Jump to content

Προβλημα με partition

remiz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας, εδώ και καιρό το pc μου μου έριχνε κάποια blue screen και δεν είχα καταλάβει ποιο ήταν το πρόβλημα. Μια φορά λοιπόν μετά το blue screen δεν άνοιγε καθόλου και απλά κολλούσε στο logo των windows στο startup. Έτσι πήγα και εγώ να κάνω format στο partition που ήδη είχα τα windows και δεν με άφηνε οπότε αναγκάστηκα να εγκαταστήσω τα windows στο δεύτερο partition που είχα. Τώρα δουλεύει κανονικά εκτός απ το γεγονός ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ένα partition το οποίο είχα τα windows εγκατεστημενα αρχικά. culq.jpg

6x0p.jpg

kwer.jpg

Δε μπορεις να φορμαρεις το δισκο του λειτουργικου, μεσα από το λειτουργικο

Πρεπει να bootαρεις από το DVD

Δε μπορεις να φορμαρεις το δισκο του λειτουργικου, μεσα από το λειτουργικο

Πρεπει να bootαρεις από το DVD

ναι το γνωρίζω αυτό. Όπως είπα αυτό το partition είχε το λειτουργικό πριν μου εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό και όταν έκανα boot από το DVD δεν μπορούσα ούτε εγκατάσταση να κάνω ούτε format. Πλέον το λειτουργικό στον υπολογιστή είναι στον δίσκο Games. Σήμερα μου έβγαλε ένα error D:\ is not accessible. Data error (cyclic redundance check) δεν ξέρω τι σημαίνει.

μελέτησε την εντολή diskpart θα σου φανεί χρήσιμη στο πρόβλημα σου ,επίσης και την bootrec.exe

Καλο προγραμα είναι το MiniTool Partition Wizard Home Edition 8.1.1

ναι το γνωρίζω αυτό. Όπως είπα αυτό το partition είχε το λειτουργικό πριν μου εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό και όταν έκανα boot από το DVD δεν μπορούσα ούτε εγκατάσταση να κάνω ούτε format. Πλέον το λειτουργικό στον υπολογιστή είναι στον δίσκο Games. Σήμερα μου έβγαλε ένα error D:\ is not accessible. Data error (cyclic redundance check) δεν ξέρω τι σημαίνει.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΚΟΒΩ!

Πατησες τις επιπλέον επιλογες που εμφανίζεται το DELETE, NEW κλπ?

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΚΟΒΩ!

Πατησες τις επιπλέον επιλογες που εμφανίζεται το DELETE, NEW κλπ?

ναι τα έκανα όλα :sorry: :jump1:

μελέτησε την εντολή diskpart θα σου φανεί χρήσιμη στο πρόβλημα σου ,επίσης και την bootrec.exe

Καλο προγραμα είναι το MiniTool Partition Wizard Home Edition 8.1.1

το πρόγραμμα το δοκίμασα δεν κατάφερα κάτι σπουδαίο. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα που είπες δεν κατάλαβα κ πολλά!

αυτό εδώ Image:Format the C Drive With Windows 7 Step 6Bullet4.jpg - wikiHow drive options

από αυτό How to Install Windows 7 for Beginners: 16 Steps (with Pictures)

δεν σου εβγαλε τις επιλογες delete κλπ?

ναι άλλα μπορούσα να τα κάνω μόνο στο partition Games. Το άλλο άπλα εμφάνιζε error όταν δοκίμαζα κάτι. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως στο partition αυτό να μην μπορούσα να πατήσω καν την επιλογή (drive options)

To drive options ανοιγει γενικα σαν menu

Δοκιμασε το παλι και κανε σε όλα delete

To drive options ανοιγει γενικα σαν menu

Δοκιμασε το παλι και κανε σε όλα delete

Θα το προσπαθήσω αν και νομίζω το είχα κάνει και την προηγούμενη φορά. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

μήπως έχεις εγκαταστήσει κανένα acronis; Αν ναι, βγάλτο και ξαναδοκίμασε.

μήπως έχεις εγκαταστήσει κανένα acronis; Αν ναι, βγάλτο και ξαναδοκίμασε.

Όχι δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα τέτοιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.