Διόνυσος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 Θέλω τη γνώμη σας για αυτή τη ψύκτρα η κάποια άλλη (θα προτιμούσα fanless για εντελώς αθόρυβη). Είναι κατάλληλη η ψύκτρα για P4 3.0 ΗΤ Northwood. Θερμοκρασίες θέλω σαν αυτές της εργοστασιακής ή καλύτερες.Το link:http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Μια χαρα θα κανει δουλεια η συγκεκριμεη. Απλα να ξερεις οτι οι θερμοκρασιες σου θα ανεβουν αισθητα. Αλλο η παθητικη ψυξη και αλλο η ενεργητικη. Οπως και να το κανουμε, ενας ανεμιστηρας κανει ΠΑΝΤΑ δουλεια. Γιατι δεν κοιτας κατι σε thermalright αλλα με μεγαλοα ανεμιστηρα χαμηλοστροφο? ουτε εκεινος θα ακουγεται και θα κανει καλυτερη δουλεια απο αυτο που θες να παρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Οκτώβριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 ΄Εχω διαβάσει ένα review αλλά όπως είπαν αυτοί και ο jax χωρις ανεμηστήρα ανεβαίνουν επικύνδηνα οι θερμοκρασίες,οπότε αυτοί έβαλαν έναν 90άρη ανεμηστήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Οκτώβριος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Και μένα δε μου φαινοταν καλή λύση. Έχετε να μου προτείνετε κάποια ψύκτρα + ανέμιστήρα από μιά καλή εταιρεία που να είναι σχετικά αθόρυβη και στα ίδια λεφτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Zalman 7000cu - αξεπέραστη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από catgirl Zalman 7000cu - αξεπέραστη!!! Συμφωνώ.... Για αθόρυβη λειτουργία και μικρό κόστος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά και στις Arctic Cooling λύσεις. Χρησιμοποιώ την Super Silent σε htpc με prescott 3.2 και δεν ακούγεται καθόλου. Οκ, λίγο ανεβασμένες θερμ. σε σχέση με την μαμά ψύκτρα, αλλά είναι πολύ φθηνή και αθόρυβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Οκτώβριος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 ΟΚ. Σας ευχαριστώ. Μάλλον για την 7000cu την κόβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.