RootX Οκτώβριος 23, 2004 #2 Οκτώβριος 23, 2004 Πλέον ο "αγώνας" για τους αριθμούς έχει πάρει επαγγελματική διάσταση... άνισος μεν, κορυφαία νούμερα δε
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2004 Author #3 Οκτώβριος 23, 2004 Κορυφαια νουμερα μεν.......ανισος δε επειδη δεν μπορουν κ ολοι να παιρνουν οτι πιο καινουριο βγαινει...αλλα παιζει κ τεραστιο ρολο,ισως τον κυριοτερο κ η τσεπη του καθενος......ο αλλος εχει 2 cascade....πιο πολυ εχει η ψυξη του παρα τα υπολοιπα.....!Υγ....εχω μια ιδεα...που μαλλον δεν θα εκπληρωθει ποτε.....τι θα λεγατε να μαζευομασταν οσοι πιστοι μπορουμε να βαλει ο καθενας το 'καλυτερο' κομματι του να κανουμε κανενα ρεκορ.....(που λεει ο λογος δηλδη).......
RootX Οκτώβριος 23, 2004 #4 Οκτώβριος 23, 2004 Σε αυτές τις περιπτώσεις το hardware είναι sponsored, δεν βάζουν λεφτά από την τσέπη... όχι ότι μειώνει τις γνώσεις και το μεράκι, αλλίμονο...
jax7480 Οκτώβριος 23, 2004 #5 Οκτώβριος 23, 2004 Τα πηρε ολα κι εφυγε. Σε σχεση με τους κοινους θνητους εχει σχεδον double score ΚΑΙ ΣΤΑ 3.
zyx Οκτώβριος 23, 2004 #6 Οκτώβριος 23, 2004 εδω και καιρο το 01 το εχουν σκισει. καθε 7 με 10 μερες ολο κατι 700 800μαρκς πανο. ειναι πολυ μπροστα αλλα δεν πειραζει. κατι θα κανουμε και μεις
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2004 Author #7 Οκτώβριος 23, 2004 Αντε ρε θοδωρα,λεγε τετοια να ανυψωνεται το ηθικο μου......!Εχω τον καημενο τον fx κ κλαιει με τον αερα του.....με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω θα ερθω επανω να τον βαλουμε στον καταψικτη σου....!χε!χε!
unstoppable Οκτώβριος 23, 2004 #8 Οκτώβριος 23, 2004 Τα λεφτα δεν ειναι το παν, χρειαζεται τυχη και παρα μα παρα πολυ skill για να φτασεις σε αυτα τα νουμερα.
zyx Οκτώβριος 23, 2004 #9 Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Αντε ρε θοδωρα,λεγε τετοια να ανυψωνεται το ηθικο μου......!Εχω τον καημενο τον fx κ κλαιει με τον αερα του.....με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω θα ερθω επανω να τον βαλουμε στον καταψικτη σου....!χε!χε! μην μου ερθεις ομως με το msi:p @unstoppable και αρκετο mana θα ελεγα
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2004 Author #11 Οκτώβριος 23, 2004 Τελικα θα τις κρατησω τις μνημες Θοδωρη για να δω κ τι κανουν κ με το maximizer.....!Εχω δει κ κατι κουλα νουμερα με την abit....λες????Αντε να ερθει ιανουαριος κ dfi.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.