hulk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους, το πρόβλημα που απ' ότι φαίνεται οφείλεται στον σκληρό ξεκίνησε με κάποια κολλήματα που ετρωγε το netbook και έπρεπε να το κλέινω απο το ON/OFF button, αφού του έκανα format μετα απο 2 μερες ξεκινησαν παλι τα κολλήματα και μετα πεταγε μια μπλέ οθόνη και έκανε reboot και μόλις ξεκινούσε πάλι πεταγε την οθόνη που έχω στην φώτο. Ο σκληρός είναι στα τελευταία του? Μπορώ να κανω κάτι για να παρατείνω την λειτουργία του ή θέλει αντικατάσταση? Ευχαριστώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 αντικατασταση μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Απρίλιος 6, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Καλησπέρα σε όλους, το πρόβλημα που απ' ότι φαίνεται οφείλεται στον σκληρό ξεκίνησε με κάποια κολλήματαπου ετρωγε το netbook και έπρεπε να το κλέινω απο το ON/OFF button, αφού του έκανα format μετα απο 2 μερες ξεκινησαν παλι τα κολλήματα και μετα πεταγε μια μπλέ οθόνη και έκανε reboot και μόλις ξεκινούσε πάλι πεταγε την οθόνη που έχω στην φώτο. Ο σκληρός είναι στα τελευταία του? Μπορώ να κανω κάτι για να παρατείνω την λειτουργία του ή θέλει αντικατάσταση? Ευχαριστώ......Το μήνυμα σου τα λέει: "Back up and replace" . Σώσε γρήγορα ό,τι έχεις να σώσεις γιατί είναι πιθανόν ο δίσκος να πέσει τ' ανάσκελα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 7, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Τo netbook ειναι το hp mini 110 και το έχω σχεδόν 5 χρόνια. Aξίζει ρε παιδιά να ασχοληθώ να το φτιάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Ο δίσκος έχει πρόβλημα όχι όλο το netbook. Γύρω στα 40άρι θα σου πάνε τα ανταλλακτικά ίσως και λιγότερο. Τώρα τα περισσότερα netbook θέλουν λίγο κόπο για την αντικατάσταση του δίσκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 7, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Ο δίσκος έχει πρόβλημα όχι όλο το netbook. Γύρω στα 40άρι θα σου πάνε τα ανταλλακτικά ίσως και λιγότερο. Τώρα τα περισσότερα netbook θέλουν λίγο κόπο για την αντικατάσταση του δίσκου.Δηλαδή θα είναι δύσκολο να κάτσω να ασχοληθώ εγώ? Γιατί δεν έχω κάτσει ούτε καν να το ανοίξω.Μόνο σε PC έχω δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Εξαρτάται το μοντέλο. Σε κάτι ASUS που έχω εγώ ουσιαστικά το λύνεις όλο μέχρι να φτάσεις την μητρική. Ο δίσκος κυριολεκτικά κάθεται στο κέντρο του netbook.Αν δεν έχεις εμπειρία τουλάχιστον από laptop δεν το προτείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 7, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BWTQlQ9ojDU Εδώ είσαι. Καλό κουράγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Απρίλιος 7, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Και που βρίσκουμε τέτοιους σκληρούς ρε παιδιά;Να κάτσω να ασχοληθώ με ένα παρατημένο netbook που έχω να παίζει η μάνα μου καμιά πασιέντζα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Απρίλιος 7, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Παντού βρίσκεις. Μπούκαρε σε ενα κατάστημα και ζητάς ενα δίσκο 2,5" ή κανε μια παραγγελία απο το αγαπημένο σου online κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 7, 2014 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BWTQlQ9ojDUΕδώ είσαι. Καλό κουράγιο. Ελα της πλακας είναι η αφαιρεση, γιατι να το πεταξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Απρίλιος 7, 2014 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 HP netbook 110?? Χμμ, παρόμοιο πρόβλημα με το netbook της γυναίκας μου (ακριβώς ίδιο μοντέλο). Τα έπαιξε ο μαμίσιος σκληρός και έγινε αλλαγή με καινούργιο (του κουτιού) τον Σεπτέμβριο (του 2013). Μάρτιος του 2014 (μόλις 6 μήνες μετά) και ο καινούργιος σκληρός παρουσίασε πρόβλημα (το διαγνωστικό του BIOS βγάζει backup και replace hdd). Κάτι μου λέει ότι το πρόβλημα είναι πιο "βαθύ" από τον σκληρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 7, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 HP netbook 110?? Χμμ, παρόμοιο πρόβλημα με το netbook της γυναίκας μου (ακριβώς ίδιο μοντέλο). Τα έπαιξε ο μαμίσιος σκληρός και έγινε αλλαγή με καινούργιο (του κουτιού) τον Σεπτέμβριο (του 2013). Μάρτιος του 2014 (μόλις 6 μήνες μετά) και ο καινούργιος σκληρός παρουσίασε πρόβλημα (το διαγνωστικό του BIOS βγάζει backup και replace hdd). Κάτι μου λέει ότι το πρόβλημα είναι πιο "βαθύ" από τον σκληρό...Μήπως ήταν ελλατωματικός? Εκτός απο το μήνυμα είχες άλλα προβλήματα, όπως κολλήματα ή reboots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Απρίλιος 7, 2014 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Δεν ήταν ελαττωματικός από την αρχή. Μετά το τρίμηνο άρχισε να εμφανίζει μικροκολλήματα και από κάποιο σημείο και μετά είχε γίνει τόσο αργός που δοκίμασα να βάλω linux και να πετάξω τα win7. Ε, 2 μήνες μετά απλά έκανε 5 λεπτά να bootάρει το Lubuntu οπότε έκανα και το διαγνωστικό. Μου φαίνεται περίεργο πάντως 2 σκληροί δίσκοι να εμφανίζουν την ίδια (κακή) συμπεριφορά και το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι κάποιο πρόβλημα στο κύκλωμα τροφοδοσίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 8, 2014 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 εάν αγοράσεις δίσκο, πρόσεξε μήπως χωράει μόνο των 7mm και αγοράσεις κανένα μεγαλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 8, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Δεν ήταν ελαττωματικός από την αρχή. Μετά το τρίμηνο άρχισε να εμφανίζει μικροκολλήματα και από κάποιο σημείο και μετά είχε γίνει τόσο αργός που δοκίμασα να βάλω linux και να πετάξω τα win7. Ε, 2 μήνες μετά απλά έκανε 5 λεπτά να bootάρει το Lubuntu οπότε έκανα και το διαγνωστικό. Μου φαίνεται περίεργο πάντως 2 σκληροί δίσκοι να εμφανίζουν την ίδια (κακή) συμπεριφορά και το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι κάποιο πρόβλημα στο κύκλωμα τροφοδοσίας.Αυτό είναι το θέμα, να μην αγοράσω τον δίσκο και μετά αποδειχθεί οτι έφταιγε κάτι άλλο.Και αν συμφέρει και μετά να ασχοληθείς να το φτιάξεις. Εσυ το έψαξες περισσότερο ή το παράτησες το netbook? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 8, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 ένα αγοράσεις δίσκο, πρόσεξε μήπως χωράει μόνο των 7mm και αγοράσεις κανένα μεγαλύτερο.Τα netbook δισκους των 7mm παίρνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 8, 2014 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 ορισμένα ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 8, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 εάν αγοράσεις δίσκο, πρόσεξε μήπως χωράει μόνο των 7mm και αγοράσεις κανένα μεγαλύτερο.Δηλαδη οι μόνοι παράμετροι για να ταιριάζει ο δίσκος είναι να είναι στάνταρ 2,5'' και αν θα είναι 7mm? Τίποτα άλλο χρειαζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Απρίλιος 8, 2014 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Αυτό είναι το θέμα, να μην αγοράσω τον δίσκο και μετά αποδειχθεί οτι έφταιγε κάτι άλλο.Και αν συμφέρει και μετά να ασχοληθείς να το φτιάξεις. Εσυ το έψαξες περισσότερο ή το παράτησες το netbook?Προς το παρόν το έχω παρατήσει. Φοβάμαι ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω καθώς εάν πράγματι φταίει κάτι άλλο τότε το κόστος επισκευής θα αυξηθεί κατακόρυφα (καλύτερα να αγοράσω νέο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.