Chosen Οκτώβριος 25, 2004 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Παιδια, τα Intel θα ειναι λιγο πιο ακριβα, επειδη δεν τυπωνονται πανω σε πανι αλλα πανω σε κουβερτα (να ταιριαζει και με τον Prescott, ειναι βαρυς ο χειμωνας ) Εγω πιστευω οτι δεν πουληθηκε ο Θοδωρας, απλα τα Intel πανo θα εχουν καταπρασινο background, ενω θα υπαρχει και ενα αχνο AMD logo απο πισω (brainwashing asdf...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 25, 2004 Author #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 25, 2004 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Εγω θελω αυτο βασικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 25, 2004 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 και το δευτερο σαν του endu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 25, 2004 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Ένα AMD ME και για μένα...είναι πολύ κ@υλα...Σου στέλνω και ΠΜ...:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Νοέμβριος 26, 2004 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Amd Rulez! (thnks Θοδωρή) :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 27, 2004 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 θελω κ γωωωωω...... (θα γινει η δουλεια ρε Γιαννικο ή με ξεχασες? :cry: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 27, 2004 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Samael θελω κ γωωωωω...... (θα γινει η δουλεια ρε Γιαννικο ή με ξεχασες? :cry: ) ο γιανικος δεν σε ξεχασε. απλα πρεπει να δωσεις υποσχεση στον λαο τις amd οτι δεν θα αλαξοπιστησεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 27, 2004 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ο γιανικος δεν σε ξεχασε. απλα πρεπει να δωσεις υποσχεση στον λαο τις amd οτι δεν θα αλαξοπιστησεις!!! To υποσχομαι το υποσχομαι!Μεχρι τελευταιας ρανιδος το αιματος μου (θελω special δουλεια εεε! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 27, 2004 Author #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 μόνο που είναι σε πορτοκαλί αλλά δε μπορείς να μη το δεχτείς είναι δώρο από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 27, 2004 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μόνο που είναι σε πορτοκαλί αλλά δε μπορείς να μη το δεχτείς είναι δώρο από μένα Φτουυυυυ...!:-O Αλλα αμα ειναι δωρακι....αντε....ας μη σε χαλασω την καρδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 27, 2004 Author #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 δικό μου ήταν το λάθος ξέχασα να πω στο Θόδωρα ότι θες FX και υπέθεσε ότι θέλεις το standar λάβαρο, βάλε και συ βρε αδελφέ λίγο πορτοκαλάκι στη ζωή σου να ευθυμήσεις λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 28, 2004 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Κοιτα δε με χαλαει,απλα το πορτοκαλακι ειναι ολιγον τι τρεντι κ εγω ολιγον τι αντι-τρεντης Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 28, 2004 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 06:15] Κοιτα δε με χαλαει,απλα το πορτοκαλακι ειναι ολιγον τι τρεντι κ εγω ολιγον τι αντι-τρεντης ΕΣΥ αντι-TRENDYYYYYY.......φωτια να μας καψειιιιιιιι:devil: βαλε ρε τη φωτο με το γυαλικο το πορτοκαλι.....νομιζω ηταν και μαρκατο...........Arnette αν δεν κανω λαθος.........ουστ παλιοφατσα που μου το παιζεις και αντι τρεντυ.....χαχαχαχαχ :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: ελα που παραπονιεσαι.......θα ταιριαζει και με το γυαλι........χοχοχοχοχοχο:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 28, 2004 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Mικρε κ ανοητε Φαρμα.....το γυαλι δεν ηταν πορτοκαλι αλλα κοκκινο,κ φυσικα δεν ηταν Arnette αλλα Ray-Ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 21, 2004 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Και η οικογένεια μεγαλώνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 21, 2004 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 ετσι ετσι στα αρματα:happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 21, 2004 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αντε ρε παιδια!! Παραγγειλτε ολοι!! Ο zyx θελει FX-57 για το cascade του!!! :flower: Πιασε 5 "τοπια" υφασμα με το πεντιουμ να' ουμ! Υ.Γ. Ειδες Καλομοιρα χτες στον Θεμο ρε πονηρουλη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 21, 2004 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Αντε ρε παιδια!! Παραγγειλτε ολοι!! Ο zyx θελει FX-57 για το cascade του!!! :flower: Πιασε 5 "τοπια" υφασμα με το πεντιουμ να' ουμ! Υ.Γ. Ειδες Καλομοιρα χτες στον Θεμο ρε πονηρουλη?? επ ε οχι και ετσι... αν ηταν να ζησω απο το φορουμ τωρα θα ζουσα σε παγκακι ο 57 θελει μεγαλες παραγγελιες θα την δω οταν τα ανεβασουν στο φορουμ μας(οχι το laby) γιατι ειναι πολυ αργα ο θεμος και αναγκαστικα πρεπει να κοιμαμε ασε που δεν εχω και t.v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 21, 2004 Author #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 είχε καλομοίρα χθες πάλι ο Θέμος????? Μεγειές Βασίλη το λάβαρο πλέον επιβεβαιώνει ότι είσαι ένας POAκιας με την βούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.