kpetros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2014 ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ΠΟΛΥ . Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΨΗΛΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΠΙΜΟΝΑ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ 6943741ΧΧΧΛΙΩΝΩ αυτο το μυνημα μου ηρθε απο εναν αριθμο "+905488733222" καποιος να ενημερωσει την μελαχρινη παρουσια οτι εχω να βγω για καφε κανα μηνα παντος το ονομα το πετυχε! σας εχουν ερθει εσας παρομοια ΜΗΝΥΜΑΤΑ??? αποτι ηξερα περιοριζονταν μονο στις αναπαντητες απο βουλγαρια
Pokemon640 Μάρτιος 30, 2014 #2 Μάρτιος 30, 2014 ναι το έλαβα. περιττό να σου πω ότι η τύπισσα μετράει θα γίνω αστέρας και στο μπράζερς λέμε :worship:
kpetros Μάρτιος 30, 2014 Author #3 Μάρτιος 30, 2014 εχεις μηπως συνδρομη να ψαξω μηπως την βρω και εγω? ειναι και η ωρα παρα-περασμενη XD btw , και εσενα ο σακης την τον εδωσε ?
yanni Μάρτιος 30, 2014 #4 Μάρτιος 30, 2014 ΛΙΩΝΩ αυτο το μυνημα μου ηρθε απο εναν αριθμο "+905488733222" καποιος να ενημερωσει την μελαχρινη παρουσια οτι εχω να βγω για καφε κανα μηνα παντος το ονομα το πετυχε! σας εχουν ερθει εσας παρομοια ΜΗΝΥΜΑΤΑ??? αποτι ηξερα περιοριζονταν μονο στις αναπαντητες απο βουλγαριαΨιτ η μελαχρινή είναι δική μου (μου ήρθε και μένα πριν καμιά 10ριά μέρες στο cosmote αλλά όχι στο wind).
kpetros Μάρτιος 30, 2014 Author #5 Μάρτιος 30, 2014 και εμενα μαλλον cosmote ( λεω μαλλον γιατι εχω δικαρτο και δεν εχω ιδεα πως να βλεπω σε πιο απτα 2 νουμερα ηρθε ο μυνημα) αναρωτιεμαι ποσο γουρουνια ειναι αυτοι στην cosmote και δεν κανουν κατι για αυτο ( οι αναπαντητες που μου κανουν ειναι επισης μονο cosmote)
yanni Μάρτιος 30, 2014 #6 Μάρτιος 30, 2014 Έχω φάει και άλλου τύπου σπαμ στο παρελθόν από κοσμοτε. Και κομματικά μηνύματα και μηνύματα για δουλειά με ζούπερ μισθό. Βέβαια σκάνε μια φορά το δίμηνο αλλά είναι φανερό ότι το σύστημα της κοσμοτέ είναι σουρωτήρ.
Tsoureki Μάρτιος 31, 2014 #7 Μάρτιος 31, 2014 Το καλύτερο από Cosmote είναι εκείνο με το ηχογραφημένο "Goodbye". Την πρώτη φορά νόμιζα ότι κάπου ήταν ένας ελεύθερος σκοπευτής και με σημάδευε :-O
sakinor Απρίλιος 1, 2014 #8 Απρίλιος 1, 2014 Το καλύτερο από Cosmote είναι εκείνο με το ηχογραφημένο "Goodbye". Την πρώτη φορά νόμιζα ότι κάπου ήταν ένας ελεύθερος σκοπευτής και με σημάδευε :-Oτο εχω παθει και γω.τι παιζει με αυτο?
yanni Απρίλιος 1, 2014 #9 Απρίλιος 1, 2014 Για κινητό μιλάμε; διότι εγώ το τρώω στο σταθερό και από ότι είχα διαβάσει είναι από τις διάφορες διαφημιστικές εταιρίες. Απλά τα τηλεφωνικά κέντρα χτυπάνε όχι απλά ένα, αλλά παραπάνω νούμερα ταυτόχρονα. Αυτός που θα το σηκώσει πρώτος ακούει τον υπάλληλο με την νέα ζουπερ προσφορά, τον διαολοστέλνει και συνεχίζει την μέρα του, οι υπόλοιποι που θα σηκώσουν λίγο ποιο αργά το τηλέφωνο θα ακούσουν αυτό το ηχογραφημένο "Goodbye". Ο χρόνος είναι χρήμα για τις εταιρίες αυτές, όπως και ο σεβασμός στην ησυχία του άλλου ανύπαρκτος.
Pokemon640 Απρίλιος 4, 2014 #11 Απρίλιος 4, 2014 Το καλύτερο από Cosmote είναι εκείνο με το ηχογραφημένο "Goodbye". Την πρώτη φορά νόμιζα ότι κάπου ήταν ένας ελεύθερος σκοπευτής και με σημάδευε :-O ναι έτσι ήταν, σε σημάδευα αλλά τελικά αλλού κτύπησε η καμπάνα
Prof_Chaos Απρίλιος 6, 2014 #12 Απρίλιος 6, 2014 κι εγώ είχα λάβει κάτι παρόμοιο πρίν αρκετους μήνες και δεν έδωσα σημασία..Βέβαια το μήνυμα είχε και όνομα καφετέριας στην περιοχή μου. Δηλαδή έλεγε οτι σε είδα στην τάδε καφετέρια και ο τάδες έδωσε το κινητό σου και άλλες τέτοιες παπαρίες..
Lakisss Απρίλιος 10, 2014 #13 Απρίλιος 10, 2014 Πριν λίγο μου έκαναν αναπάντητη από 35988-2041525. Ο κωδικός βγάζει Βουλγαρία, γνωστό το κόλπο ώστε να τους πάρεις πίσω.
Guest Απρίλιος 10, 2014 #14 Απρίλιος 10, 2014 Πριν λίγο μου έκαναν αναπάντητη από 35988-2041525. Ο κωδικός βγάζει Βουλγαρία, γνωστό το κόλπο ώστε να τους πάρεις πίσω.Κάλεσε τους πίσω από το κινητό μιας πρώην σου (που σε χώρισε για άκυρο λόγο) ώστε να πάρεις εκδίκηση και να μάθεις ποιος είναι.win - win
o polonos Απρίλιος 10, 2014 #15 Απρίλιος 10, 2014 ΛΙΩΝΩ αυτο το μυνημα μου ηρθε απο εναν αριθμο "+905488733222" καποιος να ενημερωσει την μελαχρινη παρουσια οτι εχω να βγω για καφε κανα μηνα παντος το ονομα το πετυχε! σας εχουν ερθει εσας παρομοια ΜΗΝΥΜΑΤΑ??? αποτι ηξερα περιοριζονταν μονο στις αναπαντητες απο βουλγαρια Φιλε μου, μην μπεις στο κοπο να απαντησεις. Εγω καθως δεν μου αρεσουν οι ξανθομαλλουσες (ειναι σα να το κανω με τον εαυτο μου ενα πραμα) Βαλε κι ενα κολλημα που η δικια μου ειναι κοντη κι οπως λενε ψιλο μνι καμαροτο γ@μησι. Μπηκα στον πειρασμο και απαντησα. Μετα απο 5μηνυματα κλεισαμε ραντεβου σε κεντρικη καφετερια. Καθομουν και περιμενα 15λεπτα περιπου μεχρι που τη ειδα να με κοιταει ειπμονα. Μου λεει εσυ πρεπει να εισαι Ο Πολωνος και με μια κινηση γεματη φινετσα μου δινει το χερι της. Φιλε επαθα πλακα ! Ανακαλυψα οτι γραφει στο φορουμ μας και μαλιστα ειναι σε υψηλοβαθμη θεση ! Φιλε ακου τι θα σου πω να μη τη πατησεις οπως κι γω... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΗ !!! 1.50 με χερια σε αναταση ειναι !!!
kpetros Απρίλιος 10, 2014 Author #16 Απρίλιος 10, 2014 οι κοντες λενε πως ειναι καλες στο κρεβατι αλλα δεν υπαρχει διευκρινιση του "ποσο" κοντη .
Dolly Απρίλιος 10, 2014 #17 Απρίλιος 10, 2014 Η συγκεκριμένη έχω ακούσει πως όταν έχει αϋπνίες κόβει βόλτες κάτω απο το κρεβάτι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.