Jump to content

RMA κάρτας γραφικών από Msystems

Zenor

Recommended Posts

Επειδή αναφέρθηκε η έννοια του επαγγελματία είναι απαραίτητο να γίνουνε κάποιες διευκρινήσεις:

- Αν είσαι επαγγελματίας και χρειάζεσαι του PC σου 24/7 είτε φροντίζεις για να το εξασφαλίσεις αυτό είτε εάν δεν έχεις τις γνώσεις να το κάνεις απευθύνεσαι σε αντίστοιχους επαγγελματίες να το κάνουνε αυτό για σένα.

- Σε καμιά περίπτωση δεν ασχολείσαι με καταστήματα που πωλούνε hardware κτλ και σε καμιά περίπτωση δεν ασχολείσαι με Noname PC's. Με απλά λόγια δουλεύεις μόνο επώνυμα.

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply
το "θα μπορουσε" που ειπα

δεν σημαινει "εαν ηθελε το καταστημα" οπως νομιζω οτι θελεις να το ερμηνευσεις

αλλα "θα μπορουσε εφοσον ηταν διαφορετικες οι συγκυριες"

γενικα εαν ενα προιον δεν ειναι DOA

οποτε και συνηθως παει για αμεση αλλαγη μετα τον αρχικο ελεγχο

θα πρεπει να ελεγχθει ωστε να εξακριβωθει το προβλημα

Εγώ δεν ξεχωρίζω κατάστημα&αντιπροσωπεία, και το ερμήνευσα γενικά. Όπως ειπωθει παραπάνω τον καταναλωτή δεν τον ενδιαφέρουν τα πάρε δώσε που μπορεί να έχει το κατάστημα με την αντιπροσωπεία. Ο καταναλωτής με έναν έχει επικοινωνία και αυτός είναι το κατάστημα.

Εσύ κάνεις το λάθος να διαχωρίζεις τη θέση του καταστήματος απο την αντιπροσωπεία όπως και το ίδιο το κατάστημα διαχωρίζει τη θέση του απο τον αντιπρόσωπο προς τον καταναλωτή. Μέγα φάουλ.

Φυσικά και αυτοί είναι υπεύθυνοι για την καθυστέρηση αλλά, όταν σαν κατάστημα αναλαμβάνεις το RMA και τις περαιτέρω διαδικασίες δεν μπορείς μετά να έρχεσαι και να λες στον καταναλωτή φταίει η αντιπροσωπεία και να βγάζεις την ουρά σου απ έξω.

Επιπλέον όταν ζητήθει απο τον καταναλωτή την δεύτερη φορά που έστειλε την κάρτα για επανέλεγχο η αντικατάσταση με προσωρινή για να κάνει την δουλειά του, το κατάστημα το αρνήθηκε ρίχνοντας το μπαλάκι στον αντιπρόσωπο. Δεύτερο φάουλ.

Άρθρο 5,παραγ,5 . Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή. και ο χρόνος μετράει απο την στιγμή που την παρέλαβε το κατάστημα, όχι ο αντιπρόσωπος.

Επιπλέον βλέπουμε οτι εν τέλη ο αντιπρόσωπος αρνιόταν να αντικαταστήσει το προϊόν ακόμα και με το βίντεο που αποδεικνύονταν οτι υπάρχει πρόβλημα, έρχεται το κατάστημα με ένα θεϊκό upper cut, super kick ayougen combo +9999 που κάνει σηκώνοντας ανάστημα και μετά απο τις αφόρητες πιέσεις που ασκεί(μετά απο 20 μέρες:woot:) τελικά δέχονται την αλλαγή(ασχέτως αμα δεν έχουν εντοπίσει το πρόβλημα). wtf?

Τελικά ποιος έπρεπε απο την αρχή να το τρέξει και να πιέσει καταστάσεις?

Ποιοι τεχνικοί εντόπισαν το πρόβλημα και νόμισαν οτι το έλυσαν με το καλώδιο του fan?

Μήπως άμα γίνονταν πιο ενδελεχής έλεγχος δεν θα πήγαινε πίσω η κάρτα την πρώτη φορα?

Mήπως αν ήθελε το κατάστημα απο την αρχή δεν θα έπαιρνε τόσο διάστημα η αντικατάσταση?

Και γιατί στο τελος δέχθηκε αντικατάσταση ο αντιπρόσωπος εφόσον δεν έβλεπε το ελάττωμα? (ρητορικές ερωτήσεις).

Αυτό που μένει εν τελη ασχέτως τι ήθελε το κατάστημα και τι ο αντιπρόσωπος, είναι η ταλαιπωρία που υπόκειται ο καταναλωτής, που μένει ενα μηνα σχεδον χωρίς κάρτα, ειναι στα τηλέφωνα συνέχεια, μια κάρτα πηγαινοέρχεται στα κούριερ, και πρέπει να διεκδικήσει τα αυτονόητα μιλώντας με διευθυντά δες κτλ κτλ, εκεί τον χάνεις τον πελάτη και ας του δώσεις και 10 παιχνίδια δώρο και όσες OC edition θες.(Φυσικά σε κάποιους πιάνει αυτό το κόλπο και λενε και ευχαριστώ, αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι πως να το κάνουμε)

Επειδή βλέπω πως κάποιοι κολλάνε σε λάθος σημεία και τα χρησιμοποιούν για να δουν ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος στην όλη ιστορία εγώ θα πω πάλι το εξής.

Αν δεν πίστευα πως το πρόβλημα είναι 100% του fan και πως κάποιος δεν λέει την αλήθεια στην όλη ιστορία δεν θα έγραφα.

Θα μπορούσα να γράψω μόνο αυτό:

"Παιδιά μου πήρε περίπου 1 μήνα να αντικαταστήσω μία κάρτα στα msystems στέλνοντας την πίσω με courrier καθώς έβγαλε το ίδιο πρόβλημα 2 φορές

οπότε προσέχετε και εσείς αν σας τύχει κάτι παρόμοιο να έχετε κάποιο άλλο σύστημα εύκαιρο".

Αλλά όφειλα να γράψω τα περισσότερα απ'όσα συνέβησαν. Όπως ανέφερα για το παιχνίδι και το OC μοντέλο που πολλοί είπατε μπράβο στο κατάστημα εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφεραν αυτά τα 2.

Τώρα κάποιοι θέλησαν να μείνουν στο ότι έχασα λέει kills από το battlefield λες και γνωρίζουν τι άτομο είμαι εγώ και αν θα ξεκινούσα ένα topic σαν

κακομαθημένο παιδάκι που χρησιμοποιεί των όρο "πρέπει να δουλέψω το σύστημα" για να πιέσει το service όπως γινόταν και παλαιότερα.

Είναι και ο λόγος που δεν απάντησα στο για τι δουλειά χρησιμοποιείται το μηχάνημα για να δω αν θα πεταχτεί κανείς να χρησιμοποιήσει το gaming σαν πρόφαση.

Το κατάστημα αναφέρει Msystems.gr - The Original Computer Store

Στην ιστοσελίδας μας, στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προιόντων υπάρχουν πληροφορίες για την εγγύηση που προσφέρει ο εκάστοτε κατασκευαστής ή εγγύηση που παρέχει η εταιρεία μας , καθώς και την χρονική ισχύ της.

Για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή δυσλειτουργίας , είναι αναγκαία η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς είτε στην Msystems είτε στον κατασκευαστή όπου καλύπτει απευθείας ο ίδιος το είδος/η.

Εάν ωστόσο δεν έχει καλυφθεί κάποια σχετική σας απορία με τις εγγυήσεις των προιόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να μας αποστείλετε email σας στο sales@msystems.gr ή να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας όμως δεν αναφερόταν 3 χρόνια καταστήματος ή προμηθευτή και επίσης ούτε αναφέρει πουθενά ότι μπορεί να πάρει

τόσο καιρό η αντικατάσταση πράγμα που θα μπορούσαν να μου το πουν και τηλεφωνικά την πρώτη φορά που επικοινώνησα.

Θα μπορούσαν να πουν ή να γράφουν το εξής: "Επειδή σε τέτοια προϊόντα εμπλέκεται εκτός από εμάς και ο προμηθευτής σε περίπτωση αντικατάστασης πρέπει

το προϊόν να περάσει από μία διαδικασία η οποία μπορεί να διαρκέσει Χ χρόνο." κτλ.

Αν υπήρχε αυτή η ενημέρωση δεν θα είχα ξεκινήσει το θέμα μιας και το κατάστημα θα ήταν καλυμμένο σε αυτόν τον τομέα.

Αλλά όπως είπα δεν είναι μόνο ο χρόνος αλλά και το τι ποιος λέει την αλήθεια μιας και το πρόβλημα ήταν ξεκάθαρο.

Αν έγινε λάθος εγώ το δέχομαι όπως θα το δεχόμουν αν είχα κάνει εγώ λάθος με το ανεμιστηράκι και έφταιγε κάτι άλλο.

εγω παντως ξανατονιζω, και διευκρινιζω, οτι οταν, και μονο οταν, προκειται για επαγγελματια, η αντιμετωπιση πρεπει να ειναι διαφορετικη, ασχετως του τι λεει ο ρημαδιασμενος νομος..!

σε 14-15 μερες που οριζει -οπως λεει ο Wiz- αντικατασταση, ενας σοβαρος επαγγελματιας μπορει να χασει προθεσμιες-deadlines, και δεν ξερω τι αλλο..!!

αρα θα εβλεπα πιο σωστο να δοθει μια καρτα ως προσωρινη αντικατασταση, να κανει και ο αλλος τη δουλεια του, χωρις να εχει την πιεση της επισκευης η αντικαταστασης της δικης του...!!

το πως οριζεται ο επαγγελματιας? νομιζω οτι ειναι σχετικα ευκολο, αφου εχει επαγγελματικο ΑΦΜ, θα ζητησει τιμολογιο οπου καταγραφεται και το επαγγελμα του. οπως επισης μπορει να απευθυνθει και στα τμηματα που εχουν αρκετες επιχειρησεις, ΜΟΝΟ για επαγγελματιες..!

για ολους τους υπολοιπους, την αντιμετωπιση του συγκεκριμενου καταστηματος θα την χαρακτηριζα σωστη..!

Έχω αρχίσει να λατρεύω αυτό το topic βρε παίδες και θα ξαναποστάρω :D

Θα ρωτήσω και θα σχολιάσω κάποια πράγματα κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου.

1) Το κατάστημα επειδή έχει service (έστω αυτό που έχει για τις διαγνώσεις) σημαίνει ότι έπρεπε να επισκευάσει και τη κάρτα; Γιατί ΑΝ την άλλαζε στο έτσι και ο αντιπρόσωπος δε τη δεχόταν πίσω σαν ελαττωματική ή έπρεπε να τη φτιάξουν ή να τη λουστούν.

2) Αν ήσασταν κατάστημα και βγάζατε 5% κέρδος από τη πώληση της κάρτας (με τέτοια ποσοστά δουλεύουν btw) θα δίνατε στο έτσι και χωρίς να διπλοτσεκάρετε μία τσαμπέ κάρτα στο κάθε πελάτη που σας τη φέρνει πίσω για RMA? Ή θα είχατε καβάτζα καμια 20αρια κάρτες/τροφοδοτικά κλπ για να τα δίνετε στο πελάτη μη μείνει μία μέρα χωρίς κάρτα;

Αν θα το κάνατε μπράβο σας, αλλά γι' αυτό δεν έχετε κατάστημα.

3) Από πότε το κατάστημα αντικαθιστά τον αντιπρόσωπο/κατασκευαστή γουατ εβερ; Ναι μεν το κατάστημα πληρώσατε, αλλά αλήθεια γιατί όταν αγοράσετε κάτι με τη στάμπα της Corsair απευθύνεστε σε αυτήν και όχι στο κατάστημα; Γιατί εκεί προσπερνάτε ότι πληρώσατε το κατάστημα και οτι τα λεφτά σας τα δώσατε σε αυτό; Γιατί δε το πάτε στο msystems και στο κάθε msystems?

Γιατί έχει καλό RMA η Corsair και βασικό δε κάθεται να το ψάχνει έτσι; Ελα όμως που αυτή ακόμα την παίρνει να κάνει τέτοια. Όταν λοιπόν θα αλλάξει και αυτή τότε να ακούω μερικούς. Γιατί δε θα είναι πάντα έτσι και κάποια στιγμή θα "ξυπνήσει". Μη σχολιάσω πόσα έχουμε διαβάσει κατά καιρούς του στυλ, εγώ το έκαψα αλλά μου το αλλάξανε.

Για να μη θυμίσω πόσα είχαν καεί εσκεμμένα και γυρίζανε τις καλές εποχές στο Πλαίσιο για RMA.

Μήπως έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά και πάντα επιλέγουμε αυτό που μας συμφέρει κατά καιρούς και εμείς έχουμε πάντα δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο;

4)

Επιπλέον βλέπουμε οτι εν τέλη ο αντιπρόσωπος αρνιόταν να αντικαταστήσει το προϊόν ακόμα και με το βίντεο που αποδεικνύονταν οτι υπάρχει πρόβλημα, έρχεται το κατάστημα με ένα θεϊκό upper cut, super kick ayougen combo +9999 που κάνει σηκώνοντας ανάστημα και μετά απο τις αφόρητες πιέσεις που ασκεί(μετά απο 20 μέρες) τελικά δέχονται την αλλαγή(ασχέτως αμα δεν έχουν εντοπίσει το πρόβλημα). wtf?

Όπως ξαναείπα επειδή έχουν δει τα μάτια μου πολλά και τα αυτιά μου έχουν ακούσει ακόμα περισσότερα. Σου φαίνεται απίθανο η κάρτα να παρουσίαζε πρόβλημα μόνο στο σύστημα του OP? Εμένα καθόλου και δεν έχω και κανένα λόγο να πιστεύω ότι κατάστημα και αντιπροσωπία δεν εντόπισαν ένα τόσο εμφανές πρόβλημα. Εσύ όμως έχεις βγάλει συμπέρασμα.

5) Τελευταία είχα εμπειρία με ένα κατάστημα που το έχει θάψει όλο το internet. Με τα όσα άκουγα και διάβαζα είχα να παραγγείλω από αυτούς 3 χρόνια έστω και μία βίδα. τελικά είχαν ένα προϊόν σε καλή τιμή και άλλο ένα που ήθελα κατόπιν παραγγελίας. Επικοινώνησα μαζί τους μέσω μέιλ και σε 2 ώρες είχα απάντηση με το πότε θα γίνει η παράδοση. Τελικά παρέλαβα μία μέρα νωρίτερα. Μάλλον ή είμαι τυχερή ή όσα διαβάζουμε δεξιά αριστερά δεν είναι πάντα και η απόλυτη αλήθεια. Γι' αυτό είπα μην βγάζει κανείς συμπεράσματα αν δεν ακούσει και τις δύο πλευρές.

Εν προκειμένω βέβαια δε νομίζω να μπει το κατάστημα σε διαδικασία να απαντήσει εδώ και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά θα κάνει.

Αυτά σαν σκέψεις και ερωτήσεις. Α και που είστε δεν είναι δικό μου το msystems ούτε παίρνω ποσοστά.:daisy:

4)

Παράθεση:

Επιπλέον βλέπουμε οτι εν τέλη ο αντιπρόσωπος αρνιόταν να αντικαταστήσει το προϊόν ακόμα και με το βίντεο που αποδεικνύονταν οτι υπάρχει πρόβλημα, έρχεται το κατάστημα με ένα θεϊκό upper cut, super kick ayougen combo +9999 που κάνει σηκώνοντας ανάστημα και μετά απο τις αφόρητες πιέσεις που ασκεί(μετά απο 20 μέρες) τελικά δέχονται την αλλαγή(ασχέτως αμα δεν έχουν εντοπίσει το πρόβλημα). wtf?

Όπως ξαναείπα επειδή έχουν δει τα μάτια μου πολλά και τα αυτιά μου έχουν ακούσει ακόμα περισσότερα. Σου φαίνεται απίθανο η κάρτα να παρουσίαζε πρόβλημα μόνο στο σύστημα του OP? Εμένα καθόλου και δεν έχω και κανένα λόγο να πιστεύω ότι κατάστημα και αντιπροσωπία δεν εντόπισαν ένα τόσο εμφανές πρόβλημα. Εσύ όμως έχεις βγάλει συμπέρασμα.

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι έχουν δει τα μάτια σου και τι έχουν ακούσει τα αυτιά σου, no offence, εδώ αναλύουμε συγκεκριμένο ζήτημα και σε αυτό απαντάω, όπως φαίνεται πιο πάνω οι τεχνικοί την πρώτη φορά εντόπισαν το πρόβλημα και η λύση που έδωσαν ήταν να ρυθμίσουν το καλώδιο της ψήκτρας. Άρα το τι πιθανολογείς εσύ στο quote πάει περίπατο αφού σε πρώτη φάση το πρόβλημα εντοπίστηκε.

Για τα υπόλοιπα δεν νομίζω να έγραψα πουθενά οτι το κατάστημα ειναι υποχρεωμένο να επισκευάσει το προϊόν άρα δεν θα απευθύνεσαι σε μένα αφήνω τους άλλους να απαντήσουν.:T:

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι έχουν δει τα μάτια σου και τι έχουν ακούσει τα αυτιά σου, no offence, εδώ αναλύουμε συγκεκριμένο ζήτημα και σε αυτό απαντάω, όπως φαίνεται πιο πάνω οι τεχνικοί την πρώτη φορά εντόπισαν το πρόβλημα και η λύση που έδωσαν ήταν να ρυθμίσουν το καλώδιο της ψήκτρας. Άρα το τι πιθανολογείς εσύ στο quote πάει περίπατο αφού σε πρώτη φάση το πρόβλημα εντοπίστηκε.

Ακριβώς και εγώ θα συνεχίσω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.

Οπως εσύ πήρες το πρώτο σκέλος εγώ θα σου απαντήσω παίρνοντας υπόψιν μόνο και το δεύτερο.

Με τη λογική σου τη δεύτερη φορά το πρόβλημα δεν εντοπίστηκε απο κατάστημα και αντιπρόσωπο και είχε λυθεί με το καλωδιάκι που μαζέψανε. Οπότε; Απο τη μεριά μαγαζιού και αντιπροσώπου το πρόβλημα έχει λυθεί απο τη πρώτη επίσκεψη.

Πιάσε το αυγό και κουρευτο δηλαδή.

Ακριβώς και εγώ θα συνεχίσω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.

Οπως εσύ πήρες το πρώτο σκέλος εγώ θα σου απαντήσω παίρνοντας υπόψιν μόνο το δεύτερο.

Με τη λογική σου τη δεύτερη φορά το πρόβλημα δεν εντοπίστηκε απο κατάστημα και αντιπρόσωπο και είχε λυθεί με το καλωδιάκι που μαζέψανε. Οπότε; Απο τη μεριά μαγαζιού και αντιπροσώπου το πρόβλημα έχει λυθεί απο τη πρώτη επίσκεψη.

Πιάσε το αυγό και κουρευτο δηλαδή.

Δεν έχει να κάνει με τη δική μου λογική ξεκόλλα το μυαλό σου και μην προσωποποιείς το ζήτημα, δεν έβγαλα κάτι απο το μυαλό μου, τα γεγονότα όπως έχουν γραφτεί αναπαράγω.

Το γιατί ενώ την πρώτη φορά που είχε ¨εντοπιστεί¨ το πρόβλημα δεν έγινε καλύτερος έλεγχος με αποτέλεσμα να παει η κάρτα πίσω στον πελάτη και μετά απο λίγη ώρα να του το ξαναπαρουσιάσει είναι ενα ζήτημα που εσυ το προσάπτεις στα "λαλημένα κυκλώματα" που αλλού δουλεύουν και αλλου οχι, και γω σε μη σωστό τεχνικό έλεγχο ή σε ψευδή μούφα έλεγχο. Ποιος βλέπει απο τους δυο μας φαντάσματα?

Γιατί αν ίσχυε ο δικό σου ισχυρισμός δεν θα ειχε παρουσιαστεί το πρόβλημα στους τεχνικούς. Αρα fail εδω.

Εκτός και αν είπαν ψέματα άρα πάει αλλού το θέμα.

Να σου κάνω και γω τώρα τον διάβολοδικηγόρο τώρα.

Εφόσον δεν εντόπιζαν το μη εμφανές πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαζόταν μονο στο μηχάνημα του παιδιού, γιατί αλλάχτηκε η κάρτα? ποιος πήρε την ευθύνη και επωμίστηκε το κόστος?

Άραγε βρέθηκε τέτοιος κουβαρντάς στις μέρες μας να το επωμιστεί?

Όχι αν ειναι να βγει καποιος απο το κατάστημα να μας το πει να του πούμε και μπράβο.:hi:

lol βρε αγορίνα δε μιλάω επί προσωπικού δε σε ξέρω εξάλλου, ούτε φαντάσματα βλέπω και ούτε είμαι η μοναδική που έχει δει ένα πρόβλημα να αναπαράγεται σε ένα μόνο μηχάνημα. Ούτε ξέρω και στη τελική τι έχει γίνει και ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Δε μπορώ να πάρω τη θέση κανενός απλά σκέφτηκα κάποια πράγματα γιατί άκουσα διάφορα να λέγονται και έθεσα κάποια ερωτήματα.

Απλά όπως λες και εσύ και εγώ γεγονότα διαβάζω.

1) πρώτος έλεγχος-> εντοπισμός προβλήματος-> επισκευή (πιάσιμο καλωδίου) -> επιστροφή στο πελάτη

2) επιστροφή κάρτας στο κατάστημα -> δεν βρίσκουν πρόβλημα -> αποστολή στον αντιπρόσωπο -> δε βρίσκει πρόβλημα.

Το γιατί έγινε αντικατάσταση; Δε το ξέρω, δε το ξέρεις. Μπορεί να είναι χίλια δυο και να κατεβάσω και με το κεφάλι μου άλλα χίλια.

Πχ extreme σενάρια

1) το κατάστημα είχε δει το πρόβλημα αλλά δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Ο πελάτης πίεζε και τελικά έκανε την αντικατάσταση όπως όφειλε για να μην χάσει το πελάτη.

2) το κατάστημα και ο αντιπρόσωπος δε μπορούσαν να εντοπίσουν πρόβλημα και για να μη μείνει δυσαρεστημένος ο πελάτης αλλάξανε τη κάρτα αφού τα κάνανε πλακάκια και τη παλιά τη κάψανε για να την κάνουν RMA στη gigabyte και να πάρουν πιστωτικό.

3) Το αφεντικό του msystems είχε πιει ρακές και είπε να βάλει απο τη τσέπη του και να ευχαριστήσει το πελάτη.

4) Ενας υπάλληλος απο το msystems πήρε τη κάρτα 660ti για να τη χρησιμοποιήσει στο δικό του pc (πλήρωσε) και έδωσαν νέα κάρτα στο παλικάρι.

Να συνεχίσω;

Αυτό δεν αναιρεί όμως ότι ένα εμφανέστατο πρόβλημα το αρνήθηκε ένα κατάστημα και ένας αντιπρόσωπος. Μιλάμε έπρεπε να έχουν στραβομάρα. Να πιστέψουμε ότι το είδαν και κλείσανε τα μάτια; Οκ μαζί σου, ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.

Εγώ να ρωτήσω τους επαγγελματίες που απαντούν και γράφουν.. δεν είναι λίγο άδικο που έχουμε την άποψη της μιας μόνο μεριάς? Αν συνέβαινε σε σας κάτι ανάλογο πως θα σας φαινότανε? Νομίζω οτι ορθό είναι να ενημερώσει κάποιος τη διεύθυνση του καταστήματος ώστε να απαντήσει αν θέλει και να βγάλει ο καθένας πιο ασφαλή συμπεράσματα..

Αυτό δεν αναιρεί όμως ότι ένα εμφανέστατο πρόβλημα το αρνήθηκε ένα κατάστημα και ένας αντιπρόσωπος. Μιλάμε έπρεπε να έχουν στραβομάρα. Να πιστέψουμε ότι το είδαν και κλείσανε τα μάτια; Οκ μαζί σου, ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει άρνηση για αλλαγή εφόσον δεν μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα, εν τέλη πείθεται ο αντιπρόσωπος και την αλλάζει. Κάτι δεν στέκει, ή κάποιος λέει ψέματα ή κάποιος το πήρε πάνω του με ότι συνεπάγεται.

Εγώ να ρωτήσω τους επαγγελματίες που απαντούν και γράφουν.. δεν είναι λίγο άδικο που έχουμε την άποψη της μιας μόνο μεριάς? Αν συνέβαινε σε σας κάτι ανάλογο πως θα σας φαινότανε? Νομίζω οτι ορθό είναι να ενημερώσει κάποιος τη διεύθυνση του καταστήματος ώστε να απαντήσει αν θέλει και να βγάλει ο καθένας πιο ασφαλή συμπεράσματα..

Τι παραπάνω να πει το κατάστημα; Θα σου πει αυτό που έγραψα και εγώ, ότι το πρόβλημα δεν τους το παρουσίασε ούτε σε αυτούς ούτε στον προμηθευτή.

Το τι συνέβη πραγματικά σε μερικά σημεία όμως δεν μπορώ να το γνωρίζω 100% μιας και το τι συνεννόηση κάνει το κατάστημα με τον προμηθευτή δεν μπορώ να το μάθω μιας και ο αγοραστής είναι το κατάστημα οπότε δεν μπορούν εμένα να μου δώσουν στοιχεία γιατί θεωρούμαι τρίτος.

Πάντως αν την είχα παραλάβει σήμερα την κάρτα θα μπορούσε να θεωρηθεί και πρωταπριλιάτικο αστείο.

Τι παραπάνω να πει το κατάστημα; Θα σου πει αυτό που έγραψα και εγώ, ότι το πρόβλημα δεν τους το παρουσίασε ούτε σε αυτούς ούτε στον προμηθευτή.

Το τι συνέβη πραγματικά σε μερικά σημεία όμως δεν μπορώ να το γνωρίζω 100% μιας και το τι συνεννόηση κάνει το κατάστημα με τον προμηθευτή δεν μπορώ να το μάθω μιας και ο αγοραστής είναι το κατάστημα οπότε δεν μπορούν εμένα να μου δώσουν στοιχεία γιατί θεωρούμαι τρίτος.

Γνώμη μου είναι οτι ο τίτλος και μόνο του topic αποτελεί δυσφήμιση για το συγκεκριμένο κατάστημα. Εγώ αν ήμουν στη θέση του επαγγελματία ξέρω οτι θα ήθελα να το γνώριζα ώστε να έχω το δικαίωμα του αντίλογου ασχέτος αν θα τον ασκούσα ή όχι. Anyways..

Πχ extreme σενάρια

2) το κατάστημα και ο αντιπρόσωπος δε μπορούσαν να εντοπίσουν πρόβλημα και για να μη μείνει δυσαρεστημένος ο πελάτης αλλάξανε τη κάρτα αφού τα κάνανε πλακάκια και τη παλιά τη κάψανε για να την κάνουν RMA στη gigabyte και να πάρουν πιστωτικό.

δεν ειναι extreme σεναριο... Ειναι λιγο πολυ κατι που συμβαινει σε καποιους χωρους οταν υπαρχει θεμα που φτανει σε ακραιες φασεις (απο το να διακινδυνεψεις να χασεις ενα πελατη ας τη φαει μια μεγαλοπολυεθνικη στην τελικη) αλλα δε νομιζω να αποτελει συνηθισμενη τακτικη στο λιανεμποριο που οι πελατες πανε κι ερχονται και τα ποσα ειναι ουσιαστικα ψιλολογια.

Γνώμη μου είναι οτι ο τίτλος και μόνο του topic αποτελεί δυσφήμιση για το συγκεκριμένο κατάστημα. Εγώ αν ήμουν στη θέση του επαγγελματία ξέρω οτι θα ήθελα να το γνώριζα ώστε να έχω το δικαίωμα του αντίλογου ασχέτος αν θα τον ασκούσα ή όχι. Anyways..

Αν αποτελεί δυσφήμιση ο τίτλος εγώ τι θα έπρεπε να θεωρώ για τις απαντήσεις ότι δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα όταν το έχω δει με τα μάτια μου και έχω στείλει και βίντεο όπως μου ζητήθηκε;

Εγώ ξαναλέω σκοπός του θέματος δεν είναι να δυσφημίσω κανέναν(πόσο μάλλον ένα κατάστημα για το οποίο όλοι λένε τα καλύτερα), εξάλλου νομίζω πως αν έκανα κάτι τέτοιο θα είχε διαγραφεί ήδη το θέμα.

Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.. Αυτό εννοούσα κ γω με το αρχικό μου σχόλιο κ αν θα έπρεπε να "φιλτράρονται" τέτοια θέματα με βάση τη σοβαρότητα και αν πρόσφεραν κάτι στο φινάλε εκτός από το να δημιουργούν (καχ) υποψίες και θεωρίες συνομωσίας. Τέλος καλό ολα καλά εγώ το βλέπω. Πήρε λίγο παραπάνω αλλά έκανε κ 2 βόλτες η κάρτα, shit happens.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

δεν ειναι extreme σεναριο... Ειναι λιγο πολυ κατι που συμβαινει σε καποιους χωρους οταν υπαρχει θεμα που φτανει σε ακραιες φασεις (απο το να διακινδυνεψεις να χασεις ενα πελατη ας τη φαει μια μεγαλοπολυεθνικη στην τελικη) αλλα δε νομιζω να αποτελει συνηθισμενη τακτικη στο λιανεμποριο που οι πελατες πανε κι ερχονται και τα ποσα ειναι ουσιαστικα ψιλολογια.

Μπορεί και να ισχύει αλλά επειδή είναι παράνομο καλό είναι να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε. Οπότε ΕΣΤΩ ΑΝ σκεφτώ πονηρά ΙΣΩΣ να έγινε αυτό.

αν δεν κανω λαθος τα τεστ που κανουν τουτοι , πρεπει να ειναι μητρικες ξαπλα

οποτε η γραφικων απο οριζοντια θεση , θα γυρνουσε σε καθετη . Ειναι μια αλλαγη συνθηκης που θα μπορουσε να αλλαξει την συμπεριφορα σε ενα ανεμιστηρακι .

αν δεν κανω λαθος τα τεστ που κανουν τουτοι , πρεπει να ειναι μητρικες ξαπλα

οποτε η γραφικων απο οριζοντια θεση , θα γυρνουσε σε καθετη . Ειναι μια αλλαγη συνθηκης που θα μπορουσε να αλλαξει την συμπεριφορα σε ενα ανεμιστηρακι .

Αυτό το ρώτησα στο παιδί στο service(την δεύτερη φορά) γιατί το σκέφτηκα και εγώ αλλά μου είπε πως την δοκίμασαν μέσα σε κουτί.

Τώρα αν έγινε λάθος συνεννόηση μεταξύ των τεχνικών κτλ. δεν το ξέρω(γιατί μιλούσα με 2 άτομα) - συμβαίνουν αυτά. Μπορεί να είναι και ο λόγος που έγινε η όλη φασαρία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.