JohnnyX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2004 Ποιος το παιζει αυτο ρε παιδες ?1) Πως στο καλο χρησιμοποιεις το disposal pick ?2) Οταν σου δινονται 2 δυνατοτητες πως επιλεγεις ποια θελεις πχ open door / optical cable ...αν πατησω space παντα κανει οpen doorη ...pick body / satchel ...παντα και εκει περνει satchel
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2004 #2 Οκτώβριος 23, 2004 1)μου εξηγεις περιπου τι ειναι το disposal pick γιατι τωρα δεν θυμαμαι???2)Δοκιμασε να μετακινησεις τη ροδελα του mouse πανω κατω για να αλλαξεις επιλογη κ μετα πατα enter
JohnnyX Οκτώβριος 24, 2004 Author #4 Οκτώβριος 24, 2004 Ξεχασα βεβαια να πω οτι το wheel mouse αυτο που κανει ειναι να επιταχυνει/επιβραδυνει τι κινηση του παιχτη και δεν εχει να κανει με επιλογη μενου
davisorle Οκτώβριος 24, 2004 #5 Οκτώβριος 24, 2004 Κρατας πατημενο το use και αλλαζεις επιλογες με τη ροδελα ή τα βελακια νομιζω. Και το Lockpicking Πρεπει να το κρατας παλι πατημένο και να κουνας προς διαφορετικες κατευθ.ηνσεις μεχρι να ανοιχει τις ασφαλιες.
JohnnyX Οκτώβριος 24, 2004 Author #6 Οκτώβριος 24, 2004 thanx ..το lock pick ξερω πως δουλευειτο disposal pick δε ξερω πως δουλευει !! (δεν ανοιγει μπλοκαρισμενες πορτες?)
JiMeS Οκτώβριος 24, 2004 #7 Οκτώβριος 24, 2004 Το disposal pick ανοίγει αμέσως τις κλειδαριές!Αν θυμάμαι καλά γιατί έχω καιρο να παίξω απλώς πας στην πόρτα και το κάνεις use!!!!!!Είναι μιας χρήσεως πρόσεχε που τα χρεισιμοποιεις!!!!!
davisorle Οκτώβριος 24, 2004 #8 Οκτώβριος 24, 2004 Sorry αλλα διαβαζα τα προηγουμενα και τα μπερδεψα! Ναι ειναι μιας χρησης μονο και δεν ειναι και πολλα οποτε προσεχε! Εγω ποτε μου δεν κατεληξα να τα χρεισιμοποιω...
JohnnyX Οκτώβριος 24, 2004 Author #9 Οκτώβριος 24, 2004 Δυστυχως οταν κανω use και ενω στο inventory εχω το disposal pick βγαζει οπλοΑντε να βγαλεις ακρη !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.