Tribal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2014 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς ή έστω αν ξέρει κάτι για αυτή την ψύκτρα ALPENFOEHN SELLA CPU COOLER INTEL LGA2011 92MM - και το κατά πόσο είναι καλή. Αξίζει η αγορά της? Θα δω διαφορά σε θερμοκρασία και θόρυβο σε σχέση με την stock? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Μάρτιος 30, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Κανείς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 30, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Κανείς?? Που την πέτυχες αυτή; δες εδώ μήπως βοηθηθείς Alpenfohn Sella 92mm Fan CPU Cooler Review Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Μάρτιος 30, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Στο Πλαίσιο!! Το διάβασα...καλή φαίνεται για τα λεφτά της! Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάρτιος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Αν δεν υπάρχει λόγος για τον 9άρη, πήγαινε σε 12άρη ανεμιστήρα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 30, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά,θέλω να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς ή έστω αν ξέρει κάτι για αυτή την ψύκτρα ALPENFOEHN SELLA CPU COOLER INTEL LGA2011 92MM - και το κατά πόσο είναι καλή. Αξίζει η αγορά της? Θα δω διαφορά σε θερμοκρασία και θόρυβο σε σχέση με την stock? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλή φαίνεται αλλά από το Review του @Lakisss μου φαίνεται λίγο φασαριόζα ( ; ). Είναι κοντά σε λεφτά πάντως στην Cοoler Master Hyper 212 Evo που είναι από τις καλύτερες vfm ψύκτρες γενικώς COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Μάρτιος 30, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Ρωτάω για αυτή τη ψύκτρα γιατί έχω πιστωτικό από το Πλαίσιο και το Πλαίσιο δεν έχει κάποια άλλη! Επίσης δεν έχω κατά νου και κάποια άλλη αγορά...μια ψυκτρούλα όμως μου λείπει! Βρήκα και αυτό το review: 92mm-es coolerek tesztje - Tesztjeink - Merlinhardver.hu - Számítástechnikai Webáruház όπου δεν καταλαβαίνω Χριστό αλλά από το πινακάκι στο τέλος με τα αποτελέσματα των δοκιμών,φαίνεται πολύ καλή! Ελπίζω να μην κάνει θόρυβο μόνο...χμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.