skate Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχω το εν λόγω λάπτοπ με κωδικό μοντέλου Model No. PSA10E-00KWY-GK και μητρική FHZSY1, και έχω ξεχάσει τον κωδικό μιάς και έχει περάσει καιρός από την τελευταία χρήση του.. το έχω ανοίξει τελείως και έφτασα στο σημείο να κρατάω την mobo στα χέρια μου.. πουθενά μα πουθενά δεν βρήκα χάλκινα και καμία μα καμία αναφορα πάνω στην mobo που να λέει J1,J2, CMOS,RESET τιποτα τιποτα τιποτα.... παραθέτω μέχρι και τα χαρακτηριστικά του απο την συγκεκριμένη σειρά laptop που βρήκα. download FRU manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Απρίλιος 1, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 επίσης δοκίμασα να αφαιρέσω την μπαταρία για ένα βράδυ αλλά και πάλι τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 1, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Για πια μπαταρία αναφέρεσαι?Πρέπει να βγάλεις την εξωτερική, να κάνεις βίδες το λαπτοπ, να ξεκολλήσεις την μπαταρία την εσωτερική που κρατάει τις ρυθμίσεις του bios και μετά να πατήσεις μερικές φορές το πλήκτρο power για να ξεφορτήσουν οι πυκνωτές.:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Απρίλιος 1, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 έκανα βίδες το λάπτοπ, έβγαλα την εσωτερική μπαταρία και το άφησα ένα ολόκληρο βράδυ... αλλά η αλήθεια είναι ότι δέν πάτησα το power button... και τώρα το έχω ξανα μοντάρει.. αύριο θα το δοκιμάσω κ αυτό.... τι να κάνω... άλλη ιδέα?? υπάρχει κάποιος που να με βοηθήσει να βρώ ας πούμε το jumper για το cmos του bios?? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 2, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Νομίζω μόνο αμα αγοράσεις bios chip απο eBay κια το αλλάξεις θα κάνεις δουλειά Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Απρίλιος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Νομίζω μόνο αμα αγοράσεις bios chip απο eBay κια το αλλάξεις θα κάνεις δουλειά Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 +1 , Ισχύει, άλλα εχω την εντυπώση οτι δεν γίνεται σε όλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.