narcomenos Απρίλιος 8, 2014 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 To nexus ομως παντα θα εχει το τελευταιο android κατι παρα πολυ σημαντικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 8, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Ρε παιδιά έχω κοιτάξει στο scroutz τα σχόλια για το S4 και έπαθα πλάκα. Τόσο πολύ διάσταση απόψεων????? Έλεος δηλαδη. Παρακάτω παραθέτω 4 σχόλια να δείτε: "Είμαι απλά ενθουσιασμένη. Η αλλαγή απο iPhone που είχα για πολλά χρόνια δεν με πείραξε καθόλου. Το κινητό είναι άψοξο. Είναι γρήγορο, δεν κολλάει, έχει φοβερή οθόνη! Το συστίνω ανεπιφύλακτα." "Το εργαλείο δεν παίζεται. άψογη σχεδίαση, ιδανικό βάρος, εξαιρετικά υλικά, εύκολο στην χρήση, πολλές εφαρμογές. Δεν έχει κανένα ελάττωμα, αλλά κάθε βελτίωση περαιτέρω θα αγγίζει απλά την τελειότητα" "Νομίζω μακράν το χειρότερο κινητό σε σχέση με τα χρήματα και τη φήμη που το ακολουθεί. Ήμουν χρήστης του iphone 4 και πριν 5 μήνες αγόρασα το s4. Το κινητό κολλάει συνέχεια απο την αρχή που το πήρα. είναι άθλιο στην οργάνωση προγραμμάτων ενώ όλες οι υποτίθεται εξεζητημένες λειτουργίες του είναι στο 90% άχρηστες γιατί το κινητό είναι αργό κ δεν καταλαβαίνει τι θέλεις να κάνεις." "το εχω 2 μηνες (χανει το σημα, κολλαει, θερμενετε, το εχω παει 4φορες στο σερβις αλλα τιποτα, για τα λεφτα του δεν θα το προτεινα." Eγώ ώς υποψήφιος αγοραστής του S4 τι πρέπει να κάνω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 8, 2014 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Να το πάρεις. Πάντα θα διαβάζεις αρνητικά σχόλια για ότι πας να πάρεις. Αν το είδες και σου άρεσε πάρτο. είναι άθλιο στην οργάνωση προγραμμάτων ενώ όλες οι υποτίθεται εξεζητημένες λειτουργίες του είναι στο 90% άχρηστες γιατί το κινητό είναι αργό κ δεν καταλαβαίνει τι θέλεις να κάνειςΓια αυτό ο απο πάνω είχε απλε γιατί είναι ζώο. (είχα και εγώ δεν κατηγορώ κάποιον, απλά είναι η κλασσική ανίδεη απάντηση που δεν ασχολήθηκε λεπτό και νόμιζε πως είναι το ίδιο λειτουργικό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Απρίλιος 8, 2014 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Για εμένα μόνο LG g2 εκτός και αν θες να έχεις συνεχώς πολλά gb για ταινίες μουσική κτλπ.Αν είσαι ένας μέσος χρήστης όμως νομίζω τα 16gb θα σου είναι αρκετά.Το σ4 σου είπα εχει για εμένα το πιο αργό κ βαρύ λειτουργικό σε σχέση με τα άλλα.Πήγαινε δες τα από κοντά σε ένα public και θα καταλάβεις και μόνος σου την διαφορά.Sent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 8, 2014 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Για εμένα μόνο LG g2 εκτός και αν θες να έχεις συνεχώς πολλά gb για ταινίες μουσική κτλπ.Αν είσαι ένας μέσος χρήστης όμως νομίζω τα 16gb θα σου είναι αρκετά.Το σ4 σου είπα εχει για εμένα το πιο αργό κ βαρύ λειτουργικό σε σχέση με τα άλλα.Πήγαινε δες τα από κοντά σε ένα public και θα καταλάβεις και μόνος σου την διαφορά.Sent from my LG-P990 using TapatalkΔεν με νοιάζει η χωρητικότητα, αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα κολλήματα και να μην ''ζεματαει'' με το κινητό με το παραμικρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 8, 2014 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Δεν ξέρω τι εφιάλτες βλέπουν αυτοί που λένε για τη χάλια κάμερα του Ζ1.Ζ1 με τα χίλια σε σχέση με το νοτε ΕΚΤΟΣ και αν χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου το πενάκι.Μόνο το πενάκι έχει η παντόφλα. Τα άλλα τα έχει το Ζ1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Απρίλιος 8, 2014 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Κολληματα δεν θα εχεις ουτε ζεσταινεται ιδιαιτερα.Σε γενικο smoothens παντως το καλυτερο ειναι το nexus 5 που ειναι ενα τσακ πιο smooth απο το G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorgossidis Απρίλιος 9, 2014 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Ακριβά τα εχουνεSent from my GT-I9100 using TapatalkΤα είχε προσφορά, μεχρι χτες... το μοτορολα μοτο τζι 16 γκιγκαμπιτια το είχε 188 ευρώ... ενώ εδώ.. 8 γκιγκαμπιτια 188 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk Απρίλιος 26, 2014 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Eυχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά αποφάσισα και έχω παραγγείλει το G2, αντε να δούμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.