CrazyAnt1416003257 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2014 Στα γρηγορα για να μην κουραζω και επειδη εχω μεινει αρκετα πισω τον τελευταιο καιροΧρειαζομαι ενα τροφοδοτικο 550-650 Watt Θα τροφοδοτει εναν i7 920 @ 3-3.378503*4gb ddr31 ssd2 hdd (με προοπτικη να γινει ενας μεγαλυτερης χωριτικοτητας στο αμεσο μελλον)Το xfx Core Pro 550w ειναι στο 50ρικο (η αγορα θα γινει απο εξωτερικο) και ειναι η πρωτη μου επιλογηΥπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 60-70 (τιμες Ελλαδας και θα δω ποσο εχουν εξω μετα εγω) ευρω σε αυτα τα Watt?Θεωριτικα και με 450αρι ειμαι καλυμενος, αλλα προτιμω να παρω 550 ή και μεγαλυτερο Εχω επισης βρει το OCZ ZS 650W στα 60 ευρωΣτα συν του XFX η 5ετης εγγυηση (εχω και 2 450αρια σε 2 αλλα συστηματα και ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση τους και τον παραγομενο θορυβο)Τα low end corsair (builder series κτλ) δεν τα προτιμω γιατι δεν ειναι καλυτερα του XFX και προσφερουν 2 χρονια μικροτερη εγγυηση.το λεπον any ideas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 lepa 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Απρίλιος 4, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Κοίτα και αυτό CoolerMaster G650M | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Απρίλιος 4, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 πολύ καλή επιλογή το psu που πρότεινε ο pnick, αν θες να γλυτώσεις χρήματα ακόμη περισσότερο κοίτα και αυτόTHERMALTAKE SMART SE SERIES 530W Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 5, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 lepa 500Το Ν 500 λες?Απο τις λιγες πληροφοριες που βρηκα στον γουγλη δεν μου φενεται και πολυ σοι ειδικα σε σχεση με το xfxπολύ καλή επιλογή το psu που πρότεινε ο pnick, αν θες να γλυτώσεις χρήματα ακόμη περισσότερο κοίτα και αυτόTHERMALTAKE SMART SE SERIES 530WΕιδα το 630, αλλα την ΤΤ δεν την εχω και πολυ σε εκτιμηση+ απο καποια review που κοιταξα (δεν υπαρχουν πολλα για το SE, παρα μονο για το προηγουμενο), ειδα πως δεν ειναι ολοι οι πυκνωτες γιαπωνεζοιΗταν η δευτερη επιλογη μου το Smart 630 SE να πω την αληθεια, γιατι ειναι και modular, αλλα αυτο με τους πυκνωτες+τα 2 χρονια μικροτερη εγγυηση, με χαλασαν λιγακι απο τη στιγμη που το xfx εχει μονο γιαπωνεζικους πυκνωτες+5ετη εγγυησηΓνωριζεις μηπως αν στα SE οι πυκνωτες εχουν αλλαξει και ειναι ολοι γιαπωνεζικοι?Κοίτα και αυτό CoolerMaster G650M | Skroutz.grΕνδιαφερουσα επιλογη το συγκεκριμενο, αλλα οι πυκνωτες του επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο απο οτι γραφει και ο συνονοματος Αρης στο ριβιου τουSto site της Coolermaster δεν αναφερει πουθενα την διαρκεια της εγγυηση του ρε μ@μ@το...αν οντως ειναι 5ετης, τοτε μαλλον εχει ανεβει στην πρωτη θεση το συγκεκριμενο μιας και σε σχεση με το XFX ειναι 100w μεγαλυτερο και modular, οποτε ισως μα αξιζει τα παραπανω ευρω (50 βρισκω το XFX και 67 το Coolermaster)[MENTION=403]crmaris[/MENTION]Αρη μπορεις μηπως να πεις μια γνωμη και εσυ σαν ειδικος, μεταξυXFX Core Pro 550WCoolermaster GM 650W (εχει οντως 5ετη εγγυηση απο Coolermaster?) ή το Coolermaster GM 550W(κυριως αυτα τα 2)καιThermaltake Smart SE 630WΚυριως στο θεμα ποιοτητας, γιατι στα Watt και τα 550 με καλυπτουν ανετα, οποτε θα το σκεφτω αν θα δωσω τα παραπανω χρηματα αν το αξιζει απο αποψης ποιοτητας και αποδοσης.Υ.Γ.Βλεπω πως υπαρχει και σε 550w Coolermaster GM και το βρισκω στα 57 ευρω, οποτε ας μπει και αυτο στην συγκριση με το XFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Απρίλιος 5, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 Στα mysystems γράφει 5 έτη Msystems.gr - Προϊόντα - Cooler Master G650M 650W Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Απρίλιος 5, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 CM GM, τα XFX από εγγύηση αν χρειαστείς κάτι την έβαψες από όσα ακούω στα forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 5, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 ναι το lepa n-500https://www.skroutz.gr/s/331701/Lepa-N500-SA.html?keyphrase=LEPA+N+500Το εχω σε δικο μου συστημα και δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ απολυτως θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Απρίλιος 6, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 CM GM, τα XFX από εγγύηση αν χρειαστείς κάτι την έβαψες από όσα ακούω στα forum.Πάω για RMA δευτέρα του xfx 750 gold μέσω digital master....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Την έβαψα δέν την έβαψα πλήρωσα τα 135 που μου ζήτησαν και απέτώ να είναι όλα σωστά. Δέν είναι δυνατόν να έχω πιάσει εκατοντάδες τροφοδοτικά και σε τροφοδοτικό 120+ ευρώ να τσιτζιρίζει και να έχει και κόλ whine. Τόσο γκαντέμης είμαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Απρίλιος 6, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 το coil whine είναι συνήθες φαινόμενο δυστηχώς σε high-end PSUs. Αφού πας μέσω μαγαζιού όμως δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.