Jump to content

Αγορα Budget τροφοδοτικου - Κατι αλλο εκτος απο XFX Core 550W ???

CrazyAnt1416003257

Recommended Posts

Στα γρηγορα για να μην κουραζω και επειδη εχω μεινει αρκετα πισω τον τελευταιο καιρο

Χρειαζομαι ενα τροφοδοτικο 550-650 Watt

Θα τροφοδοτει εναν i7 920 @ 3-3.3

7850

3*4gb ddr3

1 ssd

2 hdd (με προοπτικη να γινει ενας μεγαλυτερης χωριτικοτητας στο αμεσο μελλον)

Το xfx Core Pro 550w ειναι στο 50ρικο (η αγορα θα γινει απο εξωτερικο) και ειναι η πρωτη μου επιλογη

Υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 60-70 (τιμες Ελλαδας και θα δω ποσο εχουν εξω μετα εγω) ευρω σε αυτα τα Watt?

Θεωριτικα και με 450αρι ειμαι καλυμενος, αλλα προτιμω να παρω 550 ή και μεγαλυτερο

Εχω επισης βρει το OCZ ZS 650W στα 60 ευρω

Στα συν του XFX η 5ετης εγγυηση (εχω και 2 450αρια σε 2 αλλα συστηματα και ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση τους και τον παραγομενο θορυβο)

Τα low end corsair (builder series κτλ) δεν τα προτιμω γιατι δεν ειναι καλυτερα του XFX και προσφερουν 2 χρονια μικροτερη εγγυηση.

το λεπον any ideas???

lepa 500

Το Ν 500 λες?

Απο τις λιγες πληροφοριες που βρηκα στον γουγλη δεν μου φενεται και πολυ σοι ειδικα σε σχεση με το xfx

πολύ καλή επιλογή το psu που πρότεινε ο pnick, αν θες να γλυτώσεις χρήματα ακόμη περισσότερο κοίτα και αυτό

THERMALTAKE SMART SE SERIES 530W

Ειδα το 630, αλλα την ΤΤ δεν την εχω και πολυ σε εκτιμηση+ απο καποια review που κοιταξα (δεν υπαρχουν πολλα για το SE, παρα μονο για το προηγουμενο), ειδα πως δεν ειναι ολοι οι πυκνωτες γιαπωνεζοι

Ηταν η δευτερη επιλογη μου το Smart 630 SE να πω την αληθεια, γιατι ειναι και modular, αλλα αυτο με τους πυκνωτες+τα 2 χρονια μικροτερη εγγυηση, με χαλασαν λιγακι απο τη στιγμη που το xfx εχει μονο γιαπωνεζικους πυκνωτες+5ετη εγγυηση

Γνωριζεις μηπως αν στα SE οι πυκνωτες εχουν αλλαξει και ειναι ολοι γιαπωνεζικοι?

Κοίτα και αυτό CoolerMaster G650M | Skroutz.gr

Ενδιαφερουσα επιλογη το συγκεκριμενο, αλλα οι πυκνωτες του επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο απο οτι γραφει και ο συνονοματος Αρης στο ριβιου του

Sto site της Coolermaster δεν αναφερει πουθενα την διαρκεια της εγγυηση του ρε μ@μ@το...

αν οντως ειναι 5ετης, τοτε μαλλον εχει ανεβει στην πρωτη θεση το συγκεκριμενο μιας και σε σχεση με το XFX ειναι 100w μεγαλυτερο και modular, οποτε ισως μα αξιζει τα παραπανω ευρω (50 βρισκω το XFX και 67 το Coolermaster)

[MENTION=403]crmaris[/MENTION]

Αρη μπορεις μηπως να πεις μια γνωμη και εσυ σαν ειδικος, μεταξυ

XFX Core Pro 550W

Coolermaster GM 650W (εχει οντως 5ετη εγγυηση απο Coolermaster?) ή το Coolermaster GM 550W

(κυριως αυτα τα 2)

και

Thermaltake Smart SE 630W

Κυριως στο θεμα ποιοτητας, γιατι στα Watt και τα 550 με καλυπτουν ανετα, οποτε θα το σκεφτω αν θα δωσω τα παραπανω χρηματα αν το αξιζει απο αποψης ποιοτητας και αποδοσης.

Υ.Γ.

Βλεπω πως υπαρχει και σε 550w Coolermaster GM και το βρισκω στα 57 ευρω, οποτε ας μπει και αυτο στην συγκριση με το XFX

CM GM, τα XFX από εγγύηση αν χρειαστείς κάτι την έβαψες από όσα ακούω στα forum.

Πάω για RMA δευτέρα του xfx 750 gold μέσω digital master....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Την έβαψα δέν την έβαψα πλήρωσα τα 135 που μου ζήτησαν και απέτώ να είναι όλα σωστά. Δέν είναι δυνατόν να έχω πιάσει εκατοντάδες τροφοδοτικά και σε τροφοδοτικό 120+ ευρώ να τσιτζιρίζει και να έχει και κόλ whine. Τόσο γκαντέμης είμαι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.