ennia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2014 εδω και πολυ καιρο ο σκληρος μου Western Digital Green 1.5TB ειχε ηγεια 9% αλλα δουλευε κανονικα. σημερα δεν τον βλεπει, και στη διαχειρηση δισκων μου βγαζει αυτα τα μνμ. ειναι σχεδον γεματος και εχω και καποια σημαντικα "εγγραφα" που πρεπει να βγουν. πειτε καμια ιδεα πως να τον ανοιξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Συγγνώμη έχεις σημαντικά έγγραφα σε δίσκο με 9% υγεία???.. Δοκίμασε getdataback σταθερή αξία. Επίσης Easeus data recovery το συγκεκριμένο ειδικά με έχει σώσει έχει επιλογές για επαναφορά όλου του παρτιτιον Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 δεν βλεπει το δισκο για να χρησιμοποιησω το προγραμμα. τι μπορω να κανω για να δει το δισκο πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 1, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 τα προγράμματα αυτά δεν χρειάζεται να εχεις παρτιτιον για να δουλέψουν Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 1, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 ευτυχως μετα απο καμποση ωρα που τον ειχα εκτος λειτουργιας ανοιξε και πηρα οτι ηθελα απο μεσα.. επομενο σταδιο ηταν το ψυγειο.!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.