Jump to content

Υπολογιστης μου

AsuS

Recommended Posts

Λοιπον παιδια ειχα ενα προβλημα με τον σκληρο δισκο τον αλλαξα με εναν ssd kingston 120gb νομιζω τρεχει παρα πολυ καλα....το συστημα μου ειναι το εξης:

CPU: Intel Pentium 4 3,20ghz 1core

PSU: 300w

Graphics: Asus gt 610 1gb

SSD:Kingston 120gb

HDD: τιποτα

RAM:1gb

Λοιπον σκευτομαι για αναβαθμισεις εχω εναν σκληρο δισκο καλο και θα τον βαλω αλλα θα χρειαστω μεγαλυτερο τροφοδοτικο οποτε θα παρω και ενα 550 τροφοδοτικο και μετα θα περασω και καινουργιες ραμ 2gb+1gb=3gb ...να το κανω??

Το μονο που σου προτείνω να κανεις πριν πάρεις νεο hardware ειναι να βαλεις εναν 120-240gb SSD.

Οτιδήποτε αλλο ειναι πεταμενα λεφτά (P4..)

edit: στραβωμάρα...νομιζα ηθελες να παρεις ssd, εκτος αν βρεις πολυ φθηνα μνημες παρε μια 2αρα αλλα παλι γενικα το πισι δε τραβαει , δε ξερω και τι χρηση του κανεις

παλιο συστημα

DDR2 μνημες που θα σου ματωσουν το πορτοφολι χωρις λογο

παρε μια φτηνη H87 μητρικη

εναν ι3

και ενα σετακι DDR3 4GB

και εισαι ΝΕΤΑ

με τα παραπανω ισως κανει μια καθυστερηση στην αγορα νεου τροφοδοτικου

Βρες μεταχειρισμένες 2x1 gb μνημες το πολύ 20ευρώ να φτάσεις τα 3gb.

Βάλε και τον δίσκο και μη κάνεις τίποτε άλλο. 2gb dimm δύσκολα θα βρείς μεταχειρισμένο και έχει 30+ ευρώ, που δεν αξίζει.

Πάρε ένα τροφοδοτικό γιατί θα σου μείνει το τροφοδοτικό και σε αναβάθμιση. Και αργότερα αν δε σε καλύπτει (σε 1 με 2 χρόνια) άλλαξε μητρική επεξεργαστή κ μνήμες.

Βρε εγω παίρνω αλλά θελω gaming

τωρα δηλαδη αυτο το συστημα που εχεις σε καλυπτει σε καποια παιχνιδια?

Αν απλα παιζεις καποια indie games ok, οτιδηποτε και να αγορασεις σε καλυπτει μια χαρα, αν ομως εννωεις για τελευταιους τιτλους παιχνιδιων με απαιτησεις τοτε μαλλον πρεπει να προχωρησεις αρκετα...

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]

Ssd έχω ολοκαίνουργιο...

[MENTION=31456]kpetros[/MENTION]

Βρε εγω παίρνω αλλά θελω gaming μήπως να προτιμήσω amd fx 4300 αντι για εναν i3?

εφοσον θελεις gaming , θα τα αλλαξεις ΟΟΟΟΟΛΑ

απλα , αναλογα με τα λεφτα που διαθετεις ειτε θα πας σε καναν ι5 ειτε σε κανα APU

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.