Jimaki MBG Μάρτιος 30, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 αναφέρεις κάπου τις δόσεις, από όσο θυμάμαι η Msystems καθώς και άλλα καταστήματα κάνουν δόσεις αλλά όχι άτοκες, δλδ πληρώνεις κάτι παραπάνω. Αν οι δόσεις είναι το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή, αξίζει να ρωτήσεις σε οποιοδήποτε μαγαζί σου αρέσει.ναι ειναι πολυ σημαντικο κρητιριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixterida Απρίλιος 1, 2014 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Εφόσον μερικοί έχετε καιρό να προτημίσετε ένα μαγαζί καλύτερα να μην γράφετε , βέβαια δεν αμφισβητώ κανέναν πώς ίσως είχε κάποιο θέμα με το Πλαίσιο παλιότερα αλλα επειδή λέμε την γνώμη μας εγώ προσωπικά φίλε μου σου προτείνω να προχορήσεις απο Πλαίσιο γιατι σήμερα για μένα τουλάχιστον είναι ότι καλύτερο απο θέμα αντικατάστασης προιόντος και εξυπηρέτησης σε περίπτωση βλάβης απο τιμές δεν είναι το καλύτερο αλλα προσωπικά καλύτερα να δώσεις 5 ευρώ παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά να περιμένεις για αντικατάσταση 1 μήνα + , ρουφιάνος δεν είμαι για να κατακρίνω κάποιο μαγαζί αλλα απο ότι βλέπω απο δικιά μου εμπειρία με αρκετα γνωστό κατάστημα αυτή την στιγμή έχω αυτό το πρόβλημα με μητρική 5 εβδομάδες περιμένω , ενώ περίπου πριν απο 2 μήνες που είχα θέμα με τροφοδοτικό και υδρόψυξη το Πλαίσιο σε 3 εργάσιμες μου είχε δώσει απάντηση και μου έστειλε κατευθείαν τα καινούργια αν δεν είχαν τα ίδια θα μου έδειναν πιστωτικό στην τιμή που είχα πάρει το προιον στην αρχή! Το ξαναλέω για να μην γίνονται παρεξηγήσεις όπως έχω εγώ θέμα με κάποιο μαγαζί σίγουρα μπορεί να είχε και έχει με το Πλαίσιο αλλα για μένα καλύτερα να τα πάρεις απο εκεί!Σημείωση : Αν βέβαια έχεις δυνατότητα να πάρεις τα πράγματα απο το εξωτερικό δεν το συζητάμε καν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 1, 2014 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Παιδιά όπως και να το κάνουμε το Πλαίσιο έχει μακράν την πιο καλή πολιτική RMA. Είναι το μοναδικό μαγαζί στην Ελλάδα που σου χάλασε κάτι το πάς εκεί, περιμένεις λίγο και στο αλλάζουνε επιτόπου. Επίσης το ίδιο γίνεται και άμα κάτι απλά ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ίδια διαδικασία γίνεται πάλι επιτόπου. Αυτό δεν το κάνει απλά κανένα άλλο μαγαζί στον χώρο.Οκ δεν λέω είναι το ακριβότερο σε είδη πληροφορικής, οι πωλητές και οι τεχνικοί δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από το τεχνικό κομμάτι (ακόμη και για συναρμολόγηση δεν θα τους εμπιστευόμουνα με τα όσα έχω δει) αλλά η αλήθεια να λέγεται.Προτείνω στον φίλο να πάρει τα parts από το πλαίσιο και να τα συναρμολογήσει κάποιος φίλος του που να έχει έγκυρες τεχνικές γνώσεις και με αυτό εννοώ να μην έχει μάθει συναρμολόγηση από χόμπι αλλά να την έχει διδαχθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 1, 2014 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Εφόσον μερικοί έχετε καιρό να προτημίσετε ένα μαγαζί καλύτερα να μην γράφετε , βέβαια δεν αμφισβητώ κανέναν πώς ίσως είχε κάποιο θέμα με το Πλαίσιο παλιότερα αλλα επειδή λέμε την γνώμη μας εγώ προσωπικά φίλε μου σου προτείνω να προχορήσεις απο Πλαίσιο γιατι σήμερα για μένα τουλάχιστον είναι ότι καλύτερο απο θέμα αντικατάστασης προιόντος και εξυπηρέτησης σε περίπτωση βλάβης απο τιμές δεν είναι το καλύτερο αλλα προσωπικά καλύτερα να δώσεις 5 ευρώ παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά να περιμένεις για αντικατάσταση 1 μήνα + , ρουφιάνος δεν είμαι για να κατακρίνω κάποιο μαγαζί αλλα απο ότι βλέπω απο δικιά μου εμπειρία με αρκετα γνωστό κατάστημα αυτή την στιγμή έχω αυτό το πρόβλημα με μητρική 5 εβδομάδες περιμένω , ενώ περίπου πριν απο 2 μήνες που είχα θέμα με τροφοδοτικό και υδρόψυξη το Πλαίσιο σε 3 εργάσιμες μου είχε δώσει απάντηση και μου έστειλε κατευθείαν τα καινούργια αν δεν είχαν τα ίδια θα μου έδειναν πιστωτικό στην τιμή που είχα πάρει το προιον στην αρχή! Το ξαναλέω για να μην γίνονται παρεξηγήσεις όπως έχω εγώ θέμα με κάποιο μαγαζί σίγουρα μπορεί να είχε και έχει με το Πλαίσιο αλλα για μένα καλύτερα να τα πάρεις απο εκεί!Σημείωση : Αν βέβαια έχεις δυνατότητα να πάρεις τα πράγματα απο το εξωτερικό δεν το συζητάμε καν !κατι βεβαια που θα μπορουσε να μην ισχυε στο παραδιπλα πλαισιο.θυμαμαι παλια που πηγαιναμε σε συγκεκριμενα καταστηματα για να μας δωσουν ολοκληρο πιστωτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Απρίλιος 1, 2014 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Παιδιά όπως και να το κάνουμε το Πλαίσιο έχει μακράν την πιο καλή πολιτική RMA. Είναι το μοναδικό μαγαζί στην Ελλάδα που σου χάλασε κάτι το πάς εκεί, περιμένεις λίγο και στο αλλάζουνε επιτόπου.Εν γενει δε θα διαφωνησω, ομως να ξερεις οτι και αυτο εχει φθινει πλεον με τα χρονια.Καποτε ηταν οπως τα λες....σημερα εξαρταται απο το προϊον (και απο τη σχεση με την αντιπροσωπια απ'οτι καταλαβαινω) καθως και απο το ποσο παλιο ειναι.Πχ αν σου χαλασει μια καρτα Palit θα εχεις μια πολυ διαφορετικη εμπειρια απο αυτην που φανταζεσαι...προφανως δεν σου εχει συμβει ακομα...Αν η καρτα ηταν MSI θα εχεις χοντρικα την συμπεριφορα που φανταζεσαι...Οποτε εγω προσωπικα πλεον κρινω το αν αξιζει το καπελο που βαζει το Πλαισιο αναλογα και με την εταιρεια γιατι ξερω οτι θα ειναι διαφορετικο το after-sales ανα περιπτωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 1, 2014 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 κοίταξε εγώ ψωνίζω περίπου 10 φορές τον μήνα από εκεί ποτέ δεν μου έτυχε αυτό που λές και μιλάμε για πάνω από 50 RMA τα τελευταία 10 χρόνια. Άμα έχεις αντιμετωπίσει περισσότερες περιπτώσεις πάω πάσο. Ουδέποτε έπαιξε ρόλο το τι μάρκα προϊόν χάλασε πάντα με εξυπηρετούν αμέσως ή το πολύ εντός μερικών ωρών (πλαίσιο Φοίνικα Καλαμαριάς). Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Απρίλιος 1, 2014 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Παιδιά όπως και να το κάνουμε το Πλαίσιο έχει μακράν την πιο καλή πολιτική RMA. Είναι το μοναδικό μαγαζί στην Ελλάδα που σου χάλασε κάτι το πάς εκεί, περιμένεις λίγο και στο αλλάζουνε επιτόπου. Επίσης το ίδιο γίνεται και άμα κάτι απλά ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ίδια διαδικασία γίνεται πάλι επιτόπου. Η είσαι υπερβολικά, εξαιρετικά τυχερός ,η εχεις να δοκιμάσεις να επιστρέψεις κάτι χρόνια,η εισαι υπάλληλος (με το συμπάθιο,γιατί κατάντησε βρισιά πλέον).Ειδικά το τελευταίο που είπες πεθανα στο γελιο ,να'σαι καλα.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Απρίλιος 1, 2014 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Να πώ απλά ότι δύο φορές μου χρειάστηκε αλλαγή μέσω εγγύησης (μητρική και τροφοδοτικό) στο Πλαίσιο και μάλιστα στην πρώτη περίπτωση θα μπορούσαν να μου το αρνηθούν γιατί η μητρική κάηκε λόγω κεραυνού (τι φταίνε αυτοί αν δεν έχω εγώ ups ; ) και απλά μέσα σε 4-5 ώρες είχε γίνει η αλλαγή χωρίς πολλά-πολλά. Ούτε 24ωρο δεν έμεινα χωρίς υπολογιστή. Να λέμε και τα καλά. Η προσωπική μου εμπειρία όμως έχει δείξει ότι εξαρτάται και από το κατάστημα. Εγώ πηγαίνω πάντα Μεταμόρφωση (κεντρικά, αποθήκες, stock House κ.λπ. όλα εκεί γύρω είναι). Και το συνιστώ αν κάποιος χρειάζεται κάτι από Πλαίσιο.Προσωπικά, αν μπορούσα όλα από εκεί θα τα έπαιρνα (Πλαίσιο Μεταμόρφωσης, πουθενά αλλού), απλά όπως ειπώθηκε ήδη, οι τιμές είναι τσιμπημένες έως απαράδεκτες σε πολλά πράγματα (όχι σε όλα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Απρίλιος 1, 2014 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 κοίταξε εγώ ψωνίζω περίπου 10 φορές τον μήνα από εκεί ποτέ δεν μου έτυχε αυτό που λές και μιλάμε για πάνω από 50 RMA τα τελευταία 10 χρόνια. Άμα έχεις αντιμετωπίσει περισσότερες περιπτώσεις πάω πάσο. Ουδέποτε έπαιξε ρόλο το τι μάρκα προϊόν χάλασε πάντα με εξυπηρετούν αμέσως ή το πολύ εντός μερικών ωρών (πλαίσιο Φοίνικα Καλαμαριάς).εχω αντιστοιχες με τις δικες σου περιπτωσεις σε αριθμο...Προ κρισης ηταν σαφως καλυτερα...σε σημειο που να "σε φτιαχνουν" κιολας ενω δεν απαιτειτο. Πχ dvd-recorder επιτραπεζιο για την τηλεοραση με σκληρο δισκο samsung που το υποστηριζε μια "τηλετεχνικη" η οποια οταν δε διαβαζε το drive του εντος εγγυησης εκανε 1 μηνα με 1-2 πηγαινε-ελα χωρις να το διορθωσει και εν τελει μου εδωσε το πλαισιο πιστωτικο στην τιμη αγορας (280ε) με το οποιο πηρα καινουριο καλυτερο sony recorder και εμειναν και 100ε ρεστα...Στη μετα κρισης εποχη η αντιμετοπιση οπως λεω ειναι αναλογη του προϊοντος... Αν η μητρικη εταιρεια ειναι καλη, τους δινει απευθειας RMA και ξερουν οτι θα καλυφτουν καλα (πχ MSI, seagate, corsair), τοτε σε εξυπηρετουν αμεσα (συνηθως, καμια φορα πρεπει να παει και στο εξωτερικο να ελεγθει πρωτου εξυπηρετηθεις) με καινουριο προϊον. Αν ομως το προϊον εχει καποια τοπικη αντιπροσωπια (βλεπε παραδειγμα Palit που ειπα πριν, αλλα και sapphire και αλλα...) τοτε το στελνουν εκει και εισαι στο ελεος της "αντιπροσωπιας" για οτι μεταχειρησμενο/επισκευασμενο επιστρεψει και οοοοποτε γινει αυτο.οποτε για μενα παει αναλογα το προϊον πλεον... και ειδικα σε τομεις οπου το καπελο τους ειναι μεγαλο (=καρτες γραφικων πχ) εκει ειναι σημαντικο να ξερεις σε τι θα συνεπαγεται αυτο καλυτερο RMA... γιατι να δωσεις και +20% λεφτα και να παρεις και palit με το ιδιο RMA με τους αλλους δεν εχει κανενα νοημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Απρίλιος 1, 2014 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Αυτο ειναι και το συστημα που σκεφτομαι. Απλα για μνημες μηπως παρω με μεγαλητερη συχνοτητα δεν ξερω αν αξιζει σε αποδοση σε σχεση με περισσοτερα χρηματα.Corsair Carbide 200R Gaming case 54,90 € Corsair PSU CXM 750W 80+ Bronze Modular 94,90 Intel Core i5 4670K(1150/3.4GHz/6MB) 212,00 € Gigabyte Z87X-D3H (1150/Z87/DDR3 149,00 € Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance 81,90 € Samsung 120Gb Sata III 840 EVO 80,90 € Samsung DVD-RW SH-224DB/BEBE Black Bulk 16,50 € Samsung LED TV-Monitor 23'' T23C350EW 179,00 € Καποια σχολια/παρατηρησεις καλοδεχουμενες αν ειναι να καποια αλλαγη. Σε γενικες γραμμες δεν ειμαι απο τους δυσαρεστημενους πελατες του πλαισιο. Επισκεπτομαι ομως τακτικα και αλλα καταστηματα οπως msystems-egate-mgmanager-okcomputer-computerbeast. Δυστυχως αν θες να αγορασεις πακετο με δοσεις το πλαισιο για μενα ειναι μονοδρομος γιατι εχει αρκετα χαμηλωτερα επιτοκια στις δοσεις του. Τσεκαρε το αυτο που σου λεω, βρες κατι π.χ. με κοστος γυρω στο χιλιαρικο σε καθε καταστημα και δες ποσο διαφορετικα διαμορφωνονται οι δοσεις και φυσικα η τελικη επιβαρυνση. Αφου εισαι και ευπροσδεκτος στις προτασεις ακου και την δικια μου. Στα ματια μου πλεον το full-atx ειναι obsolete (που λεει και ο [MENTION=58]Freedom[/MENTION] ) για ενα ωραιο gaming pc. Κανε μια ανακατανομη κοστολογιου, κοιτα για mobo αυτο και κουτι το 350D. Το ειναι κοσμημα σε σχεση με το 200R, θα χαιρεσαι να το βλεπεις, και πολυ μεγαλυτερο απο οτιδηποτε χρειαστεις, ακομα και custom υδροψυξεις χωραει.Αν ελεγες οτι εισαι αποφασισμενος για μια καρτα γραφικων θα γινομουν πιο τολμηρος και θα προτεινα mini-itx, αλλα το πλαισιο δεν εχει πολλες επιλογες. Μνημες για gaming δεν υπαρχει λογος να κοιταξεις σε ανωτερη συχνοτητα. Για μια καρτα γραφικων & με τον 4670κ ακομα και overclocked οποιοδηποτε επωνυμο 600αρι τροφοδοτικο ειναι αρκετο. Τελος ξεχασες να αναφερεις καποια ψυκτρα για τον cpu. Ε αφου θα τον παρεις Κ δεν γινεται να τρεχει με intel stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Απρίλιος 1, 2014 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Το 350D της corsair όντως πολύ ωραίο κουτί αλλά δεν δέχεται ATX μητρικές Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Απρίλιος 1, 2014 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Το 350D της corsair όντως πολύ ωραίο κουτί αλλά δεν δέχεται ATX μητρικέςΚαι καλυτερα. Γι αυτο του προτεινα και το αναλογο mobo.Τι να την κανεις την ATX οταν πλεον στις m-atx & στις mini-itx βρισκεις τα παντα χωρις περιορισμους; (οκ, πλην sil/cf στις mini αλλα και παλι τα sli/cf δεν απευθυνονται στην πλειοψηφια)Nα πω την ειχε ηδη, πασο. Αλλα αφου τωρα "χτιζει" γιατι να παει σε ATX; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Απρίλιος 1, 2014 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Και καλυτερα. Γι αυτο του προτεινα και το αναλογο mobo.Τι να την κανεις την ATX οταν πλεον στις m-atx & στις mini-itx βρισκεις τα παντα χωρις περιορισμους; (οκ, πλην sil/cf στις mini αλλα και παλι τα sli/cf δεν απευθυνονται στην πλειοψηφια) Nα πω την ειχε ηδη, πασο. Αλλα αφου τωρα "χτιζει" γιατι να παει σε ATX; μεγαλυτερες θερμοκρασιες δεν θα εχουν οι μ-ατχ?επισης κατεληξα σε πλαισιο ,συγκρινα και δοσεις και η διαφορα τιμης εξαλιφεται.σας ευχαριστω ολους για τα σχολια και τις εμπειριες που μοιραστικατε.θα παρω αργοτερα καμια Η100 η κατι τετιο τωρα θα μεινει στοκ ο επεξεργαστης.γι αυτο εβλεπα και την αλλη μητρικη εχει καλητερο συστημα ψυξης.ομορφο το κουτι αλλα....το 600Τ γουσταρω πολυ αλλα παλι αλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 1, 2014 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Υπάρχει και άλλο Πλαίσιο στην Ελλάδα πέραν του γνωστού;Η εμπειρία μου τα τελευταία 2 χρόνια απο Π είναι η χειρότερη. Πλεόν μόνο αναλώσιμα αγοράζω και χαζεύω από κοντά τα προϊόντα που θα πάρω από αλλού. Η εγγύηση και η υποστήριξη είναι από άθλια εως ανύπαρκτή. Μακρία εκτός και αν βγαίνει καλύτερα απο θέμα δόσεων οπότε αναγκαστικά μονόδρομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Απρίλιος 2, 2014 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 O Sandisk Extreme ii είναι μαζί με τον 840 pro οι καλύτεροι Ssd σε επιδόσεις και με 5 χρόνια εγγύηση ,stay cool σε 5 χρονια αμφιβαλω αν θα υπαρχει εστω κ δειγμα απο αυτον τον ssd για να στον αντικαταστησουν εκτους αυτου θα εχουν βγαλει δισκους με πολυ μεγαλυτερη χωριτηκοτητα κ ο παλιοτερος δε θα αξιζει φραγκο το πιθανοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Απρίλιος 2, 2014 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Υπάρχει και άλλο Πλαίσιο στην Ελλάδα πέραν του γνωστού;Η εμπειρία μου τα τελευταία 2 χρόνια απο Π είναι η χειρότερη. Πλεόν μόνο αναλώσιμα αγοράζω και χαζεύω από κοντά τα προϊόντα που θα πάρω από αλλού. Η εγγύηση και η υποστήριξη είναι από άθλια εως ανύπαρκτή. Μακρία εκτός και αν βγαίνει καλύτερα απο θέμα δόσεων οπότε αναγκαστικά μονόδρομος. κ εγω το ιδιο κανω αγοραζω μονο μελανια κ χαρτια οσο για τις δοσεις αν μαζευεις κ λεφτα μονος σου κανεις τη δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Απρίλιος 2, 2014 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 μεγαλυτερες θερμοκρασιες δεν θα εχουν οι μ-ατχ?... ομορφο το κουτι αλλα....το 600Τ γουσταρω πολυ αλλα παλι αλλα.... Καμια σχεση αυτο για τις θερμοκρασιες, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Θεμα γουστου δεν σχολιαζω, το 600Τ ειναι κουκλι. Ομως πρακτικα ειναι αχρηστα μεγαλο, στο λεω επειδη εχω το 650D που ειναι ιδια σε μεγεθος. Αλλωστε παει και αρκετα παραπανω απο αυτο που σου προτεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 2, 2014 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Και καλυτερα. Γι αυτο του προτεινα και το αναλογο mobo.Τι να την κανεις την ATX οταν πλεον στις m-atx & στις mini-itx βρισκεις τα παντα χωρις περιορισμους; (οκ, πλην sil/cf στις mini αλλα και παλι τα sli/cf δεν απευθυνονται στην πλειοψηφια)Nα πω την ειχε ηδη, πασο. Αλλα αφου τωρα "χτιζει" γιατι να παει σε ATX;Γιατί η Full ATX παρέχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία για προσθήκη καρτών στο μέλλον (όχι μόνο γραφικών), αν θέλεις π.χ. να κρατήσεις το PC για μια πενταετία και να έχεις δυνατότητα παρακολούθησης των εξελίξεων. Εμένα και στις δύο περιπτώσεις μητρικών (2003 και 2008) το Full ATX με έσωσε και μου έδωσε τη δυνατότητα να κρατήσω παραπάνω τα PC μου.Επίσης κατά κανόνα στις Full ATX η κάρτα γραφικών μπαίνει σε μεγαλύτερη απόσταση από τον επεξεργαστή, με αποτέλεσμα καλύτερη ψύξη και των δύο συστημάτων και καλύτερη ροή του αέρα στο κουτί (εννοείται για ψύξη με αέρα).Με τις mATX βγάζω σπυράκια, θεωρώ βλακεία να πάρεις το λιγότερο όταν με τα ίδια σχεδόν λεφτά μπορείς να πάρεις το περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 2, 2014 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 σε 5 χρονια αμφιβαλω αν θα υπαρχει εστω κ δειγμα απο αυτον τον ssd για να στον αντικαταστησουν εκτους αυτου θα εχουν βγαλει δισκους με πολυ μεγαλυτερη χωριτηκοτητα κ ο παλιοτερος δε θα αξιζει φραγκο το πιθανοτερο.Δεν είναι το θέμα αν έχει νόημα η εγγύηση των πέντε ετών, αλλά ότι ο Sandisk Extreme II ΔΕΝ είναι κακός δίσκος, αντιθέτως μάλιστα, κατά τον [MENTION=4061]nick2crete[/MENTION] πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Απρίλιος 2, 2014 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Δεν είναι το θέμα αν έχει νόημα η εγγύηση των πέντε ετών, αλλά ότι ο Sandisk Extreme II ΔΕΝ είναι κακός δίσκος, αντιθέτως μάλιστα, κατά τον @nick2crete πάντα.Γι αυτό υπάρχει και το νετ κι ο Anandtech και δεκάδες άλλα review ..AnandTech | SanDisk Extreme II Review (480GB, 240GB, 120GB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.