thegrdream Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2014 Καλημέρα,Έχω ένα πρόβλημα με ένα Acer 8920g, στην αρχή έδειχνε παραμορφωμένη εικόνα και μετά έκλεισε. Το μόνο που κάνει, ανάβουν τα Led ρεύματος, Bluetooth και για λίγο το Led του σκληρού και ακούγετε να δουλεύει το DVD. Έχω αλλάξει κάρτα γραφικών, έχω δοκιμάσει άλλα RAM , έχω δοκιμάσει άλλον CPU , έχω κάνει reflash το bios, αλλά το ίδιο. Τώρα θέλω να πιάσω την Μητρική, μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα τη μπορεί να φταίει; Ή μήπως έχει κάποιος ένα Motherboard Tester για να δούμε τι θα μας βγάλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Απρίλιος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Καλημερα φιλε μου, να σου πω πως κατα 99% το προβλημα σου ειναι στην vga αλλα αν την εχεις αλλαξει οπως λες (δουλευει αυτη που εβαλες για να δοκιμασεις?) και παλι δεν σου παιζει μαλλον εχει προβλημα ο κοντρολερ της vga, εκει δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα...φιλικα Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 4, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Βρήκες vga bios που αναγνωρίζεται απο το acer κανονικά? Είσαι σίγουρος?Βασικά θα σου έλεγα είτε να κάνεις reballing την παλιά (κόστος είναι ένα μεγάλο -, και δευτερο - ότι κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την εργασία που θα κάνει και ας λέει ότι θέλει και ας σου δίνουν εγγύηση όσο θέλουν), ή απλά να ψήσεις την παλιά για να δείς αν δουλέψει κανονικά (διάρκεια ζωής από μέρες μέχρι και χρόνο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 4, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Καλημερα φιλε μου, να σου πω πως κατα 99% το προβλημα σου ειναι στην vga αλλα αν την εχεις αλλαξει οπως λες (δουλευει αυτη που εβαλες για να δοκιμασεις?) και παλι δεν σου παιζει μαλλον εχει προβλημα ο κοντρολερ της vga, εκει δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα...φιλικα ΓιαννηςΔουλεύει κανονικά η κάρτα γραφικών που δοκίμασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 4, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Βρήκες vga bios που αναγνωρίζεται απο το acer κανονικά? Είσαι σίγουρος?Βασικά θα σου έλεγα είτε να κάνεις reballing την παλιά (κόστος είναι ένα μεγάλο -, και δευτερο - ότι κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την εργασία που θα κάνει και ας λέει ότι θέλει και ας σου δίνουν εγγύηση όσο θέλουν), ή απλά να ψήσεις την παλιά για να δείς αν δουλέψει κανονικά (διάρκεια ζωής από μέρες μέχρι και χρόνο).Όχι vga bios, bios μητρικής.θα μπορούσα να ψήσω την παλιά κάρτα, αλλά εφόσον δεν δουλεύει η καινούργια δεν έχει και πολύ νόημα, έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 4, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Δουλεύει κανονικά η κάρτα γραφικών που δοκίμασαΌχι vga bios, bios μητρικής.θα μπορούσα να ψήσω την παλιά κάρτα, αλλά εφόσον δεν δουλεύει η καινούργια δεν έχει και πολύ νόημα, έτσι δεν είναι;Δεν βγάζω άκρη.Δουλεύει η κάρτα γραφικών που δοκίμασες? που την δοκίμασες αφου δεν σου δουλεύει?ποιά κάρτα. η παλιά ή η καινούργια.Τι ακριβώς κάνει η παλιά και τί η καινούργια. Το αν είναι καινούργια το ξέρεις? έχεις άλλο laptop ίδιο να την δοκιμάσεις? Ξαναλέω το vga bios πρέπει να είναι απο acer για να παίξει σωστά. Αν δοκίμασες την νέα κάρτα σε άλλη μάρκα laptop και σου έπαιξε και στο acer δεν το vga bios είναι λάθος.Αν η νέα κάρτα είναι ολόιδια (αλλα με λάθος vga bios), και ψήσεις την παλιά και παίξει κανονικά πάρε απο την παλιά το vga bios και φλασαρέ το στην νέα (ναι στα τυφλά.....). Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 4, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Δεν βγάζω άκρη.Δουλεύει η κάρτα γραφικών που δοκίμασες? που την δοκίμασες αφου δεν σου δουλεύει?ποιά κάρτα. η παλιά ή η καινούργια.Τι ακριβώς κάνει η παλιά και τί η καινούργια. Το αν είναι καινούργια το ξέρεις? έχεις άλλο laptop ίδιο να την δοκιμάσεις? Ξαναλέω το vga bios πρέπει να είναι απο acer για να παίξει σωστά. Αν δοκίμασες την νέα κάρτα σε άλλη μάρκα laptop και σου έπαιξε και στο acer δεν το vga bios είναι λάθος.Αν η νέα κάρτα είναι ολόιδια (αλλα με λάθος vga bios), και ψήσεις την παλιά και παίξει κανονικά πάρε απο την παλιά το vga bios και φλασαρέ το στην νέα (ναι στα τυφλά.....).Η καινούργια κάρτα δουλεύει είναι δοκιμασμένη σε άλλο Acer 8920g! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 4, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Η καινούργια κάρτα δουλεύει είναι δοκιμασμένη σε άλλο Acer 8920g!δεν δοκίμαζες την κάρτα απο το άλλο στο δικό σου πριν αγοράσεις? Κοίτα φυσα και καλώδια που πάνε στην οθόνη. Δοκίμασες σε εξωτερική οθόνη?Δοκίμασες τίποτα με τις μνήμες?Δοκίμασες να ξανακουμπώσεις την mxm ξανά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 4, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 δεν δοκίμαζες την κάρτα απο το άλλο στο δικό σου πριν αγοράσεις? Κοίτα φυσα και καλώδια που πάνε στην οθόνη. Δοκίμασες σε εξωτερική οθόνη? Δοκίμασες τίποτα με τις μνήμες? Δοκίμασες να ξανακουμπώσεις την mxm ξανά? Όχι, αγοράστηκε από ebay και όταν την αγόρασα δεν υπήρχε το άλλο Laptop για να δοκιμάσω. Δοκίμασα Εξωτερική οθόνη, δεν έχει σήμα! Δοκίμασα άλλες μνήμες, τίποτα. Έχω δοκιμάσει σίγουρα 5 φορές κούμπωμα κ ξεκούμπωμα, τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 7, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Μάλλον μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegrdream Απρίλιος 8, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Μάλλον μητρικήΝαι λογικά η μητρική θα είναι, έχω βρει άλλη να την αντικαταστήσω και θα την αλλάξω σήμερα ή αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.