sir Impecable Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2014 Σκέφτομαι να πάρω την οθόνη του τίτλου.Την έχει χρησιμοποιήσει κανένας να μου πει αν έχει κάποιο σοβαρό ελάττωμα?Τα 144hz θα κάνουν διαφορά αν παίζω με τα fps γύρω στα 60 ή θα έχω το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα με τα 60hz?
GruntGR Απρίλιος 7, 2014 #2 Απρίλιος 7, 2014 Σου υπενθυμιζω πως η οθονη ειχε 180 ευρω στο e-shop και μετα εξαντληθηκε, δεν πιστευω να σκοπευεις να δωσεις 300 σε κανεναν "εξυπνο" απο το insomnia. Αμα παιζεις καιρο fps την διαφορα θα την καταλαβεις αμεσως, χθες εκανα καταλαθος στον εαυτο μου ενα "blind-test" Επειδη εχω gtx 480 και η συγκεκριμενη καρτα για να δωσει 120hz 1680*1050 στο desktop θελει ντε και καλα να παει 405mhz core ( P3 state αντι για P12 ) εχω ρυθμισει τους drivers ετσι ωστε να εχω 100hz στην επιφανεια εργασιας και 120 στα games. Ε χθες που ειπα να προχωρησω λιγο το doom 3 RoE ( 63fps cap λογω physics engine ) κατι δε μου κολλαγε καλα σε συγκριση με την τελευταια φορα που ειχα παιξει, πατησα το κουμπι της οθονης και ειδα 100hz ε εβαλα 2 εντολες στην κονσολα, ανεβηκε στα 120 και ολα ηταν οπως πριν :banging:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.