nikosglamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους Φίλους και στους διαχειριστές του site.Είμαι καινούργιος στην τεχνολογία και έχω ένα laptop fujitsu m3438g 17' με επεξεργαστή pentium M730 στα 1,60 Ghz, αλλά είναι αργός και θέλω να τον αλλάξω, το socket είναι 479 mPGA.Αν κάποιος φίλος ξέρει, ή (που πρέπει να ψάξω) ή τι επεξεργαστή διπύρηνο μπορώ να βάλω, παρακαλώ να βοηθήσει ένα αγράμματο σε τέτοια θέματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Για διπύρηνο επεξεργαστή δε νομίζω. Το πολύ να τον αλλάξεις με έναν M770 ή 780 (που θα είναι πανάκριβος), αλλά και πάλι δεν αξίζει γιατί θα έχει και λίγη μνήμη, την οποία δεν αξίζει να αλλάξεις. Το πιθανότερο να έχει και δίσκο PATA, οπότε...Γνώμη μου, πούλησέ το για 100€ και πάρε ένα άλλο μεταχειρισμένο με 200 κάτι ευρώ, ή πάρε καινούργιο. Πάνε 7-8 χρόνια πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosglamp Απρίλιος 6, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Φίλε Oric σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, σε κάποιο άλλο site του εξωτερικού καθώς έψαχνα διάβασα κάτι από ένα άλλο φίλο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, μιλάει για τον (Core 2 Duo Mobile T7600, λέει ότι είναι πολύ ακριβός, και να εξετάσω την αναβάθμιση σε πιο αργούς επεξεργαστές όπως ένα Core Duo T2700.Δεν ξέρω αν έχει δίκιο, και αν υπάρχουν αυτοί οι επεξεργαστές ακόμα, αλλά και που θα τους βρω, (γιατί όπως είπαμε και πιο πάνω είμαι άσχετος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Απρίλιος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 αφού η μητρική σου έχει i915 chipset μπορείς να κάνεις αυτό αγοράζοντας αυτό Παράλληλα μπορείς να αντικαταστήσεις τον δίσκο με ένα ημι-ssd συνδυάζοντας αυτό με μια καλή-γρήγορη sd card *Είναι ωραίο πράγμα να ανασταίνεις ''πεθαμένα'' laptops Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosglamp Απρίλιος 6, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Σε Ευχαριστώ Φίλε Jumex Αλλά δεν το βλέπω να το προσπαθώ καν για εμένα αυτά τα πράγματα είναι ούτε καν κινέζικα μάλλον θα έλεγα Εσκιμώηκα ....................:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Σου φαινεται αργος για ένα από τους 2 παρακατω λογους, ή και τους 2 μαζι1. Δισκος2. Μνημηκοιτας τι μπορεις να βελτιωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.