johnjohn7 Απρίλιος 8, 2014 Author #21 Απρίλιος 8, 2014 Μπαίνει bios κανονικά και μετά κανει επανεκκίνηση, έχω βάλει πρώτο τον δίσκο ssd αλλά και πάλι δεν μπαίνει, κάτι παίζει με την μητρική...
woe2011 Απρίλιος 8, 2014 #22 Απρίλιος 8, 2014 ίσως είναι λίγο χάζο αυτο που θα σου προτείνω, αλλά στην φάση που είσαι δεν θα χάσεις και κάτι!Κάνε ενα clear cmos και ξανακάνε τις ρυθμίσεις στα bios απο την αρχή και μετά εγκατάσταση.Παίζει να φταίει η έκδοση του bios που έχεις..Μου έτυχε να μην διαβάζει τον δεύτερο δίσκο που είχα για τα αρχεία μου, μετα απο update των bios!
ckbond Απρίλιος 8, 2014 #23 Απρίλιος 8, 2014 Μιας και τώρα με τις νέες εξελίξεις πλησιάζει περισσότερο σε αυτά που μου παρουσίαζε στο δικό μου PC θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου... :baby:Το δικό μου mobo είναι ένα AsRock 880G Extreme3 στο οποίο ήθελα να κάνω εγκατάσταση windows σ' έναν Kingston SSD 250 ή 256GB (δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο) όπου δοκίμασα από XP μέχρι win 8 είτε 32 είτε 64 bit αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ να δουλέψει σωστά και μου παρουσίαζε διάφορα κουλά ανάλογα το λειτουργικό όπου μερικά από αυτά να είναι είτε να κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις, είτε να δουλεύει πολύ αργά, είτε ακόμα και να μην ξεκινάει καν... Για να μην μακρηγορώ το πρόβλημα ήταν σε ασυμβατότητα του συγκεκριμένου δίσκου με την Mobo μου...Όταν αγόρασα έναν Samsung όλα δούλεψαν μια χαρά και τον Kingston που τον δοκίμασα σε άλλα 5 PC και 2 Laptop επίσης δούλευε άψογα...Οπότε μια πρόταση που μπορώ να κάνω είναι μήπως έκανες κανένα Update στον BIOS μπας και διόρθωνε τίποτε... Στην δική μου περίπτωση για να είμαι ειλικρινής δεν διόρθωσε τίποτε αλλά δεν χάνεις και τίποτε να δοκιμάσεις...Από την άλλη μήπως υπάρχει κανένας φίλος σου που να έχει κανένα spare SSD, άλλης εταιρείας βέβαια, να σου δανείσει για να κάνεις τις δοκιμές σου???
grstaycool Απρίλιος 8, 2014 #24 Απρίλιος 8, 2014 εγω θα προτεινω ειτε να παρεις απο καποιον φιλο σου ενα dvd rom ή να αγορασεις ενα προς 15 ευρω! και εγω ετσι την επαθα και τελικα αγορασα ενα Dvd rom
johnjohn7 Απρίλιος 8, 2014 Author #25 Απρίλιος 8, 2014 Πριν κανω bios update μετα απο ολα αυτα ειχα κανει και reset sto bios αλλα τιποτα, το μονο που μενει να κανω ειναι να βρω ενα dvd rom να δω τι θα γινει... αν τους βρισκει θα κανω απο την αρχη format...σας ευχαριστω ολους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.