kuza Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2014 παιδια θελω να βαλω αυτον τον σκληρο στο λαπτοπ μου(acer 5742g), γινεται?ο σκληρος που εχω ειναι sata 2 τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 To sata 3 είναι backwards compatible με το sata2. Δεν θα έχεις θέμα. Ο sata2 σκληρός που έχεις υποθέτω είναι μηχανικός γιατί αν είναι ήδη SSD δεν αξίζει η αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 2, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 To sata 3 είναι backwards compatible με το sata2. Δεν θα έχεις θέμα. Ο sata2 σκληρός που έχεις υποθέτω είναι μηχανικός γιατί αν είναι ήδη SSD δεν αξίζει η αλλαγή.ναι φυσικα, ουτε στην τοποθετηση θα εχει θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Ο SSD έχει τις ίδιες διαστάσεις με τον μηχανικό αν δεν είναι και πιο λεπτός. Οι υπόλοιπες διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιες (μήκος-πλάτος). Υπήρχε μια περίοδος (πριν 2-2.5χρόνια) που είχε βγει μια παρτίδα OCZ Vertex 2 που ήταν ελαφρώς πιο μεγάλοι (για χιλιοστά μιλάμε) και φυσικά γυρίσανε όλοι rma. Ότι άλλο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής είναι απολύτως συμβατό και μπαίνει και σε hdd usb case 2.5'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 2, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Έχω ακριβως το ίδιο λάπτοπ και εγώ και η κοπελα μου, και οι δυο έχουμε ssd πανω χωρίς πρόβλημα. 830 εγώ εδώ και σχεδόν δυο χρόνια 840η κοπελα μου κάνα εξάμηνο.Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 3, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 Έχω ακριβως το ίδιο λάπτοπ και εγώ και η κοπελα μου, και οι δυο έχουμε ssd πανω χωρίς πρόβλημα. 830 εγώ εδώ και σχεδόν δυο χρόνια 840η κοπελα μου κάνα εξάμηνο.Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδιαφορα μεγαλη να φανταστω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 3, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 Ε ναι..! καλύτερη οθόνη να είχε το λαπτοπ και δεν ήθελα τίποτα άλλο! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.