johnjohn7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2014 Έχω μια καινουρια σύνθεση πσ και εχω θεμα με το φορματ εχω δίσκο ssd και δεν τον βλεπει στην εγκατάσταση βγαζει ενα μνμ οτι τι πρεπει να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Νομιζω είναι σαφες τι πρεπει να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Απρίλιος 7, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Νομιζω είναι σαφες τι πρεπει να κανειςΓια πες γιατι δεν μπορω να καταλαβω.. δεν εχω πανω καμια σησκευη dvd, και παω να κανω εγκατασταση απο usb..q Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Νομιζω είναι σαφες τι πρεπει να κανειςΚατατοπιστικότατος...[MENTION=32215]johnjohn7[/MENTION] Πρεπει να βαλεις σε ενα αλλο USB, τους οδηγους της μητρικης. Αυτους θα τους βρεις στην σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης σου. Συνηθως αναγραφει οτι το αρχειο χχχχχ ειναι αυτο που χρειαζεται για την εγκατασταση των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Απρίλιος 7, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Sata drivers για ssd δισκο? Και νεα μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Κατατοπιστικότατος...Περισσοτερο από την ερωτηση. Δε μας εδωσε καμια λεπτομερεια για το συστημα που στηνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Sata drivers για ssd δισκο? Και νεα μητρική?Ποια μητρικη εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Απρίλιος 7, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 GA-H61MA D3V ΕΙΝΑΙδίσκος 120 SSD KingstonPsu 460wΡαμ 4gΚαι τα windows einai 7 original Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Θες αυτο... "Intel SATA Preinstall driver (For AHCI / RAID Mode)"Για 32bit : http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/mb_driver_intel_bootdisk_irst_32_6series.exeΓια 64bit : http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/mb_driver_intel_bootdisk_irst_64_6series.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Απρίλιος 7, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Θα το δοκιμάσω μολις μπορεσω ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Απρίλιος 7, 2014 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Μήπως δοκιμάζεις σε USB 3.0 της μητρικής...??? Αν ναι τότε δοκίμασε να βάλεις το USB σου σε απλό USB 2.0 slot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2014 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Αν ηταν θεμα USB, δεν θα εμπαινε καν στο Setup, μιας και μπουταρει απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Απρίλιος 7, 2014 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Χμμμ...Μήπως τότε είναι σε AHCI mode και δεν βρίσκει τους drivers για τον δίσκο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2014 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Αυτους ποσταρα παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Απρίλιος 7, 2014 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Εντάξει... ότι και να μου προσάψω θα είναι λίγο... :wall: Sorry...:red::red::red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Απρίλιος 8, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Παιδιά καλήμερα, σορρυ για χτες άπλα έγραφα βιαστικά, έπρεπε να φύγω για δουλειά.. έχω τρελαθεί 2 μέρες τώρα, εχω αλλάξει το sata mode ide/ahci αλλά τπτ έχω βρει driver για sata αλλά τπτ, χτες το βράδυ πατάω το power να ανοίξει και το άφησα εκεί μετά απο 2 λεπτά που γύρισα στο δωμάτιο έβλεπε κανονικά τον δίσκο αλλά και ενα 2ο που έβαλα για να δοκιμάσω, τελικά έκανε φορματ αλλα αν αφαιρέσω τον άλλο δίσκο δεν ανοίγει το pc... θα τρελαθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 8, 2014 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Καλημερα. Κανε τα παρακατω βημα βημα..Σιγουρεψου οτι εχεις AHCI στο BIOS.Σιγουρεψου οτι εχεις βαλει τον SSD στον Intel Controller. Τρεξε ενα απο τα 2 που σου προτεινα και βαλε τα περιεχομενα σε ενα ξεχωριστο USB απο αυτο των windows. Όταν φτασεις στην παραπανω εικονα, βαλε το USB με τους οδηγους, πατα αναζητηση και πηγαινε στον αναλογο υποφακελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Απρίλιος 8, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Τελικά ειδε τους δίσκους, τώρα αν βγάλω τον παλιό σατα που εχω δεν ξεκινάει το pc.. τι κουλό παίζει τώρα δεν μπορώ να καταλάβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 8, 2014 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Οταν λες δεν ξεκιναει, δεν αναβει καν ? Αν αναβει, BIOS μπαινει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Απρίλιος 8, 2014 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Στο bios, έχει μια επιλογή "boot menu". Εκεί δείχνει τους δίσκους και ορίζεις ποιος δίσκος είναι πρωταρχικός, δευτερεύον κτλ. Αν δεν βάλεις τον σωστό (αυτόν με το λειτουργικό σύστημα) δεν θα ξεκινάει το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.