Jump to content

Ποιό κινητό απο τα 3 να πάρω?

hulk

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι να πάρω κινητό και είμαι μεταξύ του Samsung S4 και του

LG G2 και σαν 3η επιλογή το Sony Xperia Z. Τί προτείνετε?????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις

απαντησεις σας.:fie:

Και τα 3 είναι στην ίδια κατηγορία αλλα ποιο είναι το καλύτερο? Και περισσότερο με ενδιαφέρει τα κολλήματα αλλα και να μην ζεσταίνεται με το παραμικρό. Το S4 ακούγεται οτι τα κάνει αυτά, και απο την άλλη το G2 έχει θέμα με την μπαταρία οτι δεν είναι αποσπώμενη, ισχύει αυτό? Όσο για το Χperia λέγεται οτι έχει θέματα με την κάμερα.

Απο εμένα το s4

To z είναι πολύ μεγαλο και το g2 έχει s/w κόπια του touchwiz χωρίς να έχει amoled και microsd.

Όλα αυτά βέβαια δεν αναιρούν οτι και τα τρια κινητά είναι γενικά εξαιρετικά.

Τριτη επιλογή θα είχα σίγουρα το Ζ.

Νομιζω δεν πρεπει να τιθεται θεμα LG G2> ολα

+

Καλυτερη καμερα (οχι ομως σε χαμηλο φωτισμο)

Καλυτερη μπαταρια σιγουρα(περιπου 5-6 ωρες ανοιχτη οθονη)

Καλυτερος επεξεργαστης πολυ καλυτερος του S4

Πολυ γρηγορο

-δεν δεχεται καρτα μνημης

Το xperia δεν μαρεσε ποτε η χαλια οθονη του

S4:αθλιο touchwiz λαγκαρει καμια φορα

LG G2. Δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο χαρακτηριστικα και χρηστικότητα απο τις φετινες ναυαρxιδες των αλλων εταιριων.

Αν δεν βιάζεσαι πολυ, περίμενε τελος του μηνα ανακοινώνεται και το OnePlusOne με CyanogenMod και χαρακτηριστικα high end περίπου στα 350€ τελικη για Ευρώπη.

G2, μπαταρία, οθόνη, μέγεθος, ois.

S4, μόνο αν τα 16gb του g2 δεν σου φτάνουν με τίποτα, δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο... Αντε και η αποσπωμενη μπαταρία.

Ζ, υποθέτω μιλάμε για το 1ο Ζ ούτε καν το Ζ1, απλά όχι.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Αν και έχω S4, και το G2 είναι πολύ ωραίο αν και καλύτερο σε "απόλυτα" specs για μένα είναι λίγο μεγάλο. Και επίσης τα 16 γιγα χωρίς SD σε τέτοια κατηγορία είναι απλά καθυστερημένο για μένα. To SD προσωπικά το θεωρώ σημαντικό για πλειάδα λόγων.

Επίσης σε λειτουργία σε σχέση με φίλου δεν έχω δει καμία διαφορά σε ταχύτητα.

Αν θες όμως μεγαλύτερη οθόνη και θεωρητικά πιο future proof G2 απο μένα δαγκωτό. Το θέμα SD είναι για μένα ο ανασταλτικός παράγων πιο πολύ.

Ζ άστο να πάει στο καλό και αφού είναι και αδιάβροχο πέτα το σην θάλασσα.

Ζ2 το συζητάμε πολύ πιο σοβαρα.

Απο εμένα το s4

To z είναι πολύ μεγαλο και το g2 έχει s/w κόπια του touchwiz χωρίς να έχει amoled και microsd.

Όλα αυτά βέβαια δεν αναιρούν οτι και τα τρια κινητά είναι γενικά εξαιρετικά.

Τριτη επιλογή θα είχα σίγουρα το Ζ.

Τι εννοείς οτι έχει s/w κόπια του touchwiz? Και γενικότερα τι ακριβώς ειναι αυτό το

touchwiz που κάνει το S4 να κολλάει?

Πριν πάρεις δες εδώ.. έχουν σε προσφορά το galaxy s4 mini με δύο κάρτες το lg g2 και SonΥ xperia c... εγώ έκανα το galaxy s4 ρεζερβε για τη δουλειά... Καινούργια ξεκλειδωμένα κινητά τηλέφωνα και Smartphones | Διαδικτυακό κατάστημα κινητών

Πριν πάρεις δες εδώ.. έχουν σε προσφορά το galaxy s4 mini με δύο κάρτες το lg g2 και SonΥ xperia c... εγώ έκανα το galaxy s4 ρεζερβε για τη δουλειά... Καινούργια ξεκλειδωμένα κινητά τηλέφωνα και Smartphones | Διαδικτυακό κατάστημα κινητών

Ακριβά τα εχουνε

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Επειδή είμαι στο ίδιο δίλημμα, έχω καταλήξει σε G2 και nexus 5 (16 GBs και τα δύο). Όχι ότι και τα υπόλοιπα δεν είναι καλά, απλά εγώ αυτά τα δύο ξεχώρισα.

Το Nexus είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει και η τιμή του είναι αστεία.... Τα μόνα (-) είναι η μικρή μπαταρία (2300 mAh), η 1.3 megapixels μπροστινή κάμερα (ο ανταγωνισμός παίζει με 2.1) και ότι δεν έχει radio σαν το S4 (εγώ που ακούω ραδιο, μου κακοφαίνεται).

Από την άλλη το G2 έχει τρομερή μπαταρία (3000 mAh), 5.2 οθόνη 1080p, αλλά η κάμερα/ηχεία του δεν μου άρεσαν τόσο πολύ...

ααααααααα, και τα δύο δεν παίρνουν sd.

*(Nexus) > G2 > Xperia Z > *(S4)

*Αν σε ενδιαφέρει το radio ξέχνα το.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.