Jump to content

Aγορα ram απο το εξωτερικο?

Cipioner

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη μνημη ram corsair CMZ8GX3M2A1600C9, σε Ελληνικα καταστηματα ξεκιναει απο 70 euro.

Kανοντας μια αναζητηση στο google την βρηκα στο συγκεκριμενο καταστημα 50$, μου φαινετε αρκετα χαμηλη τιμη, δεν ξερω αν παιζει κατι αλλο, μηπως κανω καποιο λαθος, μηπως υπαρχουνε καποιες διαφορες, γιατι π.χ. δεν αναφερει πουθενα dual channel οπως εδω, οποιος γνωριζει μπορει να με διαφωτισει τι να κανω.

Ευχαριστω.

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Τηλέφωνα δεν έχει στη σελίδα.

Το mail δεν είναι στο domain του Site Αλλά στο gmx που είναι ένα free web mail service και φτιάχνει όποιος θέλει. Κάτι σαν gmail, hotmail κλπ

Αν googlareis θα διαβάσεις "όμορφα" πράγματα για το μαγαζί.

Οπότε μακριά

Φίλε πέραν των όσων σωστών αναφέρθηκαν από την karmen, αν το έφερνες υποθετικά από αυτό το μαγαζάκι από την Αμερική πιθανότατα θα έτρωγες και τελωνείο, οπότε όποιο δυνητικό κέρδος μάλλον θα εξανεμιζόταν.

Μην ασχολείσαι.

Xωρις να διαφωνησω σ'αυτο που λες, αν το δεμα ειναι μικρο υπαρχει περιπτωση να γλυτωσεις το τελωνειο.

copy paste

Οι τελώνες όμως, επειδή α) η νομοθεσία δεν είναι ξεκάθαρη στο θέμα αυτό και β) δεν χάνουν το χρόνο τους για δέματα μικρής αξίας, ΣΥΝΗΘΩΣ δεν τους δίνουν σημασία, με αποτέλεσμα αφενός στα δέματα αξίας μέχρι 150€ να μην επιβάλλεται ΦΠΑ αφετέρου να περνάνε και δέματα περιεχομένου μεγαλύτερης αξίας αλλά μικρότερου όγκου, όπως πχ ρολόγια, χωρίς να επιβάλλονται δασμοί.

Έχουν, όμως, το δικαίωμα να ανοίξουν ένα δέμα, στο οποίο η περιγραφή του περιεχομένου δεν αντιστοιχεί, κατά την κρίση τους, με την αναγραφόμενη αξία και να κοστολογήσουν το περιεχόμενο με βάση των στοιχείων και των δεδομένων που έχουν. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.

βρε αγορίνα και το τελωνείο να γλυτώσεις τα μεταφορικά απο Αμερική ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ δε σου επιτρέπουν την αγορά. Αν ήταν έτσι όλοι απο εκεί θα ψωνίζαμε hardware.

Πάντως ελπίζω να μη ψήνεσαι ακόμα να ψωνίσεις από το συγκεκριμένο μαγαζί.

αμα θες να γλιτωσεις καποια λεφτα και εισαι διατεθημενος να παρεις ενα αρκετα μικρο ρισκο και να περιμενεις, τοτε για Μνημες και CPU μπορεις να ψαξεις στο ebay ακερικης...

Επειδη και τα 2 αυτα εξαρτηματα ειναι πολυ μικρα, αφενος τα μεταφορικα (με USPS first class) ειναι λιγα, αφετερου ο κυνινος τελωνιου μηδαμινος....

Ταυτοχρονα, ειδικα στις μνημες και ειδικα σε καλες εταιρειες οπως η corsair που κοιτας, δε θα εχεις κανενα θεμα και με την εγγυηση αφου κανεις RMA με το ευρωπαϊκο τμημα και με πολυ λιγα μεταφορικα...

Θελει ψαξιμο ομως στο ebay για να βρεις πραγματικα καλη περιπτωση και οχι να γλιτωσεις ενα 10ρικο που δεν αξιζει τοσο την ταλαιπωρια... αλλα πραγματικα οι μνημες για τους παραπανω λογους ειναι καλος υποψηφιος για τετοια αγορα! Εχω παρει mushkin 8gb στο παρελθον πολυ φτηνοτερα και δεν ειχα κανενα θεμα, ενω και 1 φορα που τις εκανα RMA, τις εστειλα απλα Γερμανια συστημενο γραμμα ΕΛΤΑ με 4 ευρω...

Στην κυριολεξια επι 2 ωρες σαρωσα το google, (ζαλιστηκα να ψαχνω:o) και η μονη "καλη τιμη", που βρηκα, ητανε αυτη που ποσταρα, ουτε στο ebay βρηκα συμφερουσα τιμη, σε σχεση με την Ελλαδα.

Το επομενο βημα ειναι οι δημοπρασιες αλλα εκει δεν εχω ασχοληθει ποτε με το αντικειμενο για να τις χτυπησω, εκτος του οτι πρεπει να γνωριζεις και καλα Αγγλικα και διαφορα κολπα, οπως βαθμολογιες του πωλητη, να στελνει Ελλαδα, μεταφορικα κλπ.

Αν καποιος βρει καποια συμφερουσα προσφορα στις συγκεκριμενες, ας την ποσταρει (τον ευχαριστω προκαταβολικα).

Στην κυριολεξια επι 2 ωρες σαρωσα το google, (ζαλιστηκα να ψαχνω:o) και η μονη "καλη τιμη", που βρηκα, ητανε αυτη που ποσταρα, ουτε στο ebay βρηκα συμφερουσα τιμη, σε σχεση με την Ελλαδα.

Το επομενο βημα ειναι οι δημοπρασιες αλλα εκει δεν εχω ασχοληθει ποτε με το αντικειμενο για να τις χτυπησω, εκτος του οτι πρεπει να γνωριζεις και καλα Αγγλικα και διαφορα κολπα, οπως βαθμολογιες του πωλητη, να στελνει Ελλαδα, μεταφορικα κλπ.

Αν καποιος βρει καποια συμφερουσα προσφορα στις συγκεκριμενες, ας την ποσταρει (τον ευχαριστω προκαταβολικα).

Bρες ένα φιλαράκι και πάρε αυτές [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003OSUUFK/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE]Komputerbay 24GB (6x 4GB) 240 Pin 1600MHz PC3 12800 DDR3 DIMM Memory Module with Heatspreader: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] και άσε τα τσακάλια να πουλάνε μεταχειρισμένες τα 8 giga στα 70 ευρώ! Και μοιράστε τες!

H motherboard που εχω asus p8h61-m le παιρνει 2 dimm και οι συγκεκριμενες που ποσταρω ειναι μεσα στη λιστα με τις συμβατες της asus.

Σ' αυτο που λες το τελευταιο (και άσε τα τσακάλια να πουλάνε μεταχειρισμένες τα 8 giga στα 70 ευρώ!), βρηκα μια αγγελια που πουλουσε τις συγκεκριμενες μνημες 70 euro, πρεπει να ειναι πολυ κοροιδο καποιος για να δωσει 70 euro, την στιγμη που με τοσα λεφτα παιρνεις καινουργιες ακομα και στην Ελλαδα, (ρε ποσο θελουνε να μας τρελλανουν καποιοι:tomato:

Eαν παω σε αυτες, θα υπαρξει προβλημα ασυμβατοτητας, επειδη δεν ειναι στις λιστες support της asus?

Mπορει να μου πει καποιος που γνωριζει, αν υπαρχει πιθανοτητα να εχω π.χ. μπλε οθονες?

Ευχαριστω

βρες τις μνημες που θες και βαλε στο google P8H61-M LE και τις μνημες που θες να δεις αν καποιος αναφερει προβλημα.Προσωπικα ποτε δεν εχω διαβασει τις λιστες με τις μνημες και οτι μνημη εχω βαλει στις μητρικες που εχουν περασει απο τα χερια μου ποτε δεν ειχα προβλημα.

Απλως καποιος μου ανεφερε οτι ειχε μπλε οθονες απο μνημες με motherboard asus, γι'αυτο το αναφερω, λεω μηπως, μηπως θα ηταν καλυτερα να παω στις συγκεκριμενες.

Χωρις επισης να διαφωνησω σ'αυτα που λες, αυτες οι λιστες τι νοημα εχουνε, ποιος ο λογος που τις βγαζει η καθε εταιρεια

Καλησπέρα και από μένα, οι λίστες απλά σου παρουσιάζουν τις ram που δοκιμάστηκαν για την λειτουργία τους στην εκάστοτε μητρική.

Σου παραθέτω και αυτό:

"The QVL list simply a list of memory modules that the manufacturer has tested with that motherboard. It is by no means an exclusive list of modules that will work with it.

Memory modules that have standard JEDEC voltages and timings shouldn't pose an issue on any motherboard, but some modules that use higher voltages and/or timings that are tweaked for performance may not work on some motherboards without the manufacturer providing a firmware update."

Σωστα, τωρα ξεκαθαρισε..το τοπιο, αρα μεταξυ αυτης και αυτης ποια μου προτεινετε

Με κλειστά τα μάτια Crucial, αλλά βιάσου μέχρι την Κυριακή γιατί είναι προσφορά. 1600MHz με C9 στα 60€ είναι super deal.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.