Jump to content

Σημαντικο για Πλαισιο

Jimaki MBG

Recommended Posts

Ετοιμαζομαι να φτιαξω καινουριο πισι και εχω επιλεξει αγορα απο το πλαισιο επειδη ειμαι ευχαριστημενος γενικα απο την εξυπηρετηση οσον αφορα προιοντα με βλαβες - αμμεση αλλαγη με καινουριο (μου εχει τυχει 2 φορες και ετσι εγινε).το θεμα ειναι οτι αυτη την πολιτικη την εχουν και αλλα καταστηματα?γιατι αν την εχουν και αλοι δεν υπαρχει λογως να πληρωσω κατι παραπανω για να παω πλαισιο.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Προσωπικά προτιμώ πλέον μικρότερα μαγαζιά με πολύ καλή υποστήριξη και καλύτερες τιμές όπως M-Systems και E-Gate.

Δυστυχώς το Πλαίσιο δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Επιδη λες θα φτιαξεις καινουργιο ..... εχεις 2 επιλογες

αμα ξερεις τι κανεις , παρε ενα ενα τα κομματια απο μικροτερα μαγαζια , η και μεταχειρα

αμα δεν ξερεις πως συναρμολογουν τα pc , τοτε καλυτερα παρτο απο πλαισιο για να εισαι σιγουρος

ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ

αμα πας πλαισιο να κανεις συνθεση

μην ακουσεις ουτε στο 1% τις ΜΑ ΛΑΜΠΙΕΣ που θα σου πει ο πωλητης . να εχεις βρει ποια κομματια ΑΚΡΙΒΟΣ χρειαζεσαι .

πριν καιρο ειχα παει πλαισιο με το αμορε για να κανει αλλαγη σε ενα ασυρματο ποντικι turboX , και ετυχε εκει διπλα καποιος να κανει συνθεση υπολογιστη με τον πωλητη ..... ο τυπας του ελεγε πως το θελει για gaming , και ο πωλητης του προτινε 4770K δηθεν οτι ισως καποτε ασχοληθει με overclock (την στιγμη που ο αγοραστης δεν εχει καν ιδεα απο υπολογιστες) ... και ασε που του ελεγε να βαλει ενα SSD sanddisk! ο οποιος ειναι και πιο ακριβος απτον samsung ο οποιος ειναι ΤΟΠ .

ηθελα να τον ποιασω και να τον σκυλοβρισω ....

για αυτο προσοχη!

Επιδη λες θα φτιαξεις καινουργιο ..... εχεις 2 επιλογες

αμα ξερεις τι κανεις , παρε ενα ενα τα κομματια απο μικροτερα μαγαζια , η και μεταχειρα

αμα δεν ξερεις πως συναρμολογουν τα pc , τοτε καλυτερα παρτο απο πλαισιο για να εισαι σιγουρος

ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ

αμα πας πλαισιο να κανεις συνθεση

μην ακουσεις ουτε στο 1% τις ΜΑ ΛΑΜΠΙΕΣ που θα σου πει ο πωλητης . να εχεις βρει ποια κομματια ΑΚΡΙΒΟΣ χρειαζεσαι .

πριν καιρο ειχα παει πλαισιο με το αμορε για να κανει αλλαγη σε ενα ασυρματο ποντικι turboX , και ετυχε εκει διπλα καποιος να κανει συνθεση υπολογιστη με τον πωλητη ..... ο τυπας του ελεγε πως το θελει για gaming , και ο πωλητης του προτινε 4770K δηθεν οτι ισως καποτε ασχοληθει με overclock (την στιγμη που ο αγοραστης δεν εχει καν ιδεα απο υπολογιστες) ... και ασε που του ελεγε να βαλει ενα SSD sanddisk! ο οποιος ειναι και πιο ακριβος απτον samsung ο οποιος ειναι ΤΟΠ .

για αυτο προσοχη!

ναι προφανως ξερω τι κανω ,οχι παρα πολυ εις βαθος αλλα ενταξει ασχολουμαι.δεν προκειτε δηλαδη να πεσω θυμα καποιου πωλητη :) απλα το θεμα ειναι οι εγγυησεις και οι δοσεις.δεν ξερω αν αλλα μαγαζια το κανουνε.

Προσωπικά προτιμώ πλέον μικρότερα μαγαζιά με πολύ καλή υποστήριξη και καλύτερες τιμές όπως M-Systems και E-Gate.

Δυστυχώς το Πλαίσιο δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

και εγω ειδα το msystems αρκετα καλο μου φανηκε. απλα δεν προκειτε να δωσω ντουκου τοσα χρηματα και σκεφτομαι για δοσεις.δεν ξερω αν ολα τα καταστηματα το κανουν.

και εγω παλιος φαν του πλαισιου, αλλα msystems εχω παρει τις 2 τελευταίες φορες και μια φορα για rma δεν ειχα πρόβλημα, μονο οταν κατι δεν υπαρχει εκει αγοραζω αλλου. (πχ πλαισιο ειχα "τρεχαματα" με ενα rma δισκου που εκανα τις προάλλες)

Σου προτείνω να περάσεις απο εκει να δεις το καταστημα + να μιλησεις και με κάποιο πωλητή αν εχεις καποιο ενδοιασμό

Αυτο ειναι και το συστημα που σκεφτομαι. Απλα για μνημες μηπως παρω με μεγαλητερη συχνοτητα δεν ξερω αν αξιζει σε αποδοση σε σχεση με περισσοτερα χρηματα.

Corsair Carbide 200R Gaming case 54,90 €

Corsair PSU CXM 750W 80+ Bronze Modular 94,90

Intel Core i5 4670K(1150/3.4GHz/6MB) 212,00 €

Gigabyte Z87X-D3H (1150/Z87/DDR3 149,00 €

Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance 81,90 €

Samsung 120Gb Sata III 840 EVO 80,90 €

Samsung DVD-RW SH-224DB/BEBE Black Bulk 16,50 €

Samsung LED TV-Monitor 23'' T23C350EW 179,00 €

Καποια σχολια/παρατηρησεις καλοδεχουμενες αν ειναι να καποια αλλαγη.

γιατι δεν μειωνεις λιγο το τροφοδοτικο . και με 600αρι εισαι μια χαρα . θα σου γλιτωσει μερικα ευρο . μνημες θα σου προτινα , οπως εχω ξανακανει , τις gskill .

επισης το eshop , εχει την asus gryphon Z87 για μονο 125ε , αμα εχεις cash θα σου προτινα να την χτυπησεις πρωτου αλλαξει η μερα .

τελος .... αμα εχεις ηδη καποιο μονιτορ , γιατι δεν αγοραζεις ολα τα εξαρτηματα μετρητα ... και πιο μετα να παρεις οθονη ? ... να μην μπλεκεις με δοσεις κτλ

Κάποιες αλλαγές που θα έκανα εγώ (αν όλα πρέπει να παρθούν από Πλαίσιο) είναι:

Μνήμες: Crucial DDR3 8GB (2x4)kit 1600MHz Ballistix - Μνήμες RAM - plaisio.gr με σφιχτότερα timings C8.

Οθόνη LG Οθόνη LED 24'' 24MP55HQ-P - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr 24άρα με IPS και zero pixel εγγύηση (πολύ σημαντικό).

Το τροφοδοτικό δεν είναι καλή επιλογή. Δυστυχώς το Πλαίσιο δεν έχει ποικιλία. Μόνο Corsair. Εγώ με την διαφορά από την οθόνη θα πήγαινα σε αυτό Corsair PSU RM 650W 80+ Gold Modular - Τροφοδοτικά (PSU) - plaisio.gr

Η υπόλοιπη σύνθεση καλή είναι. Από κάρτα γραφικών τι έχεις;

Να προσθέσω απλά ότι κι εγώ από πλευράς εγγυήσεων κ.λπ. έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από Πλαίσιο. Ίσως να μην είμαι ο κανόνας, απλά το αναφέρω.

Κάποιες αλλαγές που θα έκανα εγώ (αν όλα πρέπει να παρθούν από Πλαίσιο) είναι:

Μνήμες: Crucial DDR3 8GB (2x4)kit 1600MHz Ballistix - Μνήμες RAM - plaisio.gr με σφιχτότερα timings C8.

Οθόνη LG Οθόνη LED 24'' 24MP55HQ-P - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr 24άρα με IPS και zero pixel εγγύηση (πολύ σημαντικό).

Το τροφοδοτικό δεν είναι καλή επιλογή. Δυστυχώς το Πλαίσιο δεν έχει ποικιλία. Μόνο Corsair. Εγώ με την διαφορά από την οθόνη θα πήγαινα σε αυτό Corsair PSU RM 650W 80+ Gold Modular - Τροφοδοτικά (PSU) - plaisio.gr

Η υπόλοιπη σύνθεση καλή είναι. Από κάρτα γραφικών τι έχεις;

Να προσθέσω απλά ότι κι εγώ από πλευράς εγγυήσεων κ.λπ. έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από Πλαίσιο. Ίσως να μην είμαι ο κανόνας, απλά το αναφέρω.

Γενικα στο μονιτορ ηθελα σαμσουνγκ τα θεωρω πολυ ποιοτηκα.για τροφ οκ θα το αλλαξω το σκεφτομουν το RM.καρτ γραφ εχω μια msi twin frozr 3 570 gtx.

IPS με TN δεν έχει σύγκριση. Το IPS θα έχει σαφώς πιο ζωηρά χρώματα. Το TN είναι και TV οπότε δεν νομίζω να έχει ούτε χαμηλά π.χ. 2-5ms που είναι ακι το μοναδικό πλεονέκτημα των TN.

... και ασε που του ελεγε να βαλει ενα SSD sanddisk! ο οποιος ειναι και πιο ακριβος απτον samsung ο οποιος ειναι ΤΟΠ .

για αυτο προσοχη!

O Sandisk Extreme ii είναι μαζί με τον 840 pro οι καλύτεροι Ssd σε επιδόσεις και με 5 χρόνια εγγύηση ,stay cool

Αμα θες οθονη παρε dell 2312/2314 μακρυα απο σαπιες samsung, lg κλπ

Ημουν ετοιμος να δοσω κατι παραπανω για την 2412 με 1900χ1200 αλλα διαβαζα οτι εχουν θεμα με χρωματα και backlight κτλ και θελουν ρυθμισμα και και και.Στο τελος το αφησα. υπαρχουν ακομα βεβαια στα 240 Ε αλλα ειναι rev00.

αναφέρεις κάπου τις δόσεις, από όσο θυμάμαι η Msystems καθώς και άλλα καταστήματα κάνουν δόσεις αλλά όχι άτοκες, δλδ πληρώνεις κάτι παραπάνω. Αν οι δόσεις είναι το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή, αξίζει να ρωτήσεις σε οποιοδήποτε μαγαζί σου αρέσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.