Jump to content

Nas Server,Help!

Dreq98

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, εδώ και 2-3 μέρες έμαθα για τους Nas Servers, θέλω έναν απλό για να μπορώ να κάνω share files σε όλο το σπίτι και για να κατεβάζω αρχεία από torrent.

Τιμή γύρο στα 50-100, να είναι 2Bay και να είναι αθορυβο όσο το δυνατόν περισσότερο..

Ερώτηση: Μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows Home Server

σε Νas Server? Η είναι απλά και μονο για File Sharing?

Ακούω πρότασης, δεν θέλω να πάρο έναν και να μου μείνει στο χέρι! :(

στα λεφτα αυτα και με 2 θεσεις μονο τον dns 320 ξερω

D-Link ShareCenter 2-Bay Network Storage DNS-320 (Diskless) | Skroutz.gr

για τον θορυβο, ολα αυτα σχετικα αθορυβα ειναι εκτος αν τον θες για κρεβατοκαμαρα και εισαι και μυστηριος με τον ηχο, οποτε μονο αν τα ακουσεις θα πειστεις. Windows home server ειχα στησει και το θεωρω φοβερη μαπα. Παντως δεν στηνεται πανω στα nas που κυκλοφορουν συνηθως γιατι θελει αρχιτεκτονικη Χ86 και τα πιο πολλα εχουν ARM cpu.

Δεν θελω να προμοταρω, αλλα Συστήματα Αποθήκευσης & Home Servers εχει γινει μεγαλη συζητηση για ολα τα ειδη nas και εμπειριες χρηστων.

[MENTION=32199]Dreq98[/MENTION]

Καλησπερα & καλως ηλθες.

α) Δεν χρειαζεται να ποσταρεις 2 φορες. Αν/οταν βρεθει καποιος να σου απαντησει, θα το κανει.

β) Αγγελιες στην αναλογη κατηγορια

γ) Προτεινω να διαβασεις μια τους κανονες μας, αλλα και τον οδηγο για τα νεα μελη :

- TheLab.gr - Forum Rules

- http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/i-istoria-tou-mikrou-giannaki-i-allios-10464.html

Καλησπέρα [MENTION=29160]avpap[/MENTION],

Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι και εγώ μονο εκείνον βρήκα σε περίπτωση που έχει κάποιος κάποιον μεταχειρισμένο ας μου στείλει μήνυμα :)

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]

Καλός σας βρήκα,

συγγνώμη για το λάθος, δεν ήξερα σε πια κατηγορια να γράψω, δεν θα ξανά γίνει:upside::T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.