budhas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 Καλησπερα , θελω να αγορασω φωτογραφικη μηχανη αλλα εχω χασει την μπαλα οσον αφορα τα χαρακτηριστικα που εχουν και η τιμη μεταξυ τους . Η χρηση θα ειναι για οικογενειακες στιγμες κυριως και οτιδηποτε αλλο, αλλα να ειναι αρκετα καλες.Ποια ειναι η best value κατα τη γνωμη σας?Η τιμη που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι τα 200€ .Ευχαριστω για τον χρονο και τις προτασεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Απρίλιος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 εγω που εχω δωκιμασει φωτογραφικη μηχανη των 16mp απο οτι εχω δει με αυτο τον αισθητηρα δεν αποδιδει τιποτα το λιγοτερο απο τα λειγοτερα mp η μονη εξαιρεση που ειδα ηταν οταν φωτογραφισα καπιες ζωγραφιες μου για να τις παρουσιασω σε καπιους που ηθελα κ να τις δειξω απο το ιντερνετ τωραανθελεις να δωσεις 200ευρωπουλα για να παρεις υπρχει αυτο Panasonic Lumix DMC-TZ35 | Skroutz.gr αλλα εγω στη θεση σου θα περνα αυτο Canon PowerShot SX170 IS | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 2, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου θα τις εχω υποψιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Απρίλιος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Αν θες All in one compact φωτογραφική στα 200€ δεν είμαι ο ειδικός να σου προτείνω μοντέλα επειδή χρησιμοποιώ slr εδώ και καιρό αλλά για την Πανασόνικ που αναφέρθηκε πάνω, μιας και έπεσε τυχαία για κάνα μήνα στα χέρια μου η tz-30, έχω να πω πως αξίζει. Συμμαζεμένη, φοβερό ζουμ, πολύ καλά χρώματα, πολύ καλό βίντεο για κόμπακτ. αν η 35 έχει παρόμοιες επιδόσεις είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 2, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Σημερα μπορω να πω οτι ψαχνω και συγκρινω τις μηχανες καλυτερα αλλα μπερδευομαι ακομα περισσοτερο . Πολυ δυσκολη δουλεια Εντοπισα και αυτην εδω περα , με 20.1 MP . http://www.skroutz.gr/s/4006678/Sony-Cyber-shot-DSC-H300.html Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μηχανη ειναι ποιο ακριβη απο μια που εχει περισσοτερα MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 6, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Καποιος να μου δωσει τα φωτα του στην διαφορα τιμης ?:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 6, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 τα περισσότερα mp δε σημαίνουν απαραίτητα καλύτερη φωτογραφική μηχανή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 6, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Δλδ να προχωρησω στην αγορα σε μια απο τις δυο μηχανες που μου προτειναν παραπανω?Εχω μπερδευτει το θεωρουσα πολυ ευκολο στο να αγορασω μια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 6, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 νομίζω, ότι από αυτές η καλύτερη επιλογή είναι η tz35. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 6, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Για ποιο λογο ειναι καλυτερη ? Ετσι ωστε να μπορεσω και εγω να ψαξω σε περισσοτερες μηχανες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 6, 2014 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Σαν συνολικό πακέτο. Χαρακτηριστικά τι να κοιτάξεις? Αισθητήρα? Χαλια είναι όλες. (Που είναι ο @NTG να προτείνει?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 6, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Μου τα ισοπεδωσες ολα τωρα με πηγες παλι στο 0. :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 6, 2014 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Παρε την ΤΖ35. Σκεψου, έχω την ΤΖ5, ακόμα.Βέβαια, η Canon λογικά παίρνει και CHDK, μπορεί να σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 6, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Μαλλον δεν το παιρνει αυτο το firmware , αλλα το zoom δεν παιζει μεγαλο ρολο ?Υπαρχει περιπτωση οσο ζουμαρεις να σου χαλαει την εικονα?Το λεω γιατι η sony Sony Cyber-shot DSC-H300 | Skroutz.gr εχει αρκετα μεγαλο , οπως επισης και MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 7, 2014 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Εγώ να προτείνω κάτι και ας ξεφεύγει εκτός budget.Samsung NX1000 Kit | Skroutz.grΝομίζω μακράν καλύτερη απο οποιαδήποτε compact και αν κοιτάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Απρίλιος 7, 2014 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Και γω είμαι υπερ των mirrorless (έχω την Panasonic Lumix DMC-GF6), απλά έχε υπόψην σου ότι το kit δεν έχει μεγάλο zoom, αν χρειαστείς στο μέλλον, πρέπει να πάρεις μεγαλύτερο φακό.Στα θετικά των mirrorless καμερών είναι ότι έχουν μικρό μέγεθος, γενικά πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνα από τις compact και ότι μπορείς να αλλάξεις φακό στο μέλλον και άρα να αναβαθμίσεις την ψηφιακή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 7, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Με την αλλαγη του φακου τι αναβαθμιση θα τις κανω ? Θα ανεβει στα MP ? Ειμαι λιγο ασχετος δεν εχω:wassat: ασχοληθει καθολου με το ειδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Απρίλιος 8, 2014 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Θα μεγαλώσει το zoom και ίσως εχει και σταθεροποίηση εικόνας ανάλογα τον φακό (για να μην βγαινουν κουνημενες). Τα mp μένουν σταθερα. Δεν πρεπει να μένεις μόνο στα mp, σημασία εχει οι φωτογραφίες να βγαίνουν καθαρές, χωρίς θολουρες, σκιές, αλλοιώσεις χρωμάτων κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 8, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Ευχαριστω φιλε μου που μου λυνεις τις αποριες , πραγματικα αυτες τις μερες εχω "καεί" παρα πολυ , στην λεπτομερεια ειναι το ζουμι.Πολλες οι επιλογες για να βγαζεις φωτογραφιες πολλες ρυθμισεις , επιστημη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.