Jump to content

Ποιό κινητό απο τα 3 να πάρω?

hulk

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω κοιτάξει στο scroutz τα σχόλια για το S4 και έπαθα πλάκα.

Τόσο πολύ διάσταση απόψεων????? Έλεος δηλαδη. Παρακάτω παραθέτω 4 σχόλια να δείτε:

"Είμαι απλά ενθουσιασμένη. Η αλλαγή απο iPhone που είχα για πολλά χρόνια δεν με

πείραξε καθόλου. Το κινητό είναι άψοξο. Είναι γρήγορο, δεν κολλάει, έχει φοβερή οθόνη!

Το συστίνω ανεπιφύλακτα."

"Το εργαλείο δεν παίζεται. άψογη σχεδίαση, ιδανικό βάρος, εξαιρετικά υλικά, εύκολο στην

χρήση, πολλές εφαρμογές. Δεν έχει κανένα ελάττωμα, αλλά κάθε βελτίωση περαιτέρω θα αγγίζει απλά την τελειότητα"

"Νομίζω μακράν το χειρότερο κινητό σε σχέση με τα χρήματα και τη φήμη που το ακολουθεί.

Ήμουν χρήστης του iphone 4 και πριν 5 μήνες αγόρασα το s4. Το κινητό κολλάει συνέχεια

απο την αρχή που το πήρα. είναι άθλιο στην οργάνωση προγραμμάτων ενώ όλες οι υποτίθεται

εξεζητημένες λειτουργίες του είναι στο 90% άχρηστες γιατί το κινητό είναι αργό κ δεν

καταλαβαίνει τι θέλεις να κάνεις."

"το εχω 2 μηνες (χανει το σημα, κολλαει, θερμενετε, το εχω παει 4φορες στο σερβις

αλλα τιποτα, για τα λεφτα του δεν θα το προτεινα."

Eγώ ώς υποψήφιος αγοραστής του S4 τι πρέπει να κάνω????? :woot:

Να το πάρεις.

Πάντα θα διαβάζεις αρνητικά σχόλια για ότι πας να πάρεις.

Αν το είδες και σου άρεσε πάρτο.

είναι άθλιο στην οργάνωση προγραμμάτων ενώ όλες οι υποτίθεται

εξεζητημένες λειτουργίες του είναι στο 90% άχρηστες γιατί το κινητό είναι αργό κ δεν

καταλαβαίνει τι θέλεις να κάνεις

Για αυτό ο απο πάνω είχε απλε γιατί είναι ζώο.

(είχα και εγώ δεν κατηγορώ κάποιον, απλά είναι η κλασσική ανίδεη απάντηση που δεν ασχολήθηκε λεπτό και νόμιζε πως είναι το ίδιο λειτουργικό).

Για εμένα μόνο LG g2 εκτός και αν θες να έχεις συνεχώς πολλά gb για ταινίες μουσική κτλπ.

Αν είσαι ένας μέσος χρήστης όμως νομίζω τα 16gb θα σου είναι αρκετά.Το σ4 σου είπα εχει για εμένα το πιο αργό κ βαρύ λειτουργικό σε σχέση με τα άλλα.Πήγαινε δες τα από κοντά σε ένα public και θα καταλάβεις και μόνος σου την διαφορά.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Για εμένα μόνο LG g2 εκτός και αν θες να έχεις συνεχώς πολλά gb για ταινίες μουσική κτλπ.

Αν είσαι ένας μέσος χρήστης όμως νομίζω τα 16gb θα σου είναι αρκετά.Το σ4 σου είπα εχει για εμένα το πιο αργό κ βαρύ λειτουργικό σε σχέση με τα άλλα.Πήγαινε δες τα από κοντά σε ένα public και θα καταλάβεις και μόνος σου την διαφορά.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Δεν με νοιάζει η χωρητικότητα, αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα κολλήματα και να μην ''ζεματαει'' με

το κινητό με το παραμικρό.

Δεν ξέρω τι εφιάλτες βλέπουν αυτοί που λένε για τη χάλια κάμερα του Ζ1.

Ζ1 με τα χίλια σε σχέση με το νοτε ΕΚΤΟΣ και αν χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου το πενάκι.

Μόνο το πενάκι έχει η παντόφλα. Τα άλλα τα έχει το Ζ1

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.