Jump to content



Satellite A10-S103 reset password


skate

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους, έχω το εν λόγω λάπτοπ με κωδικό μοντέλου Model No. PSA10E-00KWY-GK και μητρική FHZSY1, και έχω ξεχάσει τον κωδικό μιάς και έχει περάσει καιρός από την τελευταία χρήση του.. το έχω ανοίξει τελείως και έφτασα στο σημείο να κρατάω την mobo στα χέρια μου.. πουθενά μα πουθενά δεν βρήκα χάλκινα και καμία μα καμία αναφορα πάνω στην mobo που να λέει J1,J2, CMOS,RESET τιποτα τιποτα τιποτα.... παραθέτω μέχρι και τα χαρακτηριστικά του απο την συγκεκριμένη σειρά laptop που βρήκα.

download FRU manual

επίσης δοκίμασα να αφαιρέσω την μπαταρία για ένα βράδυ αλλά και πάλι τίποτα...

Για πια μπαταρία αναφέρεσαι?

Πρέπει να βγάλεις την εξωτερική, να κάνεις βίδες το λαπτοπ, να ξεκολλήσεις την μπαταρία την εσωτερική που κρατάει τις ρυθμίσεις του bios και μετά να πατήσεις μερικές φορές το πλήκτρο power για να ξεφορτήσουν οι πυκνωτές.

:hi:

έκανα βίδες το λάπτοπ, έβγαλα την εσωτερική μπαταρία και το άφησα ένα ολόκληρο βράδυ... αλλά η αλήθεια είναι ότι δέν πάτησα το power button... και τώρα το έχω ξανα μοντάρει.. αύριο θα το δοκιμάσω κ αυτό.... τι να κάνω... άλλη ιδέα?? υπάρχει κάποιος που να με βοηθήσει να βρώ ας πούμε το jumper για το cmos του bios?? :/

Νομίζω μόνο αμα αγοράσεις bios chip απο eBay κια το αλλάξεις θα κάνεις δουλειά

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Νομίζω μόνο αμα αγοράσεις bios chip απο eBay κια το αλλάξεις θα κάνεις δουλειά

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

+1 , Ισχύει, άλλα εχω την εντυπώση οτι δεν γίνεται σε όλα . :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.