Jump to content

sos προβλημα με φορματ

johnjohn7

Recommended Posts

Νομιζω είναι σαφες τι πρεπει να κανεις

Κατατοπιστικότατος...

[MENTION=32215]johnjohn7[/MENTION]

Πρεπει να βαλεις σε ενα αλλο USB, τους οδηγους της μητρικης. Αυτους θα τους βρεις στην σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης σου. Συνηθως αναγραφει οτι το αρχειο χχχχχ ειναι αυτο που χρειαζεται για την εγκατασταση των Windows.

Παιδιά καλήμερα, σορρυ για χτες άπλα έγραφα βιαστικά, έπρεπε να φύγω για δουλειά.. έχω τρελαθεί 2 μέρες τώρα, εχω αλλάξει το sata mode ide/ahci αλλά τπτ έχω βρει driver για sata αλλά τπτ, χτες το βράδυ πατάω το power να ανοίξει και το άφησα εκεί μετά απο 2 λεπτά που γύρισα στο δωμάτιο έβλεπε κανονικά τον δίσκο αλλά και ενα 2ο που έβαλα για να δοκιμάσω, τελικά έκανε φορματ αλλα αν αφαιρέσω τον άλλο δίσκο δεν ανοίγει το pc... θα τρελαθώ...

Καλημερα. Κανε τα παρακατω βημα βημα..

Σιγουρεψου οτι εχεις AHCI στο BIOS.

Σιγουρεψου οτι εχεις βαλει τον SSD στον Intel Controller.

Τρεξε ενα απο τα 2 που σου προτεινα και βαλε τα περιεχομενα σε ενα ξεχωριστο USB απο αυτο των windows.

Όταν φτασεις στην παραπανω εικονα, βαλε το USB με τους οδηγους, πατα αναζητηση και πηγαινε στον αναλογο υποφακελο.

Στο bios, έχει μια επιλογή "boot menu". Εκεί δείχνει τους δίσκους και ορίζεις ποιος δίσκος είναι πρωταρχικός, δευτερεύον κτλ. Αν δεν βάλεις τον σωστό (αυτόν με το λειτουργικό σύστημα) δεν θα ξεκινάει το pc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.