Jump to content

Δύο modem/router σε διαφορετικούς ορόφους;

Athanasios2104

Recommended Posts

θέλω να βάλω ένα ZTE ZXHN H108N που μου έστειλε η HOL πρόσφατα στον 2ο όροφο του σπιτιού, ενώ το παλιό ZXV10 H108L της WIND (που χάνει που και που το wifi), να το έβαζα στο υπόγειο, όπου δεν φθάνει το σήμα του ΗΝ.

το ερώτημα είναι, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, στις συσκευές που συνδέονται στο wifi όταν είναι στον 1ο όροφο (όπου φθάνουν ασθενή σήματα και από τα δύο modem/router) ; :wassat:

Ανάλογα με τη συσκευή και το πόσο "έξυπνα" χειρίζεται τα SSIDs που θυμάται. Κανονικά θα συνδέονται σε αυτό που είναι πιο ισχυρό κάθε φορά.

Βάλε το κάθε ένα να εκπέμπει σε διαφορετικό κανάλι.

Επίσης να ξεκαθαρίσουμε, προφανώς το κάθε modem δυνδέεται στη δική του ξεχωριστή γραμμή έτσι?

αυτό που ζητάς αν καταλαβαίνω σωστά είναι ένα access point εκεί που δεν είναι το modem-router . αν το υποστηρίζει μία από τις 2 συσκευές που έχεις ,είσαι τυχερός... διαφορετικά μόνο με αγορά access point βλέπω να γίνεται ( ή πολύ δυνατές κεραίες στο modem) αυτό που ζητάς

μα αυτό είναι το θέμα, δεν θέλω να ανοιγοκλείνω τπτ, απλά set & forget...

Δεν γίνεται αυτό που λες με τον εξοπλισμό που έχεις.

Θα πρέπει να πάρεις ενα Wireless Access Point ώστε να κάνεις repeat το wifi σήμα από τον ένα όροφο στον άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.