλλωστε την ξερουμε την τακτικη του eshop, κανει ενα googlαρισμα sto skroutz φουσκωνουνε τις τιμες και στην συνεχεια τις ριιιχνουνε εντυπωσιακα, υπαρχουνε απειρα παραδειγματα και οσο για τις εγγυησεις, παρ'οτι εχω αγορασει ολοκληρο τον υπολογιστη απο αυτους (που να το ηξερα), απ'οτι φαινετε να παρακαλας να μην σου χαλασει καποιο εξαρτημα, γιατι μετα σε φτανουνε στο αμην, για να στο αλλαξουνε.

Αλλωστε την ξερουμε την τακτικη του eshop, κανει ενα googlαρισμα sto skroutz φουσκωνουνε τις τιμες και στην συνεχεια τις ριιιχνουνε εντυπωσιακα, υπαρχουνε απειρα παραδειγματα

Εντάξει για να λέμε την αλήθεια βγάζουν και πολλές καλές προσφορές (περιστασιακά :upside:) αλλά είναι ένα εμπορικό κόλπο τιμών που φαίνεται ότι πιάνει μια χαρά στις μέρες μας.

Προσωπικά πάω στο πιο φθηνό ακόμα και για 2-3 ευρώ.

Συμφωνώ με [MENTION=959]Matia[/MENTION] σίγουρα μέσα στο Πάσχα θα δούμε κάποιες αντικειμενικά καλές προσφορές.(μακαρι :crazy_pilot: )

Πιό πάνω έλεγες...

[MENTION=31462]pnick[/MENTION] Πλάκα μου κάνεις τώρα:flag:.

Διάβασε το αρχικό σου ποστ πρώτα, σε αυτό απάντησα:wall:

Ο χαρακτηρισμός Souper Deal με διαφορά μόνο 5 ευρώ από άλλα καταστήματα εε προφανώς δεν λέει κάτι ούτε σε μένα ούτε στους περισσότερους. Και αν διαβάσεις και τα υπόλοιπα που γράφω λέω ότι προφανώς δεν αξίζει να δώσει ευρώ παραπάνω και απλά να τις πάρει.

[MENTION=959]Matia[/MENTION] αυτό θέλει αρκετή υπομονή.:upside: Απλά νόμιζα ότι αναφερόσουν για το τώρα, καθώς ο φίλος μας όπως φαίνεται πηγαίνει για κάπως "άμεση" αγορά.

[MENTION=31462]pnick[/MENTION] Πλάκα μου κάνεις τώρα:flag:.

Διάβασε το αρχικό σου ποστ πρώτα, σε αυτό απάντησα:wall:

Ο χαρακτηρισμός Souper Deal με διαφορά μόνο 5 ευρώ από άλλα καταστήματα εε προφανώς δεν λέει κάτι ούτε σε μένα ούτε στους περισσότερους. Και αν διαβάσεις και τα υπόλοιπα που γράφω λέω ότι προφανώς δεν αξίζει να δώσει ευρώ παραπάνω και απλά να τις πάρει.

Όχι, δεν σου κάνω καθόλου πλάκα. Υπάρχει αυτή την στιγμή μνήμη 2x4 με 1600MHz και C9 στα 59€ αλλού; Ναι για μένα αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι super deal. Αν για σένα (που μετράς και τα 2-3€) δεν είναι δεν με πειράζει καθόλου. Απλά, μην υποτιμάς τον τρόπο που το βλέπει ο άλλος. Δεν σκεφτόμαστε (ευτυχώς) όλοι το ίδιο...

Το ολο θεμα ειναι το eshop δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο στο service, απ' οσα γραφονται κατα καιρους στα forum, και δεν εχω και λογους να τα αμφισβητησω, αν και προσωπικα δεν μου εχει τυχει καποιο προβλημα με τον υπολογιστη για να γνωριζω αυτοπροσωπος, αλλα αυτο δεν σημαινει και κατι, σταματαω να μην βγω :OT:

Το ολο θεμα ειναι το eshop δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο στο service, απ' οσα γραφονται κατα καιρους στα forum, και δεν εχω και λογους να τα αμφισβητησω, αν και προσωπικα δεν μου εχει τυχει καποιο προβλημα με τον υπολογιστη για να γνωριζω αυτοπροσωπος, αλλα αυτο δεν σημαινει και κατι, σταματαω να μην βγω :OT:

Μνήμες παίρνεις, δεν παίρνεις ούτε κάρτα γραφικών, ούτε τροφοδοτικό, ούτε μητρική ας πούμε για να φοβάσαι μη τύχει κάτι στραβό. Γενικώς, μνήμες και επεξεργαστές είναι τα πιό αξιόπιστα parts του υπολογιστή και εγώ αγοράζω άφοβα από όπου βρώ καλύτερες τιμές. Οι μνήμες γιατί έχουν εξάλλου lifetime εγγύηση οι περισσότερες; Τέλος πάντων, είπα μια άποψη, ό,τι θέλεις κάνεις εννοείται.

Κάνε την επιλογή σου είναι καλή η τιμή (για άλλους ίσως και Souper Deal ) αξιόπιστη εταιρία, και προσωπικά και εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το Service από Eshop μέχρι τώρα, ίσως επειδή ήταν Laptop. Απλά άργησε αρκετά η διαδικασία.

Καλή αγορά ότι και αν πάρεις!:banging:

Παιδια, μαλλον με πεισατε οσο αναφορα την συγκεκριμενη μνημη, και λυθηκε και το θεμα με τις λιστες, μαλλον θα την παραγγελω, οντως η τιμη ειναι οριακα για dual channel και 8gb ασε που ουτε παιχνιδια παιζω, απλως ασχολουμε με virtual και τρωω αρκετα κολληματα με 2gb elixir ram:p

Δηλαδη ρε παιδια οι μνημες ποσο εχουνε ανεβει τα τελευταια χρονια, εχω σταθερο υπολογιστη φοραει μνημες elixir ddr3 1333mhz, (2X1gb) και μου τις εχει χρεωσει το eshop 27 euro πριν 3 χρονια, δηλ. ενα ζευγαρι dual channel (4X2 gb) στα 1600mhz ποσο ειχε χαμηλοτερη τιμη αν θυμαται καποιος, γιατι 3 χρονια που εχω και ασχολουμε με υπολογιστες ειμαι σχετικα νεος:hmm:στο...επαγγελμα

Δηλαδη ρε παιδια οι μνημες ποσο εχουνε ανεβει τα τελευταια χρονια, εχω σταθερο υπολογιστη φοραει μνημες elixir ddr3 1333mhz, (2X1gb) και μου τις εχει χρεωσει το eshop 27 euro πριν 3 χρονια, δηλ. ενα ζευγαρι dual channel (4X2 gb) στα 1600mhz ποσο ειχε χαμηλοτερη τιμη αν θυμαται καποιος, γιατι 3 χρονια που εχω και ασχολουμε με υπολογιστες ειμαι σχετικα νεος:hmm:στο...επαγγελμα

Eίχανε φτάσει αν καλοθυμάμαι τα 25 ευρώ τα 2χ2 και τα 45 τα 2χ4 γκίγκα...

Δεν έχεις πάρει ακόμα τις crucial που μας ρώτησες και σου προτειναμε παραπάνω;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Περιμενω και την βραδυνη προσφορα μηπως παρω και κατι ακομα να φτασω τα 90 ευρω να μην πληρωσω μεταφορικα, ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση εξαντλησης του προιοντος, ασε που το εχω ξανακανει παλι.

Παραγγελνεις πριν και μετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.