n1k3man Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 χρησιμοποιει κανεις απο δω τη μεθοδο συμπιεσης atrac που προωθει η sony? μαζι με το discman που ειχα παρει δινεται το software για συμπιεση σε atrac simple stage burner.. [το οποιο τωρα που το εγκατεστησα στο καινουριο pc δε δουλευει και κατεβαζω το upgrade του σε 2.0]υπαρχει κατι αναλογο για μετατροπή απο atrac σε mp3??
RootX Οκτώβριος 23, 2004 #2 Οκτώβριος 23, 2004 Δυστηχώς, δεν νομίζω ότι γίνεται, όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω τέτοιο converter.
morph Οκτώβριος 23, 2004 #3 Οκτώβριος 23, 2004 Το sonic stage 2.0 πρέπει να έχει τη δυνατότητα, όπως μου είπαν. Δεν αξιώθηκα να το εγκαταστήσω ακόμη. Οταν μπορέσω θα επανέλθω. Πήρα ένα hi-MD που υποτίθεται οτι μπορεί να κάνει και upload se Pc και μετατροπή σε MP3 or WAV. Να δούμε όμως αν τα κάνει όλα αυτά ή είναι απάτη. Θα επανέλθω οταν θα έχω συγγεκριμένα αποτελέσματα...
n1k3man Οκτώβριος 24, 2004 Author #4 Οκτώβριος 24, 2004 κατεβασα και το 2.0 [30mb περιπου] αλλα δε καταφερα να το εγκαταστησω.. παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.. καπου στο site της sony λεει οτι φταει το security update [κατι τετοιο] των xp και δινει link της microsoft για download..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.