Jump to content

Τι κάρτα Γραφικών να διαλέξω??

giorgos125

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή μου για να παίζω LoL(League of Legends)σε υψηλές ρυθμίσεις χωρίς πρόβλημα!!Τι μου προτείνετε να πάρω??Θα προτιμούσα μια φθηνή γιατί δεν πολύ ασχολούμαι!!

Kαλό θα ήταν να περιγράψεις και από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου (parts) για να σε βοηθήσουμε καλύτερα!

Καλώς ήρθες!

Μιλας ετσι κι αλλιως για παιχνιδι με μηδαμηνες απαιτησεις, οποτε η απαντηση ειναι: Οποια βρεις σε προσφορα!

Αν δεις απαιτησεις εχει ως προτεινομενη τη geforce 8800, οποτε οποιαδηποτε συγχρονη (τεσπα που να μη θεωρειται αρχαιοκαπηλεια η κατοχη της) καρτουλα ειναι overkill για το game

επειδή παίζω LoL από το Season 1 να σας πω ότι ανά μερικά updates ή ανά season το game όσο πάει και βαραίνει από άποψη γραφικών. Παλιά μπορούσα να το παίξω με μια HD 5650 (mobile GPU) ενώ τώρα σέρνεται. Θα έλεγα λοιπόν να πάρεις μια κάρτα στο βεληνεκές της HD 7750/7770, GTX 750, r7 260. σίγουρα θα μπορείς να το παίξεις και με χαμηλότερης δυναμικότητας κάρτα αλλά κανείς δεν σου εγγυάται για του χρόνου - σκέψου ότι στο howling abyss mode πολλές κάρτες έχουν σημαντικά μειωμένη απόδοση σε σχέση με το rift. Τέλος, κανείς δεν ξέρει αν του χρόνου, έπειτα από τόσα visual updates δεν θα απαιτεί πιο καλή κάρτα. Άρα προτείνω να δώσεις λίγο αέρα στην κάρτα.

Οντως δωσε κατι παραπάνω να το εχεις καμια 3ετια στο νερο το game

https://www.skroutz.gr/s/4529657/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-OC-NE5X75TT1341F.html με 2 gb και γιαν την δουλεια που την θες θα σε βγαλει ασπροπροσωπο βέβαια πες μας και απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα σου γιατι μπορεί να εχει bottleneck οποιαδηποτε νεοτερη καρτα

Nick74 αν πάρω μια κάρτα των 50 ευρό πιστεύεις πως θα παίζει χωρίς πρόβλημα?

αφου ως προτεινομενο συστημα βαζουν την gt8800, αν επιλεξεις μια οποιαδηποτε πιο συγχρονη θεωρητικα θα εισαι overkill.

Βεβαια τα παιδια παραπανω π[ου εχουν εμπειρια στο συγκεκριμενο game (προσωπικα επαιξα δυο μερες και το σουταρα απλα επειδη σιχαθηκα τα απλοικα γραφικα του) λενε οτι εχουν γινει καποιες αναβαθμισεις, αλλα κι ετσι αποκλειεται να εχει γινει καποια ριζικη αναβαθμιση (πχ φουλ 3d camera, αλλαγη μηχανης γραφικων κτλ) οποτε με μια 7750 θα εισαι λογικα κατι παραπανω απο τουμπανο (την εχει και προσφορα το πλαισιο με καπου 60 ευρω αν θυμαμαι καλα... ειχα παρει πριν κανα μηνα 3 κομματια, δεν ξερω αν ισχυει ακομα, αλλα ψαχτο).

Τωρα ΑΝ αποφασισουν να το αλλαξουν ριζικα και να ακουσουμε πχ καμια unreal 4 (ουτε μια στο τρισεκατομμυριο δεν παιζει κατι τετοιο βεβαια αλλα λεμε) ε τοτε η αλλαγη hw θα ειναι επιβεβλημενη για ολους σχεδον τους παικτες του game οποτε δε χρειαζεται απο τωρα να υποθετει καποιος το τι συγκλονιστικες αλλαγες θα συμβουν στο μελλον (btw αν κανουν τετοια αλλαγη θα το ξεκινησω κι εγω :p)

H καρτα αυτη δεν ειναι παιχνιδοκαρτα, σου ειπαν κοιτα για 7750.

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή μου για να παίζω LoL(League of Legends)σε υψηλές ρυθμίσεις χωρίς πρόβλημα!!Τι μου προτείνετε να πάρω??Θα προτιμούσα μια φθηνή γιατί δεν πολύ ασχολούμαι!!

Πρέπει να απαντήσεις πρώτα στις ερωτήσεις:

1) Από τι αποτελέιται το σύστημά σου? Σε έχουν ρωτήσει παραπάνω και δεν απάντησες.

2) Σε τί ανάλυση παίζεις?

3) Μέχρι πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να δώσεις?

4) Θα σε ενδιέφερε κάποια μεταχειρισμένη?

Ασχέτως της ανάλυσης με μια μεταχειρισμένη GTX 260 είναι κομπλέ και με τα settings σε high ή ultra high. Από κει και πέρα ότι περισσότερο μπορεί να πάρει καλό είναι. Μεταχειρισμένη gtx 260 βρίσκει και από 35€.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.