GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 O M G :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Πλέον ο "αγώνας" για τους αριθμούς έχει πάρει επαγγελματική διάσταση... άνισος μεν, κορυφαία νούμερα δε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Κορυφαια νουμερα μεν.......ανισος δε επειδη δεν μπορουν κ ολοι να παιρνουν οτι πιο καινουριο βγαινει...αλλα παιζει κ τεραστιο ρολο,ισως τον κυριοτερο κ η τσεπη του καθενος......ο αλλος εχει 2 cascade....πιο πολυ εχει η ψυξη του παρα τα υπολοιπα.....!Υγ....εχω μια ιδεα...που μαλλον δεν θα εκπληρωθει ποτε.....τι θα λεγατε να μαζευομασταν οσοι πιστοι μπορουμε να βαλει ο καθενας το 'καλυτερο' κομματι του να κανουμε κανενα ρεκορ.....(που λεει ο λογος δηλδη)....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Σε αυτές τις περιπτώσεις το hardware είναι sponsored, δεν βάζουν λεφτά από την τσέπη... όχι ότι μειώνει τις γνώσεις και το μεράκι, αλλίμονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Τα πηρε ολα κι εφυγε. Σε σχεση με τους κοινους θνητους εχει σχεδον double score ΚΑΙ ΣΤΑ 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 εδω και καιρο το 01 το εχουν σκισει. καθε 7 με 10 μερες ολο κατι 700 800μαρκς πανο. ειναι πολυ μπροστα αλλα δεν πειραζει. κατι θα κανουμε και μεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Αντε ρε θοδωρα,λεγε τετοια να ανυψωνεται το ηθικο μου......!Εχω τον καημενο τον fx κ κλαιει με τον αερα του.....με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω θα ερθω επανω να τον βαλουμε στον καταψικτη σου....!χε!χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Τα λεφτα δεν ειναι το παν, χρειαζεται τυχη και παρα μα παρα πολυ skill για να φτασεις σε αυτα τα νουμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Αντε ρε θοδωρα,λεγε τετοια να ανυψωνεται το ηθικο μου......!Εχω τον καημενο τον fx κ κλαιει με τον αερα του.....με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω θα ερθω επανω να τον βαλουμε στον καταψικτη σου....!χε!χε! μην μου ερθεις ομως με το msi:p @unstoppable και αρκετο mana θα ελεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 23, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 συμφωνώ απόλυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Τελικα θα τις κρατησω τις μνημες Θοδωρη για να δω κ τι κανουν κ με το maximizer.....!Εχω δει κ κατι κουλα νουμερα με την abit....λες????Αντε να ερθει ιανουαριος κ dfi....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.