Jump to content

ποσο καλή είναι η gigabyte ga-h77-ds3

nikonick

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θα ήθελα να μάθω εάν η μητρική gigabyte ga-h77-ds3 είναι καλή από από απόψεως σταθερότητας

η μητρική με εάν intel g2130 στα 100 euros περίπου τέσσερις μήνες μεταχειρισμένη

ο μικρός που την έχει θέλει κάτι πολύ πιο δυνατό για παιχνίδια

εγώ θα την δουλέψω για video rendering με το sony vegas

ευχάριστο

προσωπική άποψη και εμπειρία...ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΖΩ gb σε μητρική...είχα το μοντέλο (Ζ77-DH3 αν θυμάμαι καλά) και στους 3 μήνες βγήκε off...

Ως κάτοχος της giagbyte z77x ud3h 16 μήνες δεν έχω κάποια πρόβλημα. Μου είχε καεί η ethernet από κεραυνό στην περιοχή και έγινε αλλαγή εντός εγγύησης. Δεν κάνω overclock και δεν στρεσάρετε πολύ οπότε δεν ξέρω εάν κάνει για την χρήση που την θέλεις. Θα κοίταζα και Asus στην θέση σου.

Εμενα μια z77 ud3h μου έκαψε cpu ,και δεν ειμαι ο πρώτος.

Δεν ξέρω αν ειναι σύμπτωση.

Κατά τα αλλα ηταν καλυτερη απο την asus z68 που εχω τώρα ,και σε ρεύματα ,και σε ταχυτητα boot (δεν ξέρω γιατί) και το bios μου φαινόταν πιο σύγχρονο ,ίσως επειδη ηταν και πιο νεα απο αυτή που εχω τώρα...

sent from mobile

Όλες οι μητρικές είναι καλές με την γενική έννοια, το θέμα είναι αν ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλεις. Ο βασικός διαχωρισμός δεν γίνεται με βάση την ποιότητα κατασκευής (όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν πλην ίσως κάποιων πολύ φτηνών msi που λέγεται ότι υπολείπονται) αλλά με βάση το chipset που φοράνε και τις επιπλέον δυνατότητες (κυκλώματα ήχουν, sata controllers κτλ) που έχει φορτώσει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Από τότε όμως που σχεδόν όλα τα βασικά ελέγχονται από το chipset, τα περιθωρία του κατασκευαστή για διαφοροποίηση είναι λίγα. Στο θέμα σου, αν δεν κάνεις o/c και σου δεν έχεις πάνω από 4 σκληρούς, η μητρική είναι μια χαρά, δεν θα έκανες κάτι καλύτερο ή κάτι χειρότερο με μια άλλη. Ακόμα κι αν είχε τριπλάσια τιμή. Το πρόβλημά σου -για την δουλειά που το θέλεις- είναι ο επεξεργαστής που αν και τίμιος, δεν κάνει για τέτοια.

καλησπέρα σε όλους και πολλά ευχάριστο για τις απαντήσεις σας

ναι σίγουρα η επιλογή τις μητρικής γίνεται πάντοτε με τα εκάστοτε κριτήρια του καθενός από εμάς

σύμφωνο στο ότι λίγο πολύ όλες οι νέες μητρικές κάνουνε και με το παραπάνω την δουλειά τους

το θέμα μαζί μου είναι το ότι δουλεύω με video rendering πολλές ώρες οποτε ίσος να πρέπει να πάρο κάποια μητρική πολύ πιο ακριβή από την gigabyte που να αντέχει κάτω από πολλές ώρες συνεχής βαρετής δουλειάς όπως το video rendering

Είμαι με Gigabyte 5 χρόνια τώρα και ευτυχώς δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπούμε στο τρυπάκι ποια έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Η Gigabyte είναι εκεί που είναι, όπως η Asus και δεν είναι τυχαίο...

Έχετε το στο νου σας επίσης ότι η Gigabyte, Asus και άλλες γνωστές εταιρίες πουλάνε περισσότερο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πιο συχνά φαινόμενα με διάφορα προβλήματα.

Επιπλέον θα πρέπει να δοθεί έμφαση και στην εγγύηση που δίνουν οι εταιρίες. Στα χρόνια αλλά και στο πόσο καλές είναι όσο αφορά τα RMA etc.

Εγω για giga δεν το ξαναψηνω πάντως,τέτοιο χουνέρι δεν το ξεχνάω,και ειναι κλασικό προβλημα της ga z77 xxx

sent from mobile

Είχα διαβάσει και εγώ κάπου ότι σε κάποιες gigabyte είχε καεί το καλώδιο τροφοδοσίας και ο κονέκτορας της cpu από φορτίο επειδή ήταν 4pin και όχι 8pin

χαιρετώ όλους,

σας ευχάριστο για τις απαντήσεις και από τα γραφουμενα σας φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι και καλή επιλογή η αγορά μιας gigabyte μητρικής

πολύ καλές μητρικές για βαρετές δουλειές όπως την θέλω εγώ είναι οι μητρικές τις elite group

αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπρόσωπος κύπρου

μπορώ να την φέρω μέσο ebay αλλα αν πάθει κάτι θα έχω τρεχάματα

καλή επιλογή για εμενα φαίνεται τώρα να είναι η asus z77-a

χαιρετώ όλους,

σας ευχάριστο για τις απαντήσεις και από τα γραφουμενα σας φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι και καλή επιλογή η αγορά μιας gigabyte μητρικής

πολύ καλές μητρικές για βαρετές δουλειές όπως την θέλω εγώ είναι οι μητρικές τις elite group

αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπρόσωπος κύπρου

μπορώ να την φέρω μέσο ebay αλλα αν πάθει κάτι θα έχω τρεχάματα

καλή επιλογή για εμενα φαίνεται τώρα να είναι η asus z77-a

Λάθος συμπέρασμα έβγαλες φίλε μου. Η προσωπική εμπειρία του καθενός, όσο σημαντική κι αν είναι, είναι σταγόνα στον ωκεανό. Για να σε μπερδέψω ακόμα παραπάνω, η giga για ένα χρόνο συνεχόμενο είχε το μικρότερο ποσοστό επιστροφών ελαττωματικών προϊόντων. Αυτό παγκόσμια. Στα 10 σχόλια εδώ είχε 90& αρνητικά. Αληθινά είναι, δεν αντιλέγω, αλλά δεν είναι κριτήριο. Κατά τη γνώμη μου κάνε κάτι που θα σου μείνει κιόλας. Διάβασε το σχόλιο παραπάνω και ψάξε μετά τι κάνει εν τέλει μια μητρική. Η οποιαδήποτε.

ΥΓ. Όπως μπορείς να δεις στην υπογραφή μου, η μητρική μου δεν είναι gigabyte. Είχα βέβαια, αλλά είχα κατά καιρούς μητρικές όλων των εταιριών.

Λάθος συμπέρασμα έβγαλες φίλε μου. Η προσωπική εμπειρία του καθενός, όσο σημαντική κι αν είναι, είναι σταγόνα στον ωκεανό. Για να σε μπερδέψω ακόμα παραπάνω, η giga για ένα χρόνο συνεχόμενο είχε το μικρότερο ποσοστό επιστροφών ελαττωματικών προϊόντων. Αυτό παγκόσμια. Στα 10 σχόλια εδώ είχε 90& αρνητικά. Αληθινά είναι, δεν αντιλέγω, αλλά δεν είναι κριτήριο. Κατά τη γνώμη μου κάνε κάτι που θα σου μείνει κιόλας. Διάβασε το σχόλιο παραπάνω και ψάξε μετά τι κάνει εν τέλει μια μητρική. Η οποιαδήποτε.

ΥΓ. Όπως μπορείς να δεις στην υπογραφή μου, η μητρική μου δεν είναι gigabyte. Είχα βέβαια, αλλά είχα κατά καιρούς μητρικές όλων των εταιριών.

Πολύ σωστό το όλο σκεπτικό. Με 2 gigabyte που είχα μέχρι τώρα είχα τις καλύτερες εντυπώσεις, αν και αυτό στο θέμα δεν λέει τίποτα. Απλά για να πέσει λίγο το 90% που λέει κι ο φίλος [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] :) γιατί είναι άδικο για την συγκεκριμένη εταιρεία. Αυτήν την περίοδο, Asus και Gigabyte είναι για μένα (από τα όσα ακούω και διαβάζω) οι πιό αξιόπιστες επιλογές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.